2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046900 بازدید | 684563 پست
من تیروییدم لب مرزه خطریه شیر سویا برام

من همیشه وقتی سرما میخوردم نشاسته رو اول تو کمی آب سرد حل میکردم و بقیه لیوان رو آب گرم میریختم با نبات شیرین میکردم. خیلی هم دوست داشتم شاید اینطوری بتونی بخوری

ثمین من موقعی ک انتقال داده بودم ی آناناس تیکه کرده بودم هر روز ی تیکه کوچیک میخوردم ...ولی نمیتونم ...

خود آناناس بعیده اینجا پیدا بشه ولی کمپوتشو مامانم برام پخته اونو بخورم؟کاشکی دیروز از رشت میگرفتما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکماه قبل

مرسی مهربون 

دعا میکنم نی نی هات محکم به دلت  بچسبن و قلبشون ۱۲۰سال بتپه😍😍😍😘

خاکستری جون امروز انتقال داری برات آرزوهای خوب ویه عالمه انرژی+++میفرستم😘

من همیشه وقتی سرما میخوردم نشاسته رو اول تو کمی آب سرد حل میکردم و بقیه لیوان رو آب گرم میریختم با ن ...

اصلا من هربار سر انتقالم نشاسته رو توی اب میریختم میخوردم امروز صبحم طبق عادت خوردم همون لحظه برگردوندم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا ممکنه فردای انتقال لانه گزینی کنن؟

عزیزم خدا بخواد نشد نداریم.....

وروجکای تو فقط باید صحیح و سالم بیان بغلت.....

دیگه خودشون راه اومدنشونو انتخاب کنن من دیگه حالیم نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خود آناناس بعیده اینجا پیدا بشه ولی کمپوتشو مامانم برام پخته اونو بخورم؟کاشکی دیروز از رشت میگرفتما

آره عزیزم بخور ولی کم بالاخره انتقال دادی و ممکنه بدنت ب بعضی خوراکی ها الان حساس شده باشه

بریزم توی آب آناناس و نارگیل که مشکلی نیست؟

به خاطر کم کاریت نخوری بهتره.....

ولش کن تو دیگه مامان شدی رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی برای بیهوشی و رزرو اتاق نمیخواد دیگه قبلش با آبان هماهنگی انجام بدم؟ نکنه اونجام بیهوش نکنن

فکر نکنم عزیزم....

خوب دکتر که بهت وقت میده خودش هماهنگ میکنه و روز زایمان فقط اول وقت میری....

مگر اینکه شرایط اورژانسی پیش بیاد و جلوتر از وقت تعیین شده زایمان کنی.....

مال من دیگه یهویی شد دقیق نمیدونم.....

مرسی مهربون   دعا میکنم نی نی هات محکم به دلت  بچسبن و قلبشون ۱۲۰سال بتپه😍😍😍😘 ...

فدات خواهری انشالله

نمیدونم والا نگرانم ک نکنه بیهوش نکنن آخه میگن بیهوشی ب سختی بیمارستانها انجام میدن حالا آبان نمیدون ...

با دکتر صحبت کن توجیهت میکنه....

من باهاش در مورد بیهوشی صحبت کردم و دقیقا هم به این دلیل بیخیال نیکان شدم....

این دفعه رفتی حتما بهش بگو ببین چی میگه.....

آبان خصوصیه؟

بله....