2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
هفتاد تومن .... اخه چطور به من گفتن سه تومن..... من چهارشنبه عکس رنگی میگیرم ببرم دکتر فک میکنم سپ ...

انشالله عزیزم والا من همدان  بیمارستان فاطمیه دکتر مهناز یاونگی عمل کردم٬٬٬من پولیپ داشتم گفت باید هیسترو بشی چند سال پیشم لاپراسکوپی انجام دادم٬٬٬ولی فکر کنم لاپرا با هیسترو هست که هزینه اش زیاد میشخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز رفتم سونو. روز دوم پریودی. دکتر گفت ای وی اف کن . بعدش سونو کرد و گفت فولیکولات ۱۴ هستن. بز ...

روز دوم چطور فولیات ۱۴ بودن؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون.من از روز۳ یا ۴ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک روز یازدهم انتقالمه..روز بروز هم بیشتر میشه

عزیزم احتمالا برا داروهاست....

بازم احتیاطا به دکترت بگو....

فکر نکنم جای نگرانی باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ویتامین دی که قرصش رو میخورم.این آز هفته شش هست. اما تیروئید رو نگرانم. آخه قرص میخورم.  توی ...

عزیزم قبلش میگن زیر دو باشه نه بعدش....

برا بعدش خیلیم خوبه.....

عزیزم این پرولوتون چیه؟ واسه چیه؟ استرادیول چی؟ و اینکه شما سفر رفتین تو بارداری اولتون؟ دومی هم ...

عزیزم پرولوتون همون پروژسترونه با دز بالا که ظاهرا تاخیری تو بدن آزاد میشه....

مثلا پرولوتون ۲۵۰ داریم که هفتگیه....

یا پانصد معمولا ده دوازده روزه یا دو هفته یه باره....

یعنی مثلا وقتی میزنی هر روز یه مقدارش تو بدنت آزاد میشه مثل این میمونه هر روز سر وقت پروژسترون با دز پایین زدی....

استرادیول برا بالا بردن ضخامت تجویز میشه....

والا من اولیو نه جایی نرفتم....

نهایت تو تهران بیرون رفتم اما سفر نه....

اما دومیو چرا سفر رفتیم البته با ماشین خودمون با استراحت و احتیاط....

بچه ها من فردا بعدازظهر میخام برم دندون عقلمو جراحی کنم... و مث چییییییییییی میترسم😣😓😭😢 دعا کنی ...

نگران نباش....

فقط آسپرین نداشتی؟

اگه داشتی حتما به دکترت بگیا!!!!!

@تورک_آنا   آنا جون من بگفته دکتر ۲۸تا ال دی خوردم.آخریش پنج شنبه شب.و الان منتظر پریودم. ولی ...

عزیزم والا چند باری برا منم پیش اومده نزدیکای پری همچین ترشحاتی داشتم....

شاید برا تخمکگذاری نیست و برا استروژنه نمیدونم....

خلاصه فکرتو درگیر نکن...

من که از خدامه دیگه ریخت این دکتر رو هم نبینم. از در و دیوار اون مرکز بیزارم. چه کنم که فقط اونا میت ...

باید به مرور کم کنی....

منم اون زمان دو تا داشتم اول کرد یکی....

یه هفته بعد یه روز در میون یکی و بعدشم قطع....

یعنی هر مرحله یه هفته شد....

بچه ها من سرما خوردم😔😔😔گلوم چركي شده.ديشب تا صبح تب داشتم.هيچ قرصي نخوردم.چرا خونريزيم قطع نميشه ...

عزیزم برا سرماخوردگیت حتما برو دکتر دارو بگیر بدتر نشه....

البته اگه اشتباه نکنم با دوستان دیگه فکر کنم رفتی اگه رفتی مرتب داروهاتو بخور.....