2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبم من آزمایش دادم ومن فی شدم به نظرتون چه کارهایی می تونم انجام بدم برای آمادگی بیشت ...

عززززیزم متاسفم☘

امیدوارم هر چه زودتر لطف خدا شامل حالت بشه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان من این ماه روز دوم پریود رفتم دکتر سونو کرد و کلی دارو و آمپول تزریقی به دور ناف و عضلان ...

عزیزم اگه خدا بخواد حتما مادر میشی این بار☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الان سوالم اینه ک دکتر بهم گفت از روز پنجم پریودی ال دی رو بخورم فردا پنجم پریودیم هست،ینی فردا شب ک ...

اره عزیزم از فردا شروع کن...به امید خدا ماه بعدم میری برای داروهای پانکچر و بعد مامان شدن

نه آنا جان حتما با یه افسانه دیگه اشتباه کردید پی جی س نکردم تا حالا .. 

عزیزم شناختنت که میشناسم....

فقط نمیدونم چرا مبهم یادمه هی بهت میگفتم فاصله بده و....

شاید پشت سر هم هی پانکچر میکردی نمیدونم فقط یادمه از یه چیزی منعت میکردم یادم نمیاد دقیقا چی بوده.....

ایشالله به زودی جواب میگیری....

اون یکی افسون که میدونم پی جی اس میکرد....

اون افسون با الفبای فارسی بود تو لاتین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افرین بهت عزیزم واقعاااااا👏🏻خیلی خوبه ادم جدی باشه تو این موارد  من اصلا رعایت نکردم چون ...

ما هممون قراره به هدفمون یعنی مامان شدن برسیم.شک ندارم هممون اینجا جشن مادر شدنمونو میگیریم.ممنونم از مهربونیت‌گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خون قرمز روشن روشن!

عزیزم اگر اسپرین داری قطعش کن...اگرم میتونی استراحت مطلق و پروژسترون اضافه...بیمارستان ممکنه ندونن یه دردسری درست کنن...خیلی احتیاط کن و نذار سونوی واژینالت کنن و حتما شرح پرونده اتو بگو و حداقل یه بیمارستان خیلی خوب برو...چون خود دکترامون معمولا نمیدونن چه دسته گلی آب دادن چه برسه به بیمارستانی که کلا کادرش ناشناس باشن با پروسه های ما...اصلاااا استرس نداشته باش...ایشالله بهتر بشی

قربونت برم انا جان سه ماه اول خیلی حالت تهوع و سرگیجه داشتم و حالا دیگه خوب شدم انوکساپارین را ماه ...

فدات عزیزم....

شوخی میکنم....

همینکه بهترین کافیه....

فقط بودنتون امیدیه برا بقیه منتظرا....

هر از گاهی یه حضور بزنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com