2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
سلام مامان منتظر!خوبی گلم؟؟؟برا انتقالت چکار کردی؟؟؟

سلام عزیزم مرسی گلم

ان شالله شنبه انتقال دارم برا بار چهارم برام دعا کن 

ازهمه دوستان میخوام برام دعا کنن

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه اشتباه نکنم .تو.همین تاپیک مامانی طاها جنین 1روزه انتقال داده بود ک مثبت هم شد..حالا واس ا ...

جدی ؟ خوب پس اگه یه نفر این کارو کرده پس میشه 

اره فردا حتما اول میپرسم ببینم چی میگن 

ن بابا...درحال حاضر چ داروهایی مصرف میکنی؟

امپول پرژسترون.قرص آ اس آ. استرودیول. ویتامین ای . فولیک اسید.امپول انوکسپارین

برا جینن هاهم اون دفعه سه روزه بود این بار ۴یا ۵ روزه هستن هچینگ و چسب جنین و شستشو رحم انجام میده 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
نه عزیزم به نظر من قبلش هر چی هوس داری بخور.... یعنی بخور هااااا😄

😂مرسی فدات

راستش برا روز اخر اومدم پیش مامانم که از فردا متوجه نشه انتقال دادم گف بخاطر تو اش درست کردم همش تو فکر بودم نباید میخوردم

واي خيلي واقعا ناجور شده اين حسّاسيت هامون به خدا همسر منم ميگه اخرشم نفهميدم فلان چيز خوبه يا نه😆 ...

اره عزیزم خیلی حساس شدیم روی اینچیزا.اما خب من سعی میکنم فقط ادویه و حبوبات و قاعده اورا رو نخورم.بقیش‌ایراد نداره.سخت نگیر زیاد.از من بدتری که😆درمورد کله پاچه نمیدونم واقعا‌.منم گذاشته بودمش تو لیست که بعد از انتقال بخورم اما الان به همون قلم و سوپ و پای مرغ و اینا قانع شدم😆فکرمیکنم انا جون گفتن که کله یعنی مغز ایراد داره خوردنش.اما پاچه فکرنکنم.بازم بپرس از بچه ها مامان جون😚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
😂مرسی فدات راستش برا روز اخر اومدم پیش مامانم که از فردا متوجه نشه انتقال دادم گف بخاطر تو اش درست ...

بخور گلم فکرنکنم ضرر داشته باشه.اما وقتی انتقال دادی حبوبات زیاد نخور‌چون ممکنه باعث نفخ بشه و اذیت بشی.اشکال نداره قبلش.نوش جونت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم خداروشکر که بهتری.. تا جایی که میدونم همون شیاف پروژسترونه که قبل انتقال داری. ایشالا بسلامتی❤

ممنونم عزیزدلم😚

کاربرد خراش رحم اینه مغز فرمان حمله صادر میکنه و قسمت خراش دیده پر میشه از گلبول های سفید برای دفاع ...

آها که اینطور ممنون از راهنماییت عزیزم باشه اگه پرسیدم خبر میدم😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله خودم دور نافم میزنم

به نظرم اطلاع بده اگه درد زیاد داری بعد از تزریق.ان شاالله که چیزی نیست