2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684532 پست
ثمین من موقعی ک انتقال داده بودم ی آناناس تیکه کرده بودم هر روز ی تیکه کوچیک میخوردم ...ولی نمیتونم ...

بلاخره آناناس پیدا شد .ولی به قیمت خون پدرشون .نمیدونم همه جا اینقدر گرونه خریدش ۷۵تومن.تازه تند تند میگه ببین چندتا لازمه فدای سر بچه هام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها اين امپول پروژسترون تا چه تايمي ادامه داره من دو روز زدم نميتونم بشينم و راه برم انقدر ك ...

من خداروشکر جاش زیاد درد نمیکرد منم آمپول اول رو که زدم شبش قلبم تیر میکشید فرداش که زدم کمتر شد من سه روز قبل انتقال سه روز بعد انتقال داشتم

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تینا جان غصه نخور ما از خیلی چیزا بی خبریم فقط میگیم خدا بده ، بده ، بده  ولی اون میدونه کی چی ...

ممنون عزیزم از حس همدردیت, چاره دیگه ای ندارم جز تحمل, دوتا پک دوتایی جنین دارم ولی نمیدونم چند ماه دیگه دوباره میتونم انتقال بدم کسی میدونه چجوریه؟ 

ببخشید من جواب میدم من شنیدم ۵ تا ۱۰ روز بعد لقاح لانه گزینی دتفاق میوفته. اگر جنین بلاست باشه و ز ...

والا دیروز ساعت 

۱۱صبح انتقال دادن به گفته ی جنین شناس دو تا جنین بلاست در حال متلاشی شدن توپ انتقال دادیم برات منم توهم زدم الان 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام

برا خونریزی در صورتیکه قلب تشکیل شده باشه در صورتیکه امپول پروژسترون روزی دوتا باشه میشه یه آمپول از اون هفتگیها اضافه کرد؟؟ یکی از دوستان همچین چیزی گفته بود الان حضور ذهن ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید

تو به فال نیک بگیر که در حال مامان شدنی انشالله

انشالله برام دعا کن  به خداامروز برای تک تک بچه های این گروه دعا کردم چه اونهایی که مامان شدن چه اونایی که منتظرن     انشالله خدا برای هممون بهترین وبخواد  

بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

عزیزم خوشحال باش که دکترت توجه داشته ،بهش اعتماد کن این دوماه روی ماههای قبل ،من سال قبل علایم هایپری داشتم به دکترم گفتم فریز انتقال بده اما دکترم اهمیت نداد سونو انجام نداد و انتقال داد بعد مثبت شدن دردای تخمدان راست شروع شد  و به ۵ هفته رسید جنین سقط شد

دهم و یازدهم غربالگری میکنن؟؟ اینجا که میگن بین ۱۱ و ۱۳ . دکتر برای من هفته ۱۲ نوشته پس یعنی الان ...

دقيقا هفته دهم و سه روز وقت سونوى غربالگرى دارم و هفته يازده و دو روز وقت آزمايش غربالگرى

براى تو هم درسته ايشالا اين مرحله رو هم به سلامتى و خوشى هممون بگذرونيم🙏🏼🌸

با سرنگ بفرست بره تو😁 آره عزیزم با پریود مایع آزاد جمع میشه. به خاطر پانکچر ایجاد میشه. منم داشتم ...

وااای رویا چ باحال گفتی..سرنگو خوب اومدی کلی خندم گرفت      

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب چیکارکنم حالا،براساس اونروز روز ال دی و سوپرفکتامو ووقت سونوی بعدیم رو مشخص کرده

عزبزم داری خیلی سخت میگیری وب خودت استرس میدیااااا.بخدا اونقد ک.فک.میکنی این قضیه مهم نیس.1روز کم.وزباد هیچ تاثیری تو روند کار نداره.ولی این نگرانی تو خیلی تاثیر داره   

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام من یه سوال دارم  انتقال دادم واسم ناکسپرین ۴۰ نوشته نمیدونم بزنم یانه سی تا نوشته گرفتم و ...

بسلامتی ک انتقال دادی عزیرم.خب وفتی بهت داده معلومه ک باید بزنی..

انشالله درحال لانه گزینی هستن دوتاشون🌷🌷🌷

انشالله 

من نمیدونم چمه به حدی ضعف شدید دارم چشمم سیاهی میره و سرم گیج میره