2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
منم انار زیاد میخوردم.... بخور نوش جونت..... انقدری اثرش بالا نیست به خونریزی بندازدت....

انا جون کلافه شدم هر سری ک زنگ میرنم رویان یکی از ماماها یه چیز میگه. دفعه اول گفت آسپرین رو قطع کن، دفعه دوم گفتن طبق نظر دکترت تو اهواز که خب اون گفته هیچ چی رو کم یا زیاد نکن، الان باز زنگ زدم یکی دیگه گفت یه امپول پروژسترون اضافه کن یعنی دو تا صبح یکی شب و اسپرین رو هم قطع کن!!! موندم چیکار کنم!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم میدونم تا الان جواب سوالتو گرفتی.... برا اینکه بدونی میگم..... عزیزم مثلا من الان که این ...

ممنونم خدا خیرتون بده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم خوب شاید بار اول اینکارارو برات نکنن باز پیشنهادشو بده.... من قبل سومین انتقالم که مامان شدم ...

منم از همین میترسم ک اولین بار برام خراش ندن،خب آخه چرا میزارن طرف اینقد اذیت شه خب کاری ک قراره اخرکنن اول کنن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من یزد هستم دوستم.بیمارستان مادر.پیش دکتر افلاطونیان.نمیدونم گلم.التماس دعا

انشاالله جنینای خوبی برات تشکیل میشه و زودی میچسبن به دلت عزیزم😍😍

خدا جونم شکرت...
انشاالله جنینای خوبی برات تشکیل میشه و زودی میچسبن به دلت عزیزم😍😍

ممنون عزیزدلم.همچنین.همه ی دوستانم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم خوب شاید بار اول اینکارارو برات نکنن باز پیشنهادشو بده.... من قبل سومین انتقالم که مامان شدم ...

راستی یسوال من چندروز پیش وقتی پریودم میخواس شروع بشه از شروع سیکل قبلیم تا این ماه روز ۲۷سیکلم ظهر خون اومد و تا بعدازظهر از بعدازظهر تا شب هیچی نبود و فرداش ک میشد ۲۸سیکلم کمردرد و دل دردم شروع شد و دیگه خون اومد و ادامه داشت،من ۲۸سکلمو روز اول قراردادم براخودم و فرداش رفتم سونو گفتم روز دوممه و از روز پنجم قرار شد ال دی رو شروع کنم و بعدم امپول سوپرفکت ک هنوز وقتش نشده.میخوام بدونم روزامو اشتباه نکرده باشم مشکل پیش بیاد

اره عزیزم امسال دو تا انتقال منفی داشتم اخریشم هفته قبل بود  کارم شده سالی دو تا انتقال منفی

الهی عزیزم ...شک نکن خدا در بهترین وقتش حسابی غافلگیرت میکنه و دلت شاد میشه...افسون جان تا حالا هیسترو و خراش و سرم ای وی ای جی داشتی؟

@مرجانوآسمان@مامانی طاها....کجایین خانما چندرورزه پیداتون نیست...یه خبر از خودتون بدین

سلام 

عزيزم 

شما خوبي 

الحمدالله شكر خدا خوبم بد نيستم 

دور از جون شما و بقيه سرما خورده بودم بهتر شدم اما سردردم هنوز هست 

ميام سر ميزنم بيشتر لايك ميكنم و فقط پست جديدا رو ميخونم 

خبر ندارم تازگيا كيا مامان شدن 

ان شاءالله همگي منتظرااااي تاپيك اين روزاي من رو بگذرونن ب زوديه زود 

ممنونم از شما ك ب يادم بوديد عزيزم 😘

سلام انا جون و دوستایی که میتونن لطفا بهم جواب بدین بنظرتون مشکل ایمنی در حد  مهم هست که باعث ...

سلام افسون جان 

خوبي عزيزم 

من پرد داشتم اما ن دو ماه بلكه از زمان شروع آمپولا 

و درمورد مشكل ايمني من سر در نميوردم 

و دكترم چكاب ايمني نداده بود منظورم اون ليست آزمايشا 

من فقط چند قلمش رو انجام دادم 

خلاصه تا الانم ك هفته ي ١٦ هستم مصرف ميكنم 

عزيزم خيلي فكر خودت رو درگير نكن ك نتيجه ميده يا ن 

ب دكترت اعتماد كن و طبق تجويز پيش برو، نميگم بيخيال باش اما زيادم حساس نباش  

خودت ميدوني ك اگر خدا قسمت كنه ب اين چيزا نيست 

ان شاءالله ك بو زودي خدا قسمتت كنه بچه ي سالم و صالح 😘

عزیزم والا معمولا تا روز انتقال یا فریز دقیق نمیتونن بگن....

سلام آنا جان 

ان شاءالله خودت و بچه هاي گلت در كنار هم هميشه شاد و سلامتي باشي  

چ خبر از لاله جون من اصلا متوجه ي پستش نشدم 

ان شاءالله ك خوب باشن هر جا هستن 💖

سلام خانوما من امروز رفتم سونو ضخامتم ۹ بود روز ۱۱ پریود 

یک دی انتقال دارم به امید خدا 

قرار بود برام دو مرحله ای انتقال بدن که نمیدونم چرا گفتن فقط بلاست انتقال میدیم 

برام دعا کنید دوستان 

بنظرتون انتقال جنین بلاست هم باید ۱۷ رو بعدش آزمایش بارداری داد؟؟؟

خداجونم شکرت