2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
عزیزم حتما با ایمونولوزیست مشورت کن. همونطورک گفتم من اینسری ک مثبت شدم پردنیزولون صرف کردم و هنوز ه ...

عزیزم شما مشکل ایمنیتون در چه حد بود چند تا پردو میخوردین و چه مدت؟

ممنن جوابمو میدین

من همش دلمو خوش کردم به اینکه احتمالا بهاطر مشکلات ایمن  انعقادیم بوده که جواب نگرفتم تا حالا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام مامان سبحان جان  خوبيييي تيكرت رو ديدم اشك اومد تو چشام  ب سلامتي نيني دارييييي  ...

سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، بله خانمي شما يه چند وقت نبودي ، من خدا رو شكر معجزه خدا شامل حالم شد و طبيعي باردار شدم و امروز هم خدا رو شكر قلب كوچولوش رو ديدم ، ان شا الله روزي همه دوستان عزيزم بشه .

شما چطوري خانمي ؟ خبري ازت نبود نگرانت شدم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پروژسترونت چندتا هست؟ مال من دوتا امپول توی یه سرنگ. امروز مامای رویان گفت یکی دیگه شب اضافه ک ...

عزيزم من روزي يكي شياف پروژسترون ٢٠٠ داشتم 

آمپول پرولتن هفته اي يكبار 

اما من لك نداشتم و مقدار داروهام تغيير نكرد تا بعد از آز مثبت ك سونو شدم گفتن احتمال خارج از رحمي شياف ٤٠٠ شد همون روزي يكي آمپول هم همون هفته اي ك دوزش رو يادم نيست 

شياف بيست روز پيش برام قطع كرد 

آمپول هفته ي هفت ب نظرم برام قطع كرد  

در صورت لك بيشتر ميكنند 

عزیزم پروژسترونت چندتا هست؟ مال من دوتا امپول توی یه سرنگ. امروز مامای رویان گفت یکی دیگه شب اضافه ک ...

عزيزم من اين سري كه پروژسترون ندارم سري قبل سر دخترم داشتم كه اول يه دونه آمپول بود و بعد شد ٢ تا ولي بعد كه لكه بيني ديگه نداشتم باز هم همون يكي شد .

سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، بله خانمي شما يه چند وقت نبودي ، من خدا رو شكر معجزه خدا شامل حالم ...

سلام عزيزم 

خداروهزار مرتبه شكر ب خاطر معجزه ش 

خيلي برات خوشحال شدم خيلي 

ان شاءالله ب سلامتي بغلش كني 

ان شاءالله اين معجزه ها شامل حال همه بشه و شاهد اين نعمت الهي بشن 

الهي آمين 

الحمدالله خوبم 

من معده درد خيلي اذيتم ميكرد براي همين حوصله ي هيچي نداشتم و در كنارش سرماخوردگي 

بدنم ضعيف شده چون تغذيه م ب خاطر معدم خيلي بد شده 

اما ميگذره

خدارو شكر ك خدا قابل دونست دوباره مادر شدم 

عزيزم مراقب خودت خيلي باش 

خيلي خوشحال شدم 

التماس دعا 😘

عزیزم من قبلا دو بار جای دیگه ای انتقال داده بودم که بار دوم سرم ای وی ای جی داستم اما پردنیزولون نه ...

واقعا ممنونم که همیشه جوابمو میدین سپاس

واقعیتش ته دلم میگم بمونه بعد عید.....چون انتقال بدم منفی شه عیدمم خراب میشه اصلا نمیخوام باز شکستو تجربه کنم.میگم بنظرتون انتقال دو کرحله ای چه مزیتی داره

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
چيزي نگفت فقط گفتم خودش دفع ميشه گفت اره اگه خونريزي داشتي نترس بخاطر اونه

شما دکترتون رو میشه معرفی کنین؟!

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام عزيزم  خداروهزار مرتبه شكر ب خاطر معجزه ش  خيلي برات خوشحال شدم خيلي  ان شاءا ...

ممنونم عزيزم ،ان شا الله ، من هم توي بارداري قبليم اوايل حالت تهوع نداشتم فقط معده درد داشتم و ترش كردن كه الان هم يكي دو روزي هست شروع شده ولي ان شا الله از همين معده دردها قسمت همه دوستان عزيزم بشه . 😘😘😘

سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

خدا رو شکر 

خیلی تبریک میگم انشالله بقیه روزها رو به بهترین شکل ممکن بگذرونی😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ینی چی ای وی اف دیگه انجام نمیدن؟من الان رویانم گفتن آی وی اف اما نمیدونم بهشون بگم میکرو کنین به حر ...

عزیزم احتمالا منظورشون همون میکرو هست چون آی وی اف جا افتاده تره میگن آی وی اف....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه ان شالله س شنبه ضخامت بالا رفته بودش چند روز قبل از انتقال باید پروژسترون بزنم ؟

من چهارشنبه انتقال داشتم از جمعه پروژسترون رو برام شروع کرد یعنی ۵روز قبلش

من چون ضخامتم دیر بالا رفت دکترم ۲۳ دوره برام انتقال داد

ولی توی گروه تا ۲۵ دوره هم انتقال داشتن

کاربر مربی زبان هم که الان شکر خدا مامان شده به خاطر ضخامت ۲۲ دوره انتقال داشته

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!