2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
خدانکنه دختر طبیعی هستش نترس برای من ورم و خارش داشت!

خیلی ترسیده بودم توهم زده بودم به شوهرم میگفتم حس میکنم نفسم درست بالا نمیاد!!!! اونم ترسیده میگه نکنه حساسیت داشتی! یواشی اومدم اینجا ازتون بپرسم😁 مرسی عزیزم دیگه خیالم راحت شد😘

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم پس نمیمیرم😅، برا منم ۴۵ درجه تزریق کرد ولی اینطوری شده

اتفاقا منم اولین بار  رفتم تزریقاتی خود مرکز که اینقدر بد زده بود که میسوخت و جاش سفت شده بود. 

روزای بعدو خودم زدم اصلا اینطوری نشد.البته یه مقدار بعد از تزریق کیسه یخ بزار روش که نسوزه.خیلیم قسمت زیر ناف نزن اطراف ناف یکم رو به پایین بزنی بهتره

راستی خوب کردی مقاومت کردی نرفتی لاپاراسکوپی، الان یه خانمی تو گروه بهم گفت تو اهواز سابقش خراب بوده ...

عزیزم من اهوازم و عاشق پورمطرود برام کم نگذاشت

دیگه هردکاری یه سری قبولش دارن یه سری نه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
اتفاقا منم اولین بار  رفتم تزریقاتی خود مرکز که اینقدر بد زده بود که میسوخت و جاش سفت شده بود.& ...

چه خوب که خودت بلدی بزنی عزیزم، من وقتی دیدم داخلشون هواست باید قبلش آماده ش کنیم ترسیدم گفتم همون خودشون بزنن بهتره! هرچند که اصلا حوصله نمیکنن،

عصری اون سه تا عضلانی رو همون یزد زدم تازه میخواستم به خانمه بگم میشه سمت راست بزنید چووووو....(میخواستم بگم چون شنیدم دردش کمتره) دیدم زد پنبه رو گذاشت گف تموم شد پاشو، یعنی آمپول هوا رو نمیشه انقد سریع زد😅 بعدم استرس گرفتم که نکنه درست وارد بدنم نشده باشه برگشته باشه!

الحمدالله❤
عزیزم من اهوازم و عاشق پورمطرود برام کم نگذاشت دیگه هردکاری یه سری قبولش دارن یه سری نه

اره واقعا همینطوره، بخدا منم هر دفعه میبینم کلی از اهواز میان پیشش نتیجه ام گرفتن، ولی خوب یه سری ام ممکنه نتیجه مطلوب نگیرن، پیش هر دکتری ام بری همینه ولی باید آدم به آمار کلی یه پزشک نگاه کنه

اره واقعا همینطوره، بخدا منم هر دفعه میبینم کلی از اهواز میان پیشش نتیجه ام گرفتن، ولی خوب یه سری ام ...

من کسایی میشناسم پیشش مادر شدم چندسال پیش بعد چندسال نازایی هنوزم با دکتر ارتباط دارن برا بعدش دارن اقدام میکنن

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
ینی چی ای وی اف دیگه انجام نمیدن؟من الان رویانم گفتن آی وی اف اما نمیدونم بهشون بگم میکرو کنین به حر ...

عزيزم الان ديگه اكثر جاها اگر لازم باشه خودشون ميكرو انجام ميدن ، من هم كه رويان ميخواستم پانكچر بشم قبل از پانكچر ديدم برام توي برگه نوشته آي وي اف ، گفتم من ميخوام ميكرو انجام بدم بهم گفتن وضعيتتون اون قدر بد نيست كه آي وي اف جواب نده و آي وي اف چون لقاحش طبيعي هست براي شما كه مشكلي نداريد بهتره و بعد دوباره بهم گفتن باز هم اگر ببينيم آي وي اف امكانش نيست براي هر كسي لازم باشه خودمون ميكرو انجام ميديم پس الكي نگران نباش عزيزم .

قربونت برم عزیزم مرسی از دلگرمیت ،سعی خودمو میکنم شمام دعام کنید مهربون😍... میگم ورزش الان که دارو ...

نه دیگه الان ورزش نکن

انشالله که با خبر های خوب خوشحالمون میکنی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
۲۸ سالمه، عزیزم من قبلا ۳ بار سقط کردم و یبار توشهر خودمون آی یو آی کردم و الان از آخرین سقطم حدود ۱ ...

خیلی هم خوب

یکم استرس ت رو کم کن همه چی درست میشه

دکتر خوبی رفتی حالا چرا تخمک ها یکم کم رشد کردن ممکن برای استرس ت باشه

اما خدایی یه دونه جنین هم برای مادر شدن کافیه

توکل به خدا 😍👆

ممکن خبر بد چی بگن؟ استرسم بیشتر شد خواهشا هرچی میدونی بهم بگو

از همه کسانی که هیسترو میشن این نمونه رو میگیرن اصلا نگرانی نداره☺