2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام تورک آناجون و بقیه دوستای مهربون  بالاخره همسری با ترس از آمپولی که داشت امروز تو درمانگا ...

چه خوب من از الان غصم گرفته بعد انتقال آمپولامو کی بزنه

خدا جونم شکرت...
اگه میخوای زنگ بزن تلفنی میگن

اره باشه ميپرسم البته گفت برو با دكترت حرف بزن اگه نياز شد حالا نميدونم برم مشورت كنم ولي ميخوام بي خيال بشم هرچي دنبال دردو ميگيري بدتره ميخوام حالمو تغيير بدم  ماه بعد برم انتقال اين ماهم ١٢ پريود بودم رفتم سونو گفت فوليكول خوبي داري ١٩ بود فقط تو تخمدان چپم بود كه لوله چپم بستس  ولي اگه خدا بخواد هرچيزي امكان داره توكل به خدا براي تو و بقيه هم بهترينارو از خدا ميخوام نصيبتون كنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ایمنیو ننوشته ؟

تا جایی که تونستم بخونم نه نبودن....

مگه اینکه من متوجه نشده باشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز ١٤و جنين٣روزه براي منم دوروز بعد ازمايش نوشتن ولي ميخوام ببينم تاحالا كسي شده ازمايش دومش مثبت ...

عزیزم مورد بوده حتی دومیم منفی شده و پریود نشده دوباره آز داده و باردار بوده اما خوب درصد همچین مواردی پایینه ولی خوب صفر نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اوهوم چه جالب،پس همه چی به خیلی چیزا بستگی داره،چون زیاد اطلاعات ندارم و بعضی چیزارو مث این ک میگن ج ...

نه عزیزم پنج روزه ارجحیت خاصی نداره....

فقط کسایی که چند بار منفی شدن چک میکنن ببینن اصلا جنیناش قابلیت رشد دارن و میتونن به سن بالاتر برسن و لانه گزینی کنن یا نه....

وگرنه ممکنه جنین بلاست هم باشه اما سالم نباشه از نظر ژنتیکی.....

مرسی آنا جون چقدر خوشحال بودم انجام دادم😐 وقتی بدکتر گفتم برام بنویس گفت نیاز نیست.ولی نوشت.اونم ...

عزیزم اتفاقا دکتر زنان بنویسه حتی معمولی تایید میشه ولی تخصصهای دیگه یه کم جای شک هست....

اتفاقا من همیشه میگم اگه دیدین ننوشتن بدین یه دکتر زنان معمولی بنویسه و بهش بگین مثلا فلان شهر تحت درمانی و دکترت گفته با جواب آزها بری....

گفته زحمتشو به یکی از همکاراش بدی به خاطر دوری راه و....

قربونت عزیزم ان شاالله😘 من و شوهرم اینجا تنها هستیم دلم میخواد زود جوجه هامو بهم بدن و برم😄 فقط چ ...

اره روغن سیاه دونه چرب کن شبا. تا میتونی رحمت رو گرم نگه دار 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیزم سیکلم کنسل شد ضخامتم ۶ بود روز هجده پری . روز دهم ۵/۵ بودش از دهم تا هجدهم فقط نیم رفت بالا . ...

عزیزم حتما الان صلاح نبوده....

نگران نباش دفعه بعد ایشالله بالا میره....

به شرطی که انقدر انرژی منفی جذب نکنی و این همه در مورد بالا نرفتن فکر نکنی....

یه کم + باش به خدا ضرر نمیکنی!!!!

قربونت عزیزم ان شاالله😘 من و شوهرم اینجا تنها هستیم دلم میخواد زود جوجه هامو بهم بدن و برم😄 فقط چ ...

بعضی از دوستان این کار ر قبل انتقال انجام دادن یا کیسه آب گرم شبها روشکمشون گذاشتن تاقبل انتقال وخودشون ر به گرمی بستن.

امامثلا من،بعدپانکچر لوله تخمدانها بزرگ شده بودن و احتمال پیچش و...این طورمسایل برام زود باید آروم حرکت میکردم وحتی دکترگفته بود برای بلند شدن ازجام،باید یکی دستهام ر بگیره تامشکلی به تخمدان ولوله ها واردنشه.

در چنین شرایطی من نباید دست به شکم میزدم،چون خطرناک بود.دوروز بعدپانکچرهم انتقال فرش داشتم.

پس بسته به شرایط خودته عزیزم.وحتماباید به طبعت نگاه کنی.اگرسرده،پس گرمی بخور تا انتقال.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم من که رفتم آزمایشگاه نیلو. اصلا برگه آزمایش رو از دفترچم جدا نکرد و گفت آزاده‌. فک نمیکنم بیمه ...

بیمه ما حتی سلفری رو هم داد بستگی به قرارداد بیمه داره.....

باز بپرسین از تکمیلیتون....

سلام تورک انا جان ، من یه سوالی دارم خواهش می کنم اگه حضور ذهن داشتین جواب بدین،شما تا حالا موردی سراغ داشتین که همسر شکستگی دی ان ای اسپرم داشته باشه و خانم مشکل ایمنی از نوع لوپوس و مشکل انعقادی داشته باشه  با میکرو بار اول دوم نتیجه گرفته باشه تا حالا 4 بار سقط بدون تشکیل قلب داشته

بعضی از دوستان این کار ر قبل انتقال انجام دادن یا کیسه آب گرم شبها روشکمشون گذاشتن تاقبل انتقال وخود ...

من وقتی ب هوش اومدم یه کوچولو درد داشتم خودم رضایت دادم مرخص شدم ولی از دیشب دردم بیشتر شده نمیدونم در این حد طبیعیه یا نه مثلا درست نمیتونم بشینم یا بلند شم،

ممنون عزیزم پس بااین شرایط اگه تا شب بهتر شدم چرب میکنم😘

الحمدالله❤
عزیزم همسرت منظور بدی نداشته.... شاید به خاطر همین عذاب وجدانته که اینطوری گفته.... شاید فکر میکنه ...

Afsoon:

خانما من یه سوال داشتم من منتظر پریود هستم که برو دکتر برا انتقال بخوام خراش اندومتر داشته باشم باید قبل از انتقال انجامش بدماینجا کیا خراش اندومتر داشتن؟لطفا راهنماییم کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
Afsoon: خانما من یه سوال داشتم من منتظر پریود هستم که برو دکتر برا انتقال بخوام خراش اندومتر داشته ...

سلام

اره قبل از انتقال خراش انجام میشه

۲۱ سیکلت برا خراش برو

یک شیاف دیکلوفنلک قبل از خراش استفاده کن