2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046661 بازدید | 684534 پست

بچه ها از

@شیما29 چه خبر ، 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایداا. و ننه قندی قراربود ازمایش بدن خبری ازشون نشد؟؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها من باز اومدم اینبار قوی تر از قبل.پنج شنبه قراره آزمایشات ایمنی رو انعقادی رو بدم دوهفته پیشم که هیستروسکوپی انجام دادم که خدارو شکر هیچ مشکلی نداشتم لطفاً اگه دارویی آزمایشی یا هر روش دیگه ایی هست که فک میکنید کمکم کنه دریغ نکنید ومنو راهنمایی کنید.‌راستی آنا جون اینبار می‌خوام بگم می‌خوام جنینام بلاست بشن اگه  بشه

خدایا شکرت 
انجیرو الو زیاد بخور, سیرابی هم خیلی خوبه, بتای اولت چند بود عزیزم

۱۲۶۶فقط یه بار بتا دادم البته من چون انتقالم دو مرحله ای بود نمیدونم روز چندم بعد از انتقالم میشده برای انتقال اولم روز ۱۷بود و برای انتقال دوم روز۱۴

سلام بچه ها من باز اومدم اینبار قوی تر از قبل.پنج شنبه قراره آزمایشات ایمنی رو انعقادی رو بدم دوهفته ...

عزیزم خداروشکر که پی گیر کارات هستی.انشالله ک تلاشات نتیجه میده وسری بعد حتما مامان میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بانو جان تاثیر استرس و ناراحتی ت بیشتره تا امواج سونو... چی میخوای از جونش ،چه گرفتار شده یه مامان ...

😂😂😂😂حق با شماست.ممنونم دوستم از همدليت😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم خداروشکر که پی گیر کارات هستی.انشالله ک تلاشات نتیجه میده وسری بعد حتما مامان میشی

ممنون عزیزم.ان شالله. باورت نمیشه بادنیایی از ناامیدی از همسرم خواستم همین یکبارو باهام همکاری کنه و خدارو شکر قبول کرد آخه گفته بود دیگه دنبالش نمی‌ریم توهم باید با این واقعیت کنار بیای از خدا خواستم کمکم کنه و از حرفش کوتاه بیاد که اومد آخه حرفی بزنه غیرممکنه کوتاه بیاد.میگفت داری به زندگیمون آسیب میزنی همش دکتر همش استرس همش شکست گرچه بهش حق میدادم اما بازم دست برنمیدارم😁

خدایا شکرت 
متفورمین اره اما اینوفولیکو نمیدونم

منم چون مصرف نکردم خبر ندارم.

ایشالا دوستان میان راهنماییت میکنن❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرسی عزیزم الان رفتم دکتر. سونو نکرد چون پریروز سونو کرده بود ک گفت همه چیز خوبه. الان گفت به هر حال ...

خب خداروشکر که خوب بوده‌.❤

ایشالا قلب نی نی گلتم تشکیل میشه عزیزم.

منم یبار به لک بینی افتادم با آ اس آ که قطع کردم.اما قبل سیکل بود و باردار نبودم.

خب اگه مامای رویان گفته نخور چندروزی.

باز از مامان های تاپیک بیان بهتر کمکت میکنن🍀

برات دعا میکنم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزم.ان شالله. باورت نمیشه بادنیایی از ناامیدی از همسرم خواستم همین یکبارو باهام همکاری کنه و ...

گلم همیین که شوهرت بازراضی شده ب فال نیک بگیر مطمین باش نشونه خوبییه..مامان شدنت نزدیکه انشالله

عزیزم کلا این بخور نخورا این بکن نکنها قانون نداره فقط افراط تفریط نباشه و هر کسی طبق بدن خودش پیش ب ...

مرسی آنای مهربونم....

تمام تلاشم رو میکنم که آرامش داشته باشم و همش به چیزای خوب فک کنم🍀❤

ممنون که راهنماییم کردی🍃 امیدوارم هم برای من هم برای همه منتظرا آخر این صبر و انتظار شیرینی باشه😍