2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام زین عزیز امروز سونو داشتی ؟؟؟ چی شد ؟؟؟  انشالله وقتی میای خوش خبر باشی 😍

ممنونم عزیزم . امروز غروب دارم برام دعا کن 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من تا ۱۷ هفته سر دخترم.... برا پسرم زودتر قطع کردم چون ذاتالریه کردم....

ممنونم آنا جان 

ديروز نوبت داشتم 

حالا من ٤ دونه كم آوردم تا نوبتم ،آزاد هم بهم ندادن 

ب دكتر گفتم گفت بايد كم كم قطع ميكردم ك خودم هم ميدونستم اما قرار بود تا نوبتم بخورم ك اينجوري شد 

حالا دكتر گفت قطع كردي ديگه نميخواد بخوري

ايرادي نداره يهو قطع كردم ؟

حرف تو حرف شد فراموش كردم باز از دكتر بپرسم 

منم الان ١٦ هفته و ٤ روز هستم 

بعد آمپول انوكسا رو تا ١١ دي بايد بزنم ، اينم بايد كم كم كمش كنم ؟؟؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من چون طبعم سرده میخورم بخاطر گرمیش. فک کنم مصرف زیادش خوب نباشه.. شماهم که لک داری.

چون خونده بودم خونریزی رو بر طرف می کنه خوردم بعد یادم اومد که گرمیه البته طبعش گرم و تره نه مثل مواد خطرناک که گرم و خشک هستن. با این حال دو تا لیموشیرین پشتش خوردم که مشکلی ایجاد نشه

عکس سونوی قلبتو داری؟

بله دارم 😀

ميخواي برام تشخيص بدي 

با اون ميگن پسره 

با سونو ان تي ميگن ب دختر ميخوره 😬

خدا كنه ان شاءالله برام سالم و صالح باشه و هر چي ب خيرو صلاحمه خدا قسمتم كنه آمين 

والا حق داری وقتی آدم میبینه نظر دوتا دکتر متفاوته استرس میگیره دکتر خودکم میگه تا مثبت شدی باید قطع ...

واقعا 

بايد توكل كرد ب خدا 

حالا ديروز رفتم دكتر و برام قطعش كرد 

ان شاءالله به سلامتي تمام مراحل رو بگذروني عزيززززم و تمام سختيهات تموم شه آمين 😘

ممنونم آنا جان  ديروز نوبت داشتم  حالا من ٤ دونه كم آوردم تا نوبتم ،آزاد هم بهم ندا ...

مامانى طاها عزيزم تا جاييكه من مى دونم اين قرص بايد به مرور كم بشه اگه يه دونه روزى مى خوردى بهتره حداقل سه روز بشه نصف و بعد از سه روز بشه يه روز در ميون نصف و بعد قطع

به نظرم اگه مى تونى يه زنگ بزن بپرس تا خيالت راحتتر بشه عزيزم🌸💕

مامانى طاها عزيزم تا جاييكه من مى دونم اين قرص بايد به مرور كم بشه اگه يه دونه روزى مى خوردى به ...

سلام هانا جان

شما خوبي ؟

درسته 

خودم ميدونستم ك بايد كم كم كمش كنم  گفتم تا نوبتم بخورم چون دكتر بهم گفت داري تا يكماه  ، گفتم بله ميدونستم دو س دونه كمه ، اما گفتم يه و رقش رو آزاد ميگيرم تا بعد دكتر تجويز كنه

خلاصه ندادن الانم اينجوري شد 

حالا امروز زنگ بزنم بپرسم 

ممنونم هانا جان 

سلام خانوما خوبید؟من هر روز اینجارو میخونم ولی خودم نمیدونم چی بنویسم چون فعلا دارم ال دی میخورم تا تموم شه و برم تو سیکل ان شاءالله،ولی سعی میکنم همه حرفارو بخونم😊همونیم که گفتم آز شوهرم صفر شد آخرین بار

منم میتونم بیام تو گروه تلگرامی؟

سهیلا جون شاید چون دوتا جهشت مثل هم نبوده خواسته بیشتر بررسی کنه. مثلا من هردو ژنم جهش هترو بود..نمی ...

دوتا فاکتور جدید ر نوشته(بتا فیبروژن   و.  پروترومبین)

من حرفم اینه که من که غلظت خون داشتنم بافاکتورهای دیگه مشخص شده واز نوع شدیدهم هستم .چرابایدلوله بادو فاکتور دیگه باز غلظت خونم بررسی شه!!!!؟؟؟

الکی سر دووندن نیست؟؟ کم دقتی دکتر نیست؟؟؟؟

بیهودگی چرابایدلوله هزینه دوباره کنم.درحالیکه دکتر طرازی و دکتر رزاقی گفتن همه آزمایش هات کامله وایمنی و وانعقادی ت کامل بررسی شده.من حتی چند تافاکتور بیشتر تر از آزمایشهای تکمیلی که آنا جان گفتن ر دادم تا حالا...

حالا دکتر ع ا ر ف ی این دو فاکتور ر دوباره داد😕😕😫

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.