2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان کسی هست که تو روزای انتقال باشه من روز 6 هستم سینه هام سنگین و به شدت نوک سینه هام دردنا ...

ایشالله مامانی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رعد و برق جون خوبی ؟؟؟؟ مگه شما دوقلو باردار نبودی؟؟؟

چرا عزیزم دو تا بودن ولی یکیش رشد نکرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😭😭😭😭😭😭

محیا جونم ببخشید ناراحتت کردم..مثل اینکه فقط با جنین های من این کارو کردن..گفت ۵ تاش ضعیف بود فریز نکردیم.فقط ای رو فریز کردیم..منم خیلی ناراحت شدم از این کارشون.اخه مگه خدان که فکر کردن به درد نمیخوره..یاسی هم که میگه دکتر گفته بی و سی هم میگیره .پس این کارشون با من چی بوده؟؟به کسی هم که نمیشه شکایتی کرد.فقط باید حرص بخورم ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان اولین سری آزمایش رو که بعد از مثبت شدن براتون نوشتن گفتن کی انجام بدید؟؟ به من گفتن هفته ...

والا من که دیگه آزمایشی نداشتم.... فقط  آزمایش های غربالگری رو دارم که باید هفته ۱۲ برم

یاسی صارم فقط جنینهای گرید ای رو فریز میکنه ...جنین شنلس به من اینطور گفت..گفت همه تخمکات جنین شدن و ...

امان از این دنیای بیوجدان....

اونجام تبعیض هست.....

ای و بی و سی میکنن....

فقیر و ثروتمند.....

احتمالا پارتی جنینای ای درست و حسابیه....

خبر ندارن خدا بخواد ای و بی و سی نمیشناسه.....

اره واقعا چه کاری بود🤔🤔

لابد گفتن جا میگیره اینجا.یا به خودشون زحمت ندادن دیگه ..نمیدونم والا چی بگم..

انقدرم زنگ زدم پرسیدم دیگه منو میشناسه جنین شناس.میترسم باز زنگ بزنم بپرسم دعوام کنه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزدلم دیروز زنگ زدم گفتن دیر زنگ زدی الان بچه های ازمایشگاه رفتن.امروز صبح شوهرم زنگ زده گفتن عصر ...

عزیزم اگه مشکلی باشه خوب انتقال نمیدم انقدر نگران نباش توکل به خدا 

کدوم مرکز انتقال داری؟

خدا جونم شکرت...
اره عزیزم همونا رو گفت بگیر بخور.گفت با طعم های مختلف هست.. گفت پروتیین داره.واسه هایپریم به جای سف ...

عزیزم سویا برا کم کاری تیروئید میدونم خوب نیست.....

لابد گفتن جا میگیره اینجا.یا به خودشون زحمت ندادن دیگه ..نمیدونم والا چی بگم.. انقدرم زنگ زدم پرسید ...

ممکنه بی و سی ها اصلا تقسیم سلولی نشدن یا جنین شناس تشخیص داده فریز بشن از بین میرن، مثلا ضعیف بودن خیلی

سلام خانما لطفا راهنماییم کنید داروهای قبل آ وی اف با داروهای میکرو فرق داره؟ و یکی دیگه اینکه کیا ...

عزیزم داروها همونن فقط فرقشون تو تشکیل جنینه....

لقاح میکرو دستی ولی آی وی اف طبیعی.....