2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
بچه ها من كه از اورژانس اومدم ديشب بهم چيزي ندادن من از ترس يه شياف سيكلو ژست ٤٠٠ خودم گذاشتم.نميدون ...

نگران نباش....

مثل اینه سه تا شیاف ۴۰۰ گذاشتی.....

نگران نکم خودتو دیگه زیاد کردی....

عزیزم فقط فعلا همین روالو ادامه بده....

تا تکلیفت مشخص بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دكترم يزد و خودم يه شهر ديگه ام.اورژانس ديشب خيلي منو ترسوندن.زنگ زدم يزد گفت بيخود گفته حتما كسي بو ...

عزیزم سه تا ۴۰۰ جزء عادیترین دزهای پروژسترون بوده....

من که سر دخترم دو تا آمپول با دو تا شیاف ۴۰۰ داشتم....

یعنی تقریبا معادل ۴ تا شیاف ۴۰۰.....

درسته سر خود زیاد کردن خوب نیست اما دزتم غیر عادی نیست پس اصلا نترس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم آمپول hmg عضلانی یخچالیه دیگه؟!

معمولا آره....

روشو نگاه کن حتما دمای نگهداریشو زده....

عزیزم دیروز رو کارت نباشه الان و امروز مهمه اگه کمتر شده یعنی نشونه خوبیه.... اگه بیشتر شده باید اس ...

عزیزم نسبت به دیروز میزانش کمتر شده اما باز هم قهوه ایه. 

داروهام: روزانه پروژسترون دو آمپول در یک سرنگ، آنوکسان و آ اس آ،  بقیه ش هم که روزانه ۸میل استرادیول و یک قرص پردنیزولون و لووتیروکسین و فولیک اسید

آنا جون  امشب آ اس آ نخوردم چون مامای رویان شنبه بهم گفته بود و دوستان اینجا هم گفتن اما هر چی ب دکترم توی اهواز گفتم گفت نه نمیخواد داروها رو تغییر بدی برا همین تاحالا میخوردمش. 

قربونت برم ممنونم که با حوصله و‌دقت وقت میذاری و تک تک سوالات رو جواب میدی. خدا دوردونه هات رو براتون حفظ کنه.

آها پس به خاطر اون بوده دوتا هم داده البته از اون یکی که اسمش یادم نیست و اماده هست تو بازو میزنن چق ...

خدابزرگه عزیزم شما فقط به ی تخمک سالم احتیاج داری خدا بخواد با همون یکی مادر میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به سلامتی عزیزم به امید خدا دلت شاد میشه🌸

ممنونم خواهری انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بسلامتی ثمین جان برات دعا میکنم عزیزم🙏🙏🙏🙏

خیلی لطف میکنه خواهرعزیزم بخدا شرمندتونم

سلام کسی بعد از پانکچر قرص کابرگولین استفاده کرده من امروز پیود شدم باید این قرص و قطع کنم یا ادامه ...

عزیزم باید از دکترت بپرسی چون بستگی به شرایطت داره....

برا هایپر شدن و بالا رفتن پرولاکتینت داده شاید نیاز باشه مجدد آز بدی و کنترل بشه....

ممنون ان شاءالله هممون نتیجه بگیریم من سرما خوردم عطسه هم میکنم همش به خودم دلداری میدم میگم نه باب ...

معلومه که با عطسه طوری نمیشه....

اگه بخواد با یه عطسه بره که کلاهش پس معرکست....

جنین سالم با این چیزا چیزیش نمیشه.....

انا جونم،من رفتم دکتر به خاطر فشار دکترم گفت من دارو واسه انتقال بهت نمیدم و گفت فرش واست جلو بریم & ...

منظورت نچراله عزیزم؟

اگه اینطور باشه خوب بودن دوستانی که با سیکل نچرال انتقال دادن و جواب گرفتن....

نمونه نزدیک همین هانا جون.....

عزیزم  سلام ی سوال داشتم...من ب حساب خودم الان باید تو هفته ۲۸ باشم ک دکتر دیشب سونو کرد گفت تو ...

عزیزم نگران نباش....

برا منم زینک داد نگران نباش....

خوبه که....

الکیم به خودت استرس نده....

چرا اینارو دکترم واسمون ننوشته پس؟ باید خودمون درخواست بدیم؟ حالا ماه بعد که روز اول دوم پریود میرم ...

عزیزم چون بعد سه چهار تا سقط و منفی تازه لطف کنن مینویسن.....

اونایی که زودتر انجام دادن عملا خودشون انرژی به خرج دادن.....

فدات شم آنا جون آخه ۲۵ تا ۸تا خیلی کمه همش تقصیر شوهرمه که به خودش زحمت نداد نمونه بده مجبور شدن بیو ...

عزیزم + فکر کن....

اگه + فکر نکنی که چیزی به دست نمیاری!!!!

میفهمت.....

عزیزم خوب ۲۵ چون تعدلد بالاست میتونه کیفیت بیاد پایین....

خوب شرایط همسرتم دخیله....

با این اوصاف به نظرم ۸ تا عالیم هست....

قراره همه شون جنینای عالی باشن برات.....

فقط اینجوری فکر کن!!!!!