2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
به سلامتی عزیزم.... پس ایشالله دیگه داری مامان میشی....

مرسي انا جون

ب اميد خدا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم..قربونت برم ..خوب شده تقریبا.. خودت خوبی ؟انشاالله چندروز دیگه انتقال میدی و با یه بتای ...

خداروشکر که بهتری عزیزممم❤️🥰 منم خوبم عزیزم باورت میشه تو این چند روزه بیخیال شدم بفکر انتقالم نیستم شاید نزدیکش بشم استرس بگیریم الان اینطوری میگم 😂😂

انشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه 🌹🤲🤲😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان خوبین؟من فردا دومین ویزیتمو با دکتر طرازی دارم،تا الانم ال دی داده بود بهم و عکس رنگیو آ ...

عزیزم واقعا نمیشه گفت ویزیتات چند تان....

سونوی اوا که روز اول تا سوم پری هست.....

بعدی فکر کنم ۷-۸ سیکل.....

بعدیام یه روز در میون یا دو روز در میونن.....

تعدادش دیگه به پاسخ بدنت به دارو بستگی داره.....

تا وفتی فولیات به ۱۷-۱۸ برسن ادامه دارن خوب.....

عزیزم amh یا fsh ت چند هستن؟

پلی کیستیک هستی یا تنبلی داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستهای خوبم من کم پست می ذارم ولی تقریبا بیشتر پست ها رو می خونم وحافظه ی خوبی دارم و اسمها توی ذهن ...

تشکر عزیزم 🥰😍لطف داری 🌹انشالله به امید مادر شدن هممون 🤲🌹خدا خودش تک تکون رو کمک کنه از سختیها رد بشیم 🤲🍀

دوست خوبم گفتم نکنه پماد بزنم نتونن ای یو ای کنم... الان الهی شکر بهترم. ایشالله از دعای شما نتیجه ...

آهان متوجه شدم....

چون من روز انتقال التهاب داشتم دکتر واسم پماد نوشت از روز انتقال دیگه استفاده کردم برا شما چون قبلش بوده باید دکترت نظرشو میگفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا همیشه شب اول رو به من میگفت جویدنی نخور

خوبه حداقل اونجا میگن گلم دفعه بعد اگر رفتم یادم باشه 

سلام.من دوشنبه یازدهم پانکچر شدم وهایپر شدم.خیلی حال بدی داشتم تهوع،سرگیجه ودل درد..دلم آب اورده بود ...

مایعات زیاد بخورین...ژله.. گوشت گوسفند و مرغ...چوب شور واسه تنوع و استراحت زیاد...اگر تونستین با اجازه دکتر یه سری پودر پروتئینی هست داروخانه داره از اوناهم بخورین...با اولین پریود بهتررررر میشی...یکمی این هایپری بده...ولی نگران نباش طبیعیه

هموژن فکر کنم یعنی یه دست و یکنواخت.... همو فکر کنم اول هر چی بیاد یعنی به معنی مثل هم بودنه.....

گلم معمولا چن روز قبل از انتقال جنین باید سرم آی وی آی جی تزریق بشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اصلا نگران وزن کوچولوت نباش ولی اگر دوست داری لپ لپی بشه اینارو بخور میوه فراوان مخصوصا موز ...

نازنین جان اتفاقا من هر روز چیزای مقوی میخورم آجیل بادام زمینی خرما موز گوشت میوه آبمیوه طبیعی شیر ...خودم ک خیلی تپلی شدم😊 دیشب ب دکتر گفتم از این گرد و قلمبه تر بشم؟!!!!!!بچمم اندازه سر و شکم و ران پا همه چیش اوکی بود

بهار جون نگران نباش ان شا الله وزن ني ني ات ميره بالاتر من واقعا دقيق يادم نيست وزن دخترم چه قدر بود ...

من تا دو سه هفته پیش وزنم خوب میرفت بالا ولی نمیدونم چرا یهو استوپ کرد در صورتیکه تغذیم همونه و هیچ تغییری نکرده...ممنون عزیزم