2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست

سلام بچه ها 

كسي از دكتر البرزي خبري نداره؟ آخه من شيراز نيستم ميخواستم برا انتقال نوبت بگيرم مطب جواب نميدن 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

من نشاسته رو ریختم توی آب آناناس و نارگیل خوردم مشکلی که نیست؟آخه ریختم توی آب گلاب به روتون بالا آوردم شدید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دقیق نمیشه گفت.... من پانکچرا روزهای ۱۶، ۱۳ و ۱۲ بوده....

مرسي آنا جان 

آخه من بعضي روزها اصلا نميتونم مرخصي بگيرم از محل كارم از الان استرس گرفتم كه اگه بخواند روز 12 ام سيكلم تخمك كشي كنند اصلا نميتونم مرخصي بگيرم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها من دارم میرم برای انتقال

گفتن همونجا توی اتاق عمل دکتر‌ بهمون تعداد جنینا رو میگه

التماس دعا خواهریا💚😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تلفنی جواب نمیدن

نه عزيزم جواب نميدن

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
دوستان .نه . خواهرای گلم .. ممنون .ممنون که هستید .. بخدا کسی نبود بهش بگم .. وگرنه نمیخوام کسی ...

سلام دوست خوبم درکت می کنم ، اما روحیه خودت رو از دست نده ، امید داشت باش ، من هم مثل شما دو ساک بارداری داشتم ولی قلب تشکیل نشد ، عزیزم ما زن ها وقت ناراحتی طاقتمون بیشتر از مردهاست اینطور مواقع باید به فکر همسرامون باشیم که خدای نکرده روحیه شون رو از دست ندن به فکر زندگیت باش و به خودت و شوهرت روحیه بده ان شاء الله به وقتش خدا یکی یکی دامن همه ما رو سبز می کنه و این ناراحتی دگه یادت نمیاد . 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
عزيزم حق داري  خدا ازشون نگذره نميدونن ك تو دل ما چ خبره  ان شاءالله ك جنين هست و امروز ...

ممنونم مهربونترینم.با اون تو دلیت برام دعا کنید

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم این ماه ال دی نداشتم گلم . روز اول پری ک رفتم اون لکه سیاه تو رحمم نبود روز دهم پری ک رفتم اون ...

عزیزم روز دهم احتمال لقاح کمه....

مگه اینکه خیلی زودتر تخمک گذاری کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com