2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
زودتر پریود میشی نگران نباش.منم یه هفته زودتر پریود شدم.من که انقدر قولنج درد داشتم همینطور کیسه آب ...

خداروشکر که دردهات تموم شد دیروز شوهرم جواب سونو رو نوشته بود داخل تخمدان کیستهای متعددی وجود داره رو برد نشون دکترم داد اونم گفته بود چرت گفته کیست کجا بود اینها تخمکهایی هستن که تو تخمدانش تولید شده با پریودی میره خیالتون راحت  ، کیست یعنی تخمکهای قدیمی که ازاد نشدن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بله گلم تازه اول بهم خارجیشو داد ۸۵ خریدم یک دونه که خوردم ۲۴ساعت تمام تو دستشویی بالا اوردم و نمیدو ...

اخه اگه نخوریم تکلیف پرولاکتینمون چی میشه؟ پرولاکتین بالا رو بارداری تاثیر داره ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای که مثل من شدی!! من از بیمارستان سالم اومدم خونه و فرداش باز حالم بد شد.دیگه اشکام بند نمیومد.انق ...

عزیزم کاملا تو علامتهای منو میگی ، منم دیشب تشک تختم کلا خیس شده بود انقدر عرق کرده بودم به شوهرم گفتم چراانقدر پکیج رو زیاد کردی گفت دست نزدم مثل هرشب بود ، من فقط خداروشکر میکنم با اون افتادن وحشتناکم از پله ها تخمدانهام نترکیدن با اون شرایط چون تو بیمارستان میگفتن حواست باشه ضربه نخوری دیگه روم نشد بگم بعد از عمل از چهل تا پله سقوط کردم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اخه اگه نخوریم تکلیف پرولاکتینمون چی میشه؟ پرولاکتین بالا رو بارداری تاثیر داره ها

والا من درحال حاضر حالم خیلی بده توانایی خوردن این قرص رو ندارم اگه خدا کمکم کرد و خوب شدم از ماه بعد شاید هفته ایی یکی بخورم ، ولی شما بخور گلم نهایتا چندساعتی حالت تهوع داشته بتشی

والا من درحال حاضر حالم خیلی بده توانایی خوردن این قرص رو ندارم اگه خدا کمکم کرد و خوب شدم از ماه بع ...

ان شاءالله بهتر میشی دوستم، اره منم باید سعی کنم به زور بخورم😢😢

خدا رو شکر 😍 والا من گابرگولین میخورم حالم بد شده، پریودم احتمالا 10ام هست

عزیززم 🙁 دمیترون بخور شاید حالت تهوعت رو رفع کرد..

به سلامتی عزیزم😍 دیگه چیزی نمونده بس تا مامان شدنت 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم کاملا تو علامتهای منو میگی ، منم دیشب تشک تختم کلا خیس شده بود انقدر عرق کرده بودم به شوهرم گف ...

اره خدا خیلی دوست داشته واقعا..❤.به منم گفتن استراحت مطلق تا پریود بشی..حتی این ماهم گفته استراحت کن...

عزیزم اگه عرق کردی یعنی داری روبه بهبودی میری.دو سه روز دیگه کاملا خوب میشی ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره خدا خیلی دوست داشته واقعا..❤.به منم گفتن استراحت مطلق تا پریود بشی..حتی این ماهم گفته استراحت کن ...

پناه بر نفس پاک شما ، ممنون عزیزم از راهنماییت ، امیدوارم هممون نتیجه  تلاشمون رو بگیریم و خداوند مهربان بواسطه لطف و کرمش نظری به ما بندازه و اولاد سالم و صالح بهمون بده 🌠🌠

چقدره تعدادش؟دکتر خودتو شوهرت کیه؟آخه ماام مشکل اصلی شوهرمه و البته وضعیتش خیلی بده داره دارو میخوره ...

تعدادش ۱۱ میلیونه.تو این مدتی ک تحت درمانه تعدادش تغییر میکرد.ثابت نبود.

اوایل میرفت پیش دکتر حقیقت.بعد رفت زیر نظر دکترعباسی. هردواصفهان هستن

دکتر خودم هم اهوازه.

دیگه اهواز ادامه میدم

دکترارولوژی ک شوهرم جدیدا میره پیشش ک مشاوره بده بهمون واسه کاشت گفتش دیگه دارو نخوره.بیچاره بیشترازیکماهه ک دارو میخوره و فایده نداشته

عزیزم ان شاالله ک شما زوری جواب بگیرید🍁🍃🌺