2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی باحالی .میری سونو استرس داری.نمیری استرس داری..😂😂😂 حالتو درک میکنم .ولی صبور باش عزیزم .سون ...

پاك خل شدم😁وسواس گرفتم.نميفهمم ديگه چي درسته چي غلط

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ممنون گلم.هزینه میکرو برات چقدر میشه مشکلتون برا بارداری چیه؟؟دکتر خودش تشخیص داد میکرو کنه؟؟کدوم شه ...

فداتشم.والا هزینه ی میکرو دکتر گفت از ۵ میلیون به بالا حساب کن.راستش تا الان حدود ۲/۵ هزینم شده!فقط آمپولا.هنوز پانکچر نشدم.صبح رفتیم ازمایش دادیم با شوهرم.عصرم قراره برم پیش دکتر سونو کنه و ازمایشامو ببینه ببینم نظرش چیه و کی باید برم برای تخمک کشی.

من مشکل اصلی شوهرمه.هرجا هم دکتر رفتم اولین بار که آزمایش شوهرمو دیدن گفتن میکرو!اما من مقاومت میکردم.بخاطر سنم.اما دیگه دلمو زدم به دریا و گفتم این راهیه که باید برم.راستش ما از طرفای بندر میایم.راه‌که خیلی طولانیه.حدود ۹ ساعت توی راه بودیم.دیگه مجبوریم کل این مدتو بمونیم تا ببینیم چی میشه.احتمالا یه هفته بعد انتقال برمیگردم شهرمون ان شاالله.درمورد لفت دادن که نه عزیزم.ما رو که بیخود معطل نکردن.فقط شوهرم رفت پیش اورولوژیست سه ماه قبل بهش دارو داد.ما هم بعد سه ماه اومدیم.اگه عکس رنگی و ازمایشات و اینا کامل باشه کارت زودتر راه می افته گلم.من همه ی اینا رو داشتم.پروندم تقریبا کامل بود.واسه همین معطل نشدیم.سریع رفتیم سراغ اصل مطلب.یعنی مشکل شوهرم.من که فعلا راضی ام از اینجا.نوبتش هم فقط حضوووریه.یعنی باید بیای اینجا نوبت بگیری گلم.ان شاالله هرچه زودتر مشکلت حل شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم هایپر شدن با درگیر عوارض هایپری شدن فرق داره!!!! وقتی فولیا تعدادش این حدودا یا بیشتر باشه یع ...

الان کاملا فهمیدم منظورتو عزیزم.چشم.دارم رژیممو رعایت میکنم آناجونم.حواسمو بیشتر جمع میکنم.راستی مگه لاله جون هم با شرایط شبیه من انتقال فرش داشته؟اتفاقا میخواستم بپرسم ممکنه انتقال فرش داشته باشم؟دعا کن با قلب مهربونت که همه چی خوب پیش بره عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مهربون ها من دیروز انتقال داشتم و فقط یه جوجو گذاشتن تو دلم  محتاج دعای تک تک شما عزیزان هستم ا ...

ای جووونم.جوجو در جوجو شدین😍😂مامان شدنت مباااارک.ان شاالله بچسبه به دلت محکمممم

ای جووونم.جوجو در جوجو شدین😍😂مامان شدنت مباااارک.ان شاالله بچسبه به دلت محکمممم

مرسی مهربونم انشالله مامان شدن شما. برام خیلی دعا کنید  منم برای همه شما دعا میکنم

سلام. عزیزان بعد  انتقال میشه به پهلو خوابید ؟؟

عزیزم بله هر جور راحتی بخواب....

خصوصا پهلوی چپ....

به پهلو میخوابی لای پاهات بالش بذار....

فقط رو شکم نخوابی بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پاك خل شدم😁وسواس گرفتم.نميفهمم ديگه چي درسته چي غلط

عزیزم ارامشتو حفظ کن.باور کن اگه حال تو‌خوب باشه حال اون جوجه هم خوبهههه.دلت میاااد هی بری سونو و با حرفای الکی اذیتش کنی؟

مرسی مهربونم انشالله مامان شدن شما. برام خیلی دعا کنید  منم برای همه شما دعا میکنم

حتما اگر قابل باشم.محتاجم به دعاهاتون‌من هنوز اول راهم.تازه امپولامو کامل زدم و امپول مهار تخمک گذاریو هم زدم‌امروز باید برم سونو.دعا کنین برام که همه چی خوب باشه😘