2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
یاسی صارم فقط جنینهای گرید ای رو فریز میکنه ...جنین شنلس به من اینطور گفت..گفت همه تخمکات جنین شدن و ...

ضایع کردی دیگه مادر😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم همونا رو گفت بگیر بخور.گفت با طعم های مختلف هست.. گفت پروتیین داره.واسه هایپریم به جای سف ...

چی به جای سفیده خوبه ؟ من ندیدم پستت رو چی بود  دوباره بگو 🙈

ممنونم دریا دلم  الان اومدم از اتاق عمل بیرون  یه چیزی ریختن توشیشه گفتند ببرم پاتولو ...

استرس دارم ی خانومه میگفت اینا پولیپ هستند 

یکی دیگه میگفت اضافی های رحمم بوده 

یکی دیگه میگفت چربی بوده نمیدونم چی بود 

سلام خانما لطفا راهنماییم کنید داروهای قبل آ وی اف با داروهای میکرو فرق داره؟ و یکی دیگه اینکه کیا ...

عزیزم اینحا میکرو و ای وی اف داروهاشون یکی هست مگر اینکه شرایط بدنی فرق کنه داروی دیگه تجویز میکنن !

عزیزم اینحا میکرو و ای وی اف داروهاشون یکی هست مگر اینکه شرایط بدنی فرق کنه داروی دیگه تجویز میکنن !

من اولین باره تازه دارم آماده میشم برا پانکچر میخوام بدونم خراش آندومتر رو دقیقا برم به کی بگم برام انجام بدن همچنین پی آر پی شما تاحالا انتقال داشتین؟اینکارایی ک گفتم رو انجام دادین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
با ذخیره که داری بله کمِ شما ذخیرت خیلی هم به پلی کیستیک ها نمیخوره... قند داری؟ داروهات چیا بودن ...

قند ندارم ولی از قبل متفورمین میخوردم الانم میخورم این قرص تداخل داره یعنی مشکلی به وجود میاره؟

از روز دوم پری تا دیروز (۶روز) ۲۲۵ واحد گونال اف زدم،

الانم دکتر بهم سه تا آمپول زیرجلدی داد اسمشون یچی دیگه س و ۹ تا عضلانی که روزی سه تا شو بزنم، یکشنبه مجدد برم.

به همه اونایی که امروز ۸مشون بود گف شنبه بیان (اونام تعدادشون همین حول و حوش بود فقط اندازه شون حدود ۱۶ اینا بود) ولی به من دارو بیشتر داد و گفت یکشنبه بیا، گف فولیکولات کوچیکن😔

توکل به خدا برام دعا کنید خیلی ناراحت شدم😢

الحمدالله❤
اتفاقا اون روز داشتم با خودم میگفتم کاش یه جریمه ای چیزی برا هر کلمه با انرژی غیر + در نظر بگیریم... ...

میدونی آنا جون درد دل و ناراحتی یه چیزِ

منفی نگری یه چیز دیگه

مثلا یکی از دست دکترش ، همسرش ، خودش ... ناراحتِ میاد حرف میزنه راحت میشه،سبک میشه.

اما یکی میاد از همون اول میگه من میدونم اینسری هم مثبت نمیشه یا من درد پریودی دارم دیگه تموم شد یا اونسری که سقط شدم همین علائم رو داشتم

یا استرس های بیهوده مثل خون دیدن ، لک اینکه نگران بشیم اشکال نداره ولی فکر کنیم که نه اینبار هم نشد یا نمیشه بدِ

اینا منفی نگریِ هست و رو بچه های دیگه که همینطوری نزده میرقصن (افکار منفی شون قوی ترِ)تاثیر بد میزاره

خدا شاهدِ بعضی وقتا خسته میشم انقدر میام میگم مثبت فکر کنید امید داشته باشید 

خدا بخواد این تیکه های پازل که درگیر تک تکشون هستیم همه شون یه جوری چیده میشن که دکترا و پرستارها انگشت به دهن میمونن این معجزه ها رو همینجا بارها تکرار شده و دیدیم.

تو این راه فقط ۳۰ تا ۴۰ درصد امکان داره بارداری کامل و بدون دردسر صورت بگیره

این یعنی خوش شانسی برای به دست آوردن این شانس فقط راحش انرژی های قوی مثبت فرستادنِ و برسی درست پزشکی

انشالله که به زودی اسم صفحه مون بشه مامان های ای وی افی و دردسرهای وروجک هاشون😍😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من اولین باره تازه دارم آماده میشم برا پانکچر میخوام بدونم خراش آندومتر رو دقیقا برم به کی بگم برام ...

عزیزم منم مثل شما اولین باره انجام میدم فعلا انتقال ندادم ضخامت رحمم بازی گوشیش گرفته رشد نمیکنه نه عزیزم من از دکترم پرسیدم خراش رو گفتن کسایی که منفی داشته باشن انجام میده ! ایران رو نمیدونم روش کارشون چطوره بقیه  بچه ها اطلاع دارن حتما پاسخ میده گلم 

عزیز دلم اگه تو انتقال قبل هپارین با آسپرین(یا هرچی از این خونواده) داشتی باید فک کنم یماه یا شایدم ...

هپارین همون انوکسانِ یا یه چیز دیگه ست

آخه من هم با اینکه مشکل انعقادی و ... نداشتم دکتر برام آسپرین قبل پانکچر و بعد

و انوکسان ۴۰ بعد انتقال داشتم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ...

افتادنت خیلی ناراحت کننده ست،بازم خدا روشکر اتفاق بدی واست نیفتاده

من بعد هیستروسکوپی دوهفته قبل کنار پیاده رو افتادم پام بدجور ضربه خورد و کبود شد هنوزم درد داره

بچه‌ها من تقریبا یه ساعتی میشه از اتاق عمل اومدم بیرون.ولی وقتی به هوش اومدم دلم و کمرم زیاد درد داشت.به پرستار گفتم بهم یه مسکن زد.الان بهترم خداروشکر.کمرم یکم درد داره.تخت کناریم پانکچر داشته حالش خوب خوبه.از اولش راه می رفت.منتظرم پرستار بیاد ببینم چندتا تخمک گرفتن ازم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه‌ها من تقریبا یه ساعتی میشه از اتاق عمل اومدم بیرون.ولی وقتی به هوش اومدم دلم و کمرم زیاد درد داش ...

عزیزم شرایط هر کسی مختص خودشه نگران نباش انشالله جنینای تپلی واست درست میشه