2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

مبارکه عزیزم به سلامت بغلش کنی💖

رویا دیدی گفتم حسم میگه بارداری😉

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنونم دورت بگردمممم.ان شاالله عمل شوهرت خوب‌باشه و کلی اسپرم و در نهایت نی نی ناااز تشکیل شه برات و ...

خخخ عزیزم خیلی به دل میشینه حرفات🤗 مرسی.... انشااله با خبرای خوب بیای بگی مامان شدی همه دوستان بیان تو تاپیک از دوران بارداری وبعد از زایمانشون اینجا صحبت کنن😍😍😍

ممنون از راهنماییات گلم التماس دعا🙏

خدایا...شکرت😍
سلام به همه  🌻🌻🌻🌻🌻 دوستای خوبم کسایی که ازتون مثبت شده تبریک میگم انشاالله بارداری خوب ...

عزیزم🍀🍀 

انشاالله به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان عزیزم دلم براتون تنگ شد ببخشید اگه یهو رفتم. خیلی داغون بودم. پیام های محبت امیز همتون ...

سلام به روی ماهت❤ در چه حالی هستی عزیزم؟؟ دلمون تنگ بود برات🤗🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان علت ترشحاتزرد رنگ چیه؟ من ترشحات قهوه ایم بر طرف سد اما امروز ترشحاتم یکم ب زردی میخورن ...

سلام به خاطر استفاده پروژسترونه منم بعضی روزا میبینم.اگه زردی به سبز بزنه وبوی بد بده عفونته

نمیدونم عزیزم شاید لازم نبوده من هایپر شدم ۳ تا بهم دادن از همون روز پانکچر روزی ی پروژسترون زدم حتم ...

من هایپر نبودم گفتن چون ضخامت آندومتر کمه نمیشه انتقال داد

خب اگه ضخامت کم بوده دیرتر پری میشم که  

خودمون باید حواسمون به همه چی باشه وگرنه دکترا خیلی حواسشون پرته  

خون قرمز روشن روشن!

سلام نترس فقط استراحت کنو شیافتو استفاده کن منم ۶ هفته و دو روز خونریزی کردم علتش هماتوم بود.هفته ۱۱ هم خونریزی کردم.انشاءالله شنبه میری جنینتو میبینی

سلام برآنا فرشته ی مهربون و بقیه ی دوستان من همچنان خواننده ی پست هاتون هستم.با شادی هاتون شاد میشم ...

به به سلام بر مامان رعدو برقی خودمون....🍀☘

رفتی حاجی حاجی مکه😁😃 ستاره سهیل شدی...

تو خوبی فندق خوبه؟؟؟ جنسیت معلوم شد؟؟؟

منم خوبم شکر خدا..🍃