2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
اصلا از رو نمیره مدام هم بهم استرس میده هنوزم از این شیرین کاریها داره     همینجوریش آ ...

چی بگم از دست این دکترایی که روانشناسی بیمارشونو خدا میدونه چطور پاس کردن....

عزیزم ندیدی طفلک روشانیلو جورو داشتن وادار به سقط میکردن فقط خدا بهش رحم کرد......

ایشالله به سلامتی دردونتو بغل میکنی و این خستگیا از تنت در میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حقیقتش اینه که توی هر دفعه انتقال احتمال صد در صد نیست و من فکر می کنم مهمترین مسئله در صورتیک ...

ممنون عزیزم انشالله اره میدونم ولی من شرایطم طوری بود که دکتر رفتم میگفتن برو تو فولیکول خوب داری طبیعی باردار شو ولی نشدم اخه یکسال تلاش کردم بعد رفتم دکتر من خدود 20تا جنین دارم اونقد داروها اثر کرده بود شکمم اب اورد بود 

خدا برایم کافی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دکتر بهم گفته بود از روز انتقال باید هپارین رو شروع کنی، روزی که برا سونو رفته بودم خانمه گف ب ...

والا برا من روز انتقال خودشون زدن از فرداش خودم زدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سیکلم کنسل شد ضخامتم ۶ بود روز هجده پری . روز دهم ۵/۵ بودش از دهم تا هجدهم فقط نیم رفت بالا . ...

عزیز  دلم آخه چرا داغون.. خب ماه بعد استرادیول خارجی بگیر شاید بیشتر برات تاثیر بزاره.. یا مصرف گوجه و لوبیا رو زودتر شرو کن🍃 دنیا که به آخر نرسیده☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@تورک_آنا   آنا جون یک سوال شما کوچولوی دومتون رو که باردار شدید پروژسترون رو از کی شروع کردی ...

عزیزم من پسرمو طبیعی باردار شدم....

چون فکر نمیکردم باردار بشم برا آندومتریوزم ویزان میخوردم و تاخیر پریودمو طبیعی میدونستم و عملا ۶ هفته و ۳ روزم بود فهمیدم باردارم....

یعنی دو روزه هم فهمیدم باردارم و هم سونوی قلب و....

اولین ویزیتم موقع سونوی قلب بود، حتی قبلش یه فولیک اسیدم نخورده بودم.....

خلاصه چون ویزان خورده بودم و قطعش کردم دکتر احتیاطا برام شیاف سیکلو داد چون ویزان قرص جلوگیری بر پایه پروژسترون بود واسه همین احتیاطا داد که با قطع ویزان دچار مشکل نشه بارداریم.....

وگرنه ممکن بود نداشته باشه....

دیگه بعدا پرولوتون که شروع شد به مرور شیاف رو بعد آنومالی قطع کردم.....

بچه ها كسي ميدونه بتاي اول نرگس چند بود؟

عزیزم من خبر ندارم.

ان شاءالله توام فردا بتات رشد کرده حتما🍀🍃

توکل به خدا❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@تورک_آنا   آنا جون یک سوال شما کوچولوی دومتون رو که باردار شدید پروژسترون رو از کی شروع کردی ...

عزیزم آسپرین کلا بهم نمیسازه و از همون سونوی قلب که اولین ویزیتم بود انوکسوپارین شروع شد تا یه روز قبل زایمانم.....

******بچه هاااا.واس انتقال دارو از روز چندم شروع میشه معمولا؟من ساعت 5پریود شدم امروز اولمه یعنی؟فرد ...

عزیزم من روز اول سونو شدم،از روز سوم داروها شروع شد.

پس بنظرت خیلی مهمه و میتونه تاثیر گذار باشه یا انتقال سومت با اولی فرق دیگه ای هم داشت که نتیجه گرفت ...

واقعا نمیدونم بخاطر خراش بود یا این قرص که مثبت شد

ولی قطع قرص باعث افت بتام شد

هانا جونم.. من از همون جلسه اولی که رفتم دکتر، با همسرم وارد اتاق دکتر میشم. آره شلوغه مطب ها... حو ...

دکترای ما و معروف شیراز کلا ورود آقایان ممنوع حتی بعضیاشون ورود به مطبم ممنوعه😂چه برسه اتاق دکتر😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یه سوال دیگه... اپلیکاتور شیاف اندومترون رو همش رو باید وارد کنیم؟؟

والا من که بعد انتقال پماد کلوتریمازول داشتم دکتر میگفت همه اپلیکاتور رو نفرست تو....

من نصفشو میفرستادم داخل...