2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
هر کافئن ایی ضرر داره تو نوشابه انرژی  هم زیااااد هست

من همسرم هر روز دوتا میخوره

ما به خاطر مسئله ی من میکرو کردیم همسرم دوبار توی آزمایشگاههای عادی آز داده بود وهمه چی خوب بود تقریبا

حالا که پرونده ی پانکچر رو برای بیمه گرفتیم توی آرش زدن مورفولوژی دو درصد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نمیدونم الان هشت هفته بودم باید تشکیل میشد. گفت رشد کرده نسبت به هفته پیش .جنین هست .ولی قلب ندید . ...

الهی بگردم 

چقدر  غصه داری 💔😢 اینجوری نکن با خودت.نی نی ها ناراحت میشن...درست میشه گلم..غصه نخور توروخدا..نی نی ابجی من هشت هفته قلبشو سونو نشون داد ..هشت هفته به حساب سونو نه به حساب پریودش.غصه نخور فدات شم.وقتی رشد کرده قلبشم تشکیل میشه حتما.زود رفتی..دلم گرفتش واسه دلت 😢😢 💔💔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم الان هشت هفته بودم باید تشکیل میشد. گفت رشد کرده نسبت به هفته پیش .جنین هست .ولی قلب ندید . ...

صبر داشته باش عزیزم توکلت به خدا باشه اگه اون نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته به نظر من اینایی که میرن به خاطر تشکیل نشدن قلب بچه سقط میکنن اشتباه میکنن شما هم صبر کن انشاالله قلبشم تشکیل میشه 

از خدا میخوام به قلبت آرامش بده عزیزم💞🌸

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان  ببخشید دارم میترکم از غصه ... مجبور شدم بیام اینجا .. وگرنه قصدم ناراحتی کسی نی ...

بميرم براي دلت تروخدا ناراحتي نكن خوب كاري ميكني اينجا مياي ما درد همو خوب ميفهميم حالا شايد اشتباه كرده نميشه يه جا ديگه بري سونو كني دكترت چي گفت؟ منم حالم خراب شد اصلا دلم نميخواد اميد كسي نااميد بشه الهي بميرم برات با ذوق تيكر زدي تروخدا بيقراري نكن خدا بزرگه شايد اشتباه شده نميدونم چي بگم از غمت كم كنه ولي نااميد نشو خدا ارحم الراحمينه به خودش توكل كن به خودش بسپار دعا كن نذر كن اما خودتم بسپار به خودش راضي باش به رضاش حتما بهترينارو برات در نظر گرفته تو كه به خدا شك نداري؟! مگه دوست داره بندشو ازار بده خدا خيلي مهربونه فقط دلتو اروم كن سوره والعصرو زياد بخون من يه خاطره بگم منم اولين بارداريم با كلي ذوق رفتم براي سونو كه گفت ساك هست اما جنين نيست دنيا سرم خراب شد حالم خيلي بد بود اصلا دفعه اول بود اينو ميشنيدم يعني چي اما به خود خدا قسم شب خواب ديدم كه  جايي هستم سوره والعصر تو فضا پخش ميشه و به من ميگن بخون چندتا گاو بزرگ و پروارم بودن تو به علفزار مانندي كه پر علف و اب بود از خواب بيدار شدم همش اين سوره رو ميخوندم نميدونستم قرار چي بشه اما دو هفته بعد كورتاژ كردم و بارداريم تموم شد اما اينجاش مهمه اين اتفاق اول سال تو ارديبهشت افتاد من اون سال تا اخر سال برام سال پربركتي بود درسته بچم نموند اما صاحب خيلي چيزا شدم مطمئنم خدا ميخواست بهم اينو نشون بده خونه خريدم ماشين خريدم كلي وسايل خونه عوض كردم در صورتي كه اصلا تو باورم نبود انشاالله كه بچت بمونه و رشدش خوب بشه اما اگه به درصد اتفاقي افتاد بدون شايد هنوز موقش نيست هنوز صلاحت نيست شايد خدا چيزاي بهتري برات گذاشته كنار خدا رو صدا كن جوابتو ميده عزيزم خواستم يكم دلداريت بدم ميدونم سخته ولي تو قوي هستي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام دوستان  ببخشید دارم میترکم از غصه ... مجبور شدم بیام اینجا .. وگرنه قصدم ناراحتی کسی نی ...

عزیزم نمیدونم چی بگم 

یعنی دکتر گفت باید سن جنینات ۸ هفته میبود ؟؟؟

سونو شکمی اشتباه داره 

اونیکه ۵ هفته و ۴ روزشه واسه قلب خیلی زوده آخه 

چند روز از انتقال میگذره ؟؟؟ من شنیدم ۴۵ روز بعد انتقال باید واسه قلب رفت 

خداجونم شکرت       
برا شما ضخامت چجور بود ؟ منظورم اینه بار اول ک سونو شدین چن بودش و سونو بعدی چن بود ؟

بار اول رو دکترم نگفت چنده فقط استرادیول رو چهارتا کردبا دوخطکش استروژل وروزی سه تا فرتیل سی ام روز ۱۴ گفت ۷/۷ که استرادیول رو ۵تا کرد وروزی یه اکوین هم داد وگفت ۲۳ برم انتقال

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اخه شوهرم وضعیت اسپرمش خوب‌نبود.همش به خاطر این میخواستم خیالم راحت شه.امیدوارم‌همینطور‌ باشه

عزیزم منفی فکر نکن..زورشون میاد بگن .منم انقدر زنگ زدم تا بهم بگن ،الان تا اسممو میگم میخندن میگن بازم سارا ....درک نمیکنن که نگرانیم و تو چه حالی هستیم..نگران نباش.انشاالله فردا خبرای خوب بهت بدن و روزای خوب پیش رو داشته باشی ❤❤

اروم باش عزیزدلم.مطمئنم یه اشتباهی این وسط رخ داده.وگرنه حال نی نیا خوبه و قلبشونم به زودی میبینی.فردا حتما برو مرکزت عزیزم.ان شاالله که خوش خبر میای

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

عزیز دلم حتما زود بوده و قلبش تشکیل میشه هیچ غصه نخور فدات شم🍃🍀

برات دعا میکنم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم منفی فکر نکن..زورشون میاد بگن .منم انقدر زنگ زدم تا بهم بگن ،الان تا اسممو میگم میخندن میگن با ...

اخ بخدا شماها درک میکنین من چی‌میگم.امیدوارم فردا دیگه درست جوابمو بدن و همه چی خوب باشه.دعا کن برام عزیزدل

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخه شوهرم وضعیت اسپرمش خوب‌نبود.همش به خاطر این میخواستم خیالم راحت شه.امیدوارم‌همینطور‌ باشه

اسپرم شوهر منم خوب نبود اما سه تا جنين دارم نگران نباش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اخ بخدا شماها درک میکنین من چی‌میگم.امیدوارم فردا دیگه درست جوابمو بدن و همه چی خوب باشه.دعا کن برام ...

حتما عزیزم اگه قابل باشم...فردا مامان میشی دیگه 😙😙

کجا بودی؟ من عرفان بودم دوتا تخمک هم بیشتر نداشتم خودمو کشتم تا روز انتقال بهم نگفتن جنین دارم یا ن ...

من یزدم گلم

اینا اخه خودشون‌گفتن اگه مشکلی‌بود تماس میگیریم

زنگ‌ که نزدن.میگم‌حتما نمونه ی شوهرم خوب بوده.بعد میگم نکنه بی مسئولیتی کردن.مامانم میگه اگه مشکلی بود بهت میگفتن دختر.الکی که نمیکشوندنت برای عمل.نمیدونم.به همه چی بی اعتماد شدم😑دعا کن برام

واقعا مارو درک‌نمیکنن اینایی که مسئول کارای ما هستن