2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
موقع تخمک کشی چطوریه؟!برام سوال شده......🤔 بعد چرا کسی که شوهرش مشکل نداره باز جنین فریز میکنه...؟ ...

یه سری خانم دکتر به یکی تو مطب میگفت کیفیت جنین فریز که ذوب میشه خیلی بهتره تا اینکه تخمک فریز ذوب بشه 

ولی در شرایط خاص تخمک هم فریز میکنند مثل دختری که مجرده و سنش بالا رفته ممکنه در آینده ذخیره تخمدانش بیاد پایین براش تخمک فریز میکنن تا بعد ازدواج که دیگه خیالش راحته تخمک فریز داره 

یا مثلا نمونش خودم ذخیره تخمدانم بالاست و هر سری هایپر میشم مثلا یه سری ۳۳ تا تخمک داشتم که تقریبا نصفش با کیفیت بود ولی چون همسرم آزو اسپرمه تو ب ی ض ه هاش تقریبا چند تا دونه ا س پ رم پیدا شد در نهایت دوتا جنین با کیفیت شد بقیه تخمکام هدر رفت 

این سری دکترم گفت اگه اسپرم کم باشه بقیه تخمکا فریز میشه 

خداجونم شکرت       
اره ایشالا، ماه بعد، فعلا داروهامو میخورم، صبحشم تازه رفتم سونوگرافی پیشش، گفت اندومترت 6 هست وسه خط ...

خداروشکر..یاسی من مطمئنم با بار اول انتقال نی نی ها میان تو دلت 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد یه دختره رو دیدم با ای وی اف بار اول جواب گرفته بود پیشش، گفت کلا 5تا تخمک داشتم، 4تاش جنین شد، ...

یاسی صارم فقط جنینهای گرید ای رو فریز میکنه ...جنین شنلس به من اینطور گفت..گفت همه تخمکات جنین شدن ولی ما فقط گرید ای رو فریز میکنیم..به نطر من این کارشون اصلا خوب نیست.شاید اون بی و سی بچه های بهتری باشن 😒 😁

ولی واقعیت همینه .هرچی ادم کمتر بدونه؛موفقیتش بیشتره 😁قبل شروع داروها  ماما اومد راجع به مراحل ای وی اف توضیح بده؛گفتم نگو.خودم همه رو میدونم .خیلی بد نگام کرد 😆

سارا منظورت از آجیل سویا  همون سویا های بو داده ونمکی که توی فروشگاهها می فروشندهست؟ برای چی خ ...

اره عزیزم همونا رو گفت بگیر بخور.گفت با طعم های مختلف هست..

گفت پروتیین داره.واسه هایپریم به جای سفیده..

فکر نکنم اصلا ضرری داشته باشه تو روزهای دیگه هم ..مگه چی داره؟

اره ایشالا، ماه بعد، فعلا داروهامو میخورم، صبحشم تازه رفتم سونوگرافی پیشش، گفت اندومترت 6 هست وسه خط ...

یاسی جدی خداکنه گردنش خوب شه 😐 اخه من چطور به اون فیضی اعتماد کنم 😒 

سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ...

وااای خدا رحم کرده جایی ت نشکسته

😲😲😲😲😲

انشالله کلی جنین تپل داشته باشی و هر چند تا که دلت میخواد،برات بچه های خوشگل بشن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزان  وآنای عزیز یه سوال میخاستم بدونم منکه این ماه انتقال دادم منفی شدم به نظرتون کی ب ...

منفی شدنت رو برسی کن

آزمایش ها رو میتونی انجام بدی خیلی هم عالی میشه که خیالت از همه چی راحت باشه 

یادم نیست چطور منفی شدی

بتا کلا بالا نرفت؟

سلام خانما لطفا راهنماییم کنید داروهای قبل آ وی اف با داروهای میکرو فرق داره؟

و یکی دیگه اینکه کیا تو رویان الان درحال میکرو یا ای واف هستن و پی آر پی و خراش آندومتر  دادن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام، بچه ها من امروز اومدم سونو روز ۸مم هستش، گف تخمدان راستت یه کیست ۲۵در ۳۰ داری! و کلا دو تا فو ...

با ذخیره که داری بله کمِ شما ذخیرت خیلی هم به پلی کیستیک ها نمیخوره...

قند داری؟

داروهات چیا بودن

البته اگر خدا بخواد یه جنین برای گرفتن هم کافیه 

پس اگر میخوای پانکچر بشی دیگه به کم و زیادش فکر نکن

منم قبلا از مامانای اینجا شنیدم مثلا میگن سه خطی باشه خیلی خوبه واسه انتقال ولی دقیقا نمیدونم یعنی چ ...

اخرش باید سر دربیارم   یا کنجکاوی نکنم چشم گوش بسته باشم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام خانما لطفا راهنماییم کنید داروهای قبل آ وی اف با داروهای میکرو فرق داره؟ و یکی دیگه اینکه کیا ...

چرا هیچکس جواب منو نمیده؟😭😭😭😭

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام خانما خوبید, من فردا باید برم تست بتا, چند روزه پاهام درد میکنه میتونم قرصای کلسیم یا ویتامین ا ...

کلسیم که ایراد نداره اما ویتامین ای باید دکتر بگه.

انشالله که مثبتی خانمی 

پا دردت هم از علائم بارداری باشه🌺😍

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم.چند دوره ای یو ای کردم.هرسری تخمکای خوب داشتم.ولی نشد.لوله هامم باز بود ت ...

شرایطط مثل من بوده گلم منم همینکارو کردم و هرسری تخمک خوبی داشتم ولی نشد نفرین عامون بر تنبلی تخمدان منم درگیرش هستم 😬 منم شیریجات خیلی دوس دارم مخصوصا شکلات مغز دار😋 مجبورم نخورم ولی بجاش چشامو میبندم خرما رو فرض میکنم شکلات میخورمم 😂

کسی نمیدونه؟😔

عزیزم من اطلاع خوبی ندارم و نمیخوام اشتباه چیزی بگم امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیاد خانمی❤️🌹