2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
حالا ماها که انقدر درگیر ورزشیم بعد زایمانمون میخایم بخوریم بخابیم صدوبیست کیلو شیم ها...😆😆 منم دک ...

اورین پهلوان مثلا استراحت کردی  دختر اگر چیزی سمتت اومد بدون منم   گفتم که استراحت کن 🤨نه بابا بجان خودم اب میشی غصه نخور با پتو شستم شکمت اب نمیشه 😆برو استراخت خو 😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گند بزنن به این یلدای شگفت انگیز😂😂با میکرو باردار نشم با این تبلیغ باردار میشم 😂😂😂وااالا حالا ...

فک کنم منظرش از ۵ روز مونده به یلدای شگفت انگیزه 

وگرنه یلدای خودمون که ۳۰ هستش 😅😅😅

خداجونم شکرت       
گند بزنن به این یلدای شگفت انگیز😂😂با میکرو باردار نشم با این تبلیغ باردار میشم 😂😂😂وااالا حالا ...

ای خدا دختر 😂😂😂😂😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
باشه 😆😆😆 کجایی که ببینی یه جاهایی از خونه رو تمیز کردم که عقل جنم بهش نمیرسه 😶 خوش بحالت که اضا ...

توام مثل منی بخدا😂😂😂یعنیا بعضی‌وقتا حس هیچکاری نیست.نزدیکای موعد پریودم که میشد مامانم حساس میشد میگفت نبینم خودتو خسته کنیا.مخصوصا اگه یه روز عقب مینداختم.منم مثل جوگیرا پامیشدم کل خونه رو برق مینداختم.شبش مامانم میومد‌ کلی فحشم میداد😂😂😂 میگفت ذلیل شده تو روزای عادی یه بند میخوابی حالا که من میگم کار نکن عمدا کار میکنی :)) 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همگى💕🌸 بچه ها يه حرفهايى رو مى خوام خواهرانه بهتون بگم من معمولا هر روز سعى مى كنم بيام ...

اتفاقا اون روز داشتم با خودم میگفتم کاش یه جریمه ای چیزی برا هر کلمه با انرژی غیر + در نظر بگیریم....

مثلا هر کی پست با کلمات با انرژی غیر+ گذاشت مجبور باشه یه کاری انجام بده.....

بعد گفتم شاید اینطوری دوستان نتونن حرف بزنن و راحت نباشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا اون روز داشتم با خودم میگفتم کاش یه جریمه ای چیزی برا هر کلمه با انرژی غیر + در نظر بگیریم... ...

موافقم.اینجوری من همش باید یه کاری بکنم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
توام مثل منی بخدا😂😂😂یعنیا بعضی‌وقتا حس هیچکاری نیست.نزدیکای موعد پریودم که میشد مامانم حساس میشد ...

😂😂😂

اره بخدا منم اینطورم..اصلا فکرکنم یه مرضی دارم که مخصوصا روزای نزدیک پریود وسواسم میگیره..حالا این چند روز فکر میکردم که نزدیک پریودمه.این سندرمه باز اومده سراغم...😣😣😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای خوش به حااااالت...چطوری میتونی از چیزای شیرین بدت بیاد؟؟؟من داغون شیرینیجاتم...وای باورم نمیشه ی ...

وای فک کن... چند وقته خیال معجون افتاده به جونم.... با خرما و عسل و بستنی..... پر از کنجد و مغزیجات😋

بچه ها کسی بوده تخمک کشی کنه ولی بخاطر نمونه اسپرم بگن جنین تشکیل نشده؟!یعنی از ۵-۶ میلیون هیچی خوب ...

١٠٠٪؜ بينشون اسپرمهاى خوب هست و كلى برات جنينهاى عالى به وجود مى ياد

اصلا نگران نباش

امروز و فردا هم بهش بگو موز بخوره خيلى خوبه به همراه خرما و مغز

١٠٠٪؜ بينشون اسپرمهاى خوب هست و كلى برات جنينهاى عالى به وجود مى ياد اصلا نگران نباش امروز و فردا ...

چشم عشقم.ممنونم

توکل بخدا دیگه نشستم 😂😂 نمیدونی خون که دیدم یهو فشارم افتاد 😢 اره رویاجون هرچی خدا بخواد هیچ چی ...

درک میکنم.... واقعا اولین بار وحشتناکه.... من از ترس میلرزیدم

الان دیگه منتظرم هر بار از جام بلند میشم خونریزی شروع بشه.... اینجوری آماده کردم خودمو😊

فقط یه خرده از دردش میترسم.... کاش دوباره اون درد تکرار نشه