2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
ضخامت گفت ۹ هست امروز ۱۹ پری بودم !سونو واژینال کرد گفت داری پریود میشی دفعه پیشم همینطور بود بهم پر ...

خوب نه ک خوبه . مگه میخواست ک چن باشه ک برات انتقال بده ؟ باید برات پروژسترون الان بده ک پری نشی .چطوره نمیفمم . خوب امروز گفته ک بیا مگه ن میخواست ک ضخامت بالا ک رفت انتقال بده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچی نمیدن همونجا سونو میکنه داخل کامپیوتر ثبت میکنه !

ضخامتت ک خوب بودش . باید پروژسترون میداد ک پریود نشی ک انتقال بده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ضخامت گفت ۹ هست امروز ۱۹ پری بودم !سونو واژینال کرد گفت داری پریود میشی دفعه پیشم همینطور بود بهم پر ...

روز پانزده پری ضخامتت گفتی پنج بودش ؟

خوب نه ک خوبه . مگه میخواست ک چن باشه ک برات انتقال بده ؟ باید برات پروژسترون الان بده ک پری نشی .چط ...

تا جایی که فهمیدم باید دفعه پیش دارو میداده که نداده بخاطر ضخامت پایین و تخمکها هم ریز بوده ولی گفت هردوتخمدان شرایطش خوبه ! همون لحظه گفتم پروستروژن  استفاده کنم قبول نکردن ،این هفته اخرین روز کاریش هست تعطیلات کریسمس میره انگار بیشتر بیمارا رو برای ماه بعد گذاشته فقط بخاطر تعطیلاتشون 😡 فعلا جمعه باید برم ببینم چی میگن خسته ام کردن 🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ضخامتت ک خوب بودش . باید پروژسترون میداد ک پریود نشی ک انتقال بده

هی خواهرجان مشکل همینجاست نداده فقط بلدن بپیچونن 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
تا جایی که فهمیدم باید دفعه پیش دارو میداده که نداده بخاطر ضخامت پایین و تخمکها هم ریز بوده ولی گفت ...

خوب جمعه دوباره بری ک چکار کنه ؟

عزیزم دکتر ایمونولوژم به من گفت تا هفته ی ۱۲باید مصرف کنی  از هفته ی ۲۸هم دگزامتازون من سی دی د ...

والابرا من دكتري ك انتقال دادم گفت قطع كن بعد از سونو قلب 

اما دكتر اينجام گفت ادامه بده

من الان تو هفته ١٧ هستم 

حالا امروز برم ببينم چي ميگه 

نميدونم چرا حس خوبي نسبت بهش ندارم 

ممنونم سمين جان 

مگه چه عوارضی داره؟؟

كورتونه ديگه خوب نيست 

حالا سمين جان كمي خيالم رو راحت كرد ك از جفت رد نميكنه 

رفتم داروخانه بگيرم چون تموم كرده بودم 

هر كاري كردم ندادن گفتن خيلي خطرناكه 

منم نگران شدم