2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه آزمایش ادرار مشکلی نداشته شاید تکرر ادرارت عصبیه بازم به دکترت بگو 

این چتد روز خیلی استرس دارم تا اینکه س شنبه چ میشع

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تبسم جون به مرکز یا دکترت زنگ بزن شاید نیاز باشه سرم بزنی یا دارو استفاده کنی

عزیزم فرداصبح حتما زنگ میزنم ، فعلا که بهم سرم عادی دادن با دارو ضد درد و تهوع ، از این کیستها میترسم خیلی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مرسی عزیزم خداشاهده مرگ رو به چشمم دیدم ما طبقه چهاریم انقدر ظهر جیغ کشیدم از درد همسایه طبقه اول او ...

منم اون درد رو تجربه كردم واقعا خيلي خاصّه مدلش، من داشتم تيكه پاره ميشدم ولي خدا روشكر يكي دو شب بيشتر نبود، رژيمو جدي رعايت كن و آب فرااااووووون بخور ادرار باعث دفع اون سم از بدن ميشه

...
عزیزم منکه رحمم تک شاخ بود، همون یه لوله ام نوشته پر از مورگالی تو گزارش عملم، نمیدونم مورگالی چیه،و ...

• كيست‌هاي مورگاني: كيست‌هایي هستند از بقاياي جنيني كه در كنار لوله‌ها بوجود مي‌آيند و گهگاه بزرگ مي‌شوند. اين كيست ها به راحتي از طريق لاپاراسكوپي جراحي مي‌شوند.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من آسپرین نداشتم ولی فکر کنم اول آسپرین بعد اگه کفایت نکرد انوکسان رو قطع میکنن....

انا جون یکی ازدوستان گفت قطع اسپرین باعث سقط میشه منم می ترسم حذف کنم. پزشکا وماماها هم که از هرکی می پرسم یه نظر متفاوت بهم میده

خداروشکر میتونی دوبار دوتایی انتقال بدی مامان دوتا جوجه بشی

گریدا ۱۲۳ هستش 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم فرداصبح حتما زنگ میزنم ، فعلا که بهم سرم عادی دادن با دارو ضد درد و تهوع ، از این کیستها میترس ...

انشاله دردت تموم بشه سریع. .... قوی باش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام انا جون خوبی؟عزیزم جواب سوال اخر من رو ندادید٬٬٬بخداا خیلییییی استرس دارم وگرنه اینقد سوال نمیپ ...

عزیزم والا من به ترتیب دارم جواب میدم....

احتمالا قبل این پستم جواب دادم....

ولی شما زوزتر منتظر جوابش بودین....

اگه هنوز جواب ندادم دوباره برام پست بذار....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com