2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
عزیزم منم مشکل شمارو داشتم برای من خوردن نشاسته جواب داد شاید برای شماهم جواب بده،البته دکترمن صبرنک ...

روز چندم و چندم پری سونوهات بودش و روز چندم پری آندو ب شش رسید ؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخه مطمینم اشتباه میکنن من از ماه پیش ده بار سونو داخلی شدم یعنی چیزی ندیده دکتر؟؟ حالا گفت بازم ازم ...

عزیزم چرا نشه؟

مگه ندیدی برا رعد و برق جون یه جنین انتقال دادن دو قلو شد اونم غیر همسان.....

یکیش طبیعی بوده و یکیش با انتقال.....

درسته یکیش به مرحله قلب رسید ولی به هر حال دو تا شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوشنبه ساعت ده دوتا

خوب یه هفته گذشته تقریبا....

اگه بتات خیلی پایینه میتونه از اون باشه اما بالا باشه احتمالا بارداری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باووووشه  این فکرا خول میکنه ادمو

عزیزم خوب فکرای خوب بکن.....

خوب  چی کار کردی مثبت شد؟  چندسالته چندتا انتقال دادی ؟  خدایی دلشوره دست خودم که ...

اتغاقا دقیقا دست خودمونه!!!!!

دست قاسم بقال نیست که.....

دست خود خودمونه فقط این استرسا......

سلام انا جان ممنون که جواب دادی, 1.0بود شوهرم فکر کرده بود 10زنگ زدم مرکز گفت حتما از دوم رو هم انجا ...

عزیزم ایشالله معجزه خدارو تجربه میکنی....

عه یعنی امیدوار باشم ؟البته من اطمینان دارم اینبار ننه میشم 

شک نکن این دفعه تا نزایی ول کن نیستیممممممم....

انا جون سینه هام درد میکنه چرا؟ امروز روز پنجممه 

تاثیر داروهاست خوب......

آنا جان گرفتم داروهامو،به جای کارما ،اچ ام جی داد اینم تحریک تخمدانه؟

عزیزم تحریک تخمدانا دو نوعن....

یه سری بر پایه اف اس هاشن یه سری فکر کنم ال هاش.....

خلاصه فقط اسامی فرق داره.....

گونال، سینال، فوستیمون،....اینا فکر کنم از یه دستن.....

منوتروپین، مریونال، منوپیور، منوگان و..... اینام از به دسته هستن.....

بله هاش ام جی هم برا تحریک تخمدانه.....

عشقم کی باید بری آز؟

عزیزم دوستمون انتقال نداده هایپر شده....

میگه غیر ممکنه باردار باشه ولی هیچ غیر ممکنی واسه خدا وجود نداره....

سلام نیواجان،آمپول اچ ام جی با کارما فرق داره؟

عزیزم اچ ام چی نوع دارو هست....

کارما برنده یعنی نام تجاریه.....

مثل مثلا فرق گونال اف و سینال اف که هر دو کارشون یکیه یکی ایرانیه یکی خارجی....

عزیزان من دیروز که روز 6انتقال بود دلدرد و کمردرد پریودی شدید داشتم و پهلوم هم انگارداشت سوراخ میشد ...

خوب وروجکات دارن خونه سازی میکنن....

احتمالا برج دارن میسازن پی ریزیش فشار آورده بهت.....

من نشاسته رو ریختم توی آب آناناس و نارگیل خوردم مشکلی که نیست؟آخه ریختم توی آب گلاب به روتون بالا آو ...

ثمين مبارك باشه عزيزم انتقالت🌸💕بهترين حالت برات انتقال دادن

ايمان دارم اين سرى بهت مى چسبن و تا ١٢٠ سال قلب زيباشون برات محكم مى زنن😘😘😘