2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
فدات عزیزم.... بازم به لطف دعاهاتون شکر خدا پسرم تب نکرد...

خداروشکر آنای عزیزممممم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبی ثمین ان شاءالله دوشنبه آینده 

فدات خوبم بازم انتقال و بازم ثمین و کمردرداش.بازم اسپاسم شکم.من نمیدونم چمه اخه.از روز اول اینجوری میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب منطق میگه تا روز آخر نمیتونن قطعی بگن.... اونایی که بهشون گفتن یه آمار همینجوری دادن.... ...

بله بله حق با شماست مامان مهربون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله آنا جون . شکمی بود . حالادمیرم مرکز .سونو واژینال کنه ببینم نظر اونا چیه . توکل بخدا . برام ...

ایشالله نشون میده خوبشم نشون میده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من نشاسته رو تو کمی آب سرد حل میکردم بعد میریختم تو شیر سویا

من تیروییدم لب مرزه خطریه شیر سویا برام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا حافظ بچه های نازت باشن....   انشالله از این به بعد شب از صدای خندشون بیدار شید... تو خستگی ...

فدات عزیزم.....

شادی تک تکتون آرزومه.....

امیدوارم خونه تک تکتون پر قهقهه وروجکای دوست داشتنیتون باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثلا دیروز ظهر ساعت۱ اومده.تا بعدازظهر هم بوده اما دیگه شب نبوده امرز صبحم نبوده اصلا.ساعت ۱۱امروز د ...

روز اول روز شروع خونریزی رسمیه....

یعنی دیگه حس کنی که دیواره فرو ریخته و خونریزی شروع شده.....

من تیروییدم لب مرزه خطریه شیر سویا برام

ثمین جون عزیزم انتقال دادی ب سلامتی الهی ک اینبار دلت حسابی شاد بشه خیلی دعا میکنم ک مثبت مثبت از اون مثبت نه ماهه ها بشی ایشالا...مواظب خودت باش و استراحت کن ایشالا ک چند روز دیگه خوش خبری

انا جون من پنج روز پیش پانکچر شدم حالا امروز ترشحات زیاد خونی دارم نمیدونم این پریودم حساب میشه یا ن ...

عزیزم خوب بعد پانکچر چون داروها قطع میشه خونریزیت ربطی به سیکل طبیعیت نداره....

اگه شروع شده باید حسابش کنی.....

ایشالله نشون میده خوبشم نشون میده....

انا جون دیروز کمر  درد دلدرد شدید پریودی داشتم   روز 6 انتقالم بود پهلو هام هم از درد داشت سوراخ میشد انگار  به نظرت عادیه؟؟همش فکر میکردم دارم پریود میشم روز دوم م یه چیزی مثل چربی یاپوست ازم دفع شد. اصلا لک هم ندارم    

آنا جونم... آبان که جنین هامون رو فریز میکنه،روی اون نی (یا هرچی که جنین توشه) گریدهارو مینویسه؟ ی ...

والا من که کارت فریز جنین گرفتم یادم نیست گریدشون مشخص بود یا نه....

آنا جون سلام خوبی بچه های گلت خوبن ...عزیزم خدا قوت...آنا جون من در مورد زایمان و بیمارستان با طرازی صحبت کردم گفت نیکان بیهوش نمیکنه ولی آبان اگه بیهوشی بخوای انجام میده من دوست داشتم برم نیکان هم تروتمیزتره هم ب خونه م نزدیکه ولی همسرم میگه بیهوش بشم اصلا با بی حسی موافق نیست اینجور هم ک از حرفای طرازی فهمیدم انگار دکتر هم بیمارستان آبان راحتتره و دستش بازتره حالا موندم چیکار کنم میترسم برم آبان اونجا هم بیهوشم نکنن

عزيزم فدات  خدا روشكر ك خوبيد  خواب نگووووو ك من اينقدر خواب دوستم  از الان تو فكر ...

آمین.....

ایشالله تا باشه از این شب بیداریا باشه....

البت فقط برا واکسن....

وگرنه ایشالله تنشون همیشه سالم باشه و مامانا کیف کنن از شادیو شیطنتاشون....

بچه ها من دیونه شدم از دست این دکترها امروز اومدن گفتن بتات مثبته حامله ایی😯😯هرچی میگم hcgزدم میگف ...

عزیزم چند روز قبل زدی؟

چند روزه پانکچر کردی؟

میدونم هایپری فقط نمیدونم چند روز از پانکچرت گذشته!!!!

خوب غیر ممکن نیست که!!!!!

به هر حال تحریک تخمدان داشتی.....

ن ز د ی ک ی هم داشتین؟

خودت احتمالشو میدی غیر در نظر گرفتن این قضیه هاش سی جی؟

ضمنا بتات چند بوده؟

عددش پایین باشه میتونه برا هاش سی جی باشه ولی بالا باشه نه ها!!!!

درمورد روز پریودم سوال پرسیدم.وای خدانمیدونم رفتم سونو روز دومم بوده یا روز سومم.من بهشون گفتم دوم

خیلی سخت نگیر....

استرس اثر مخربش از روز دوم و سوم بودن بیشتره ها!!!!!