2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خانومايي ك هماتوم داشتين تا چندهفتگي لك داشتين؟لكتون چ رنگي بود؟

عزیزم مال من که اولش خونریزی بود....

بعد لک و لخته های کوچک تیره و تقریبا قهوه ای.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها داغونم امروز روز ۱۳ انتقال بودم. الان دیدم ترشحات قهوه ای زیادی دارم. وای یعنی بازم پریود

عزیزم ربطی نداره....

ایشالاه که آزت + شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال دیگه برام پیش اومده،من امروزم امپول دارم همون پیورگان که از دوم پریودم میزدم.امروز اخرین روزیه که میزنم.دیروز چون رفته بودم برای سونو،امپولو هم با خودم برده بودم تا نوبتم شد دیر شذ ساعتای ۶ شد که تزریق کردم.چون دستیار دکتر بهم گفت منتظر بمون تا دکتر ببینتت بعد امپولو بزن،شاید بخواد دوزشو بیشتر کنه.گفتم ایراد نداره دیر بشه؟من هرروز ۵ عصر میزدم

گفت نه مشکلی نیست.بعد دکتر گفته امروز هم ساعت شش تزریق کنم و فردا هم سه تا hmg رو ساعت ۶ عضلانی بزنم.حالا میگم ۶ بزنم یا همون ۵ که قبلا میزدم؟یا اینکه یه ساعت اینور اونور اشکال نداره؟چون امپول اورگالوتران که برام نوشته گفته ساعت ۱۱ شب بزن.میگم شاید باید حتما پیورگانو ساعت ۶ بزنم!حالا میگم یعنی مشکلی پیش نمیاد که تا روز ششم ساعت ۵ میزدم و حالا این سه روز اخر ساعت ۶؟!جوابمو بدین لطفا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آره منم همینو گفتم گف نههههه خانم فرقی نمیکنه😓 بنظرتون از امروز که باید سومی رو بزنم بگم دور نافم ...

نمیدونم عزیزدلم.بذار انا جون یا بقیه جواب بدن.ولی فکرنمیکنم مشکلی باشه.ان شاالله همه چی خوب پیش میره.نگران نباش.نمیخواستم بهت استرس بدم بخدا.چون خودمم خیلی حساسم.معذرت میخوام دوستم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

آناجان میشه راهنمایم کنی من امروزاولآزمایشمودادم عددش شد0.5miuبهم گفتن منفیه پس چراگفتن تکرارآزمایش بشه وداروهاتوقطع نکن

هم انتقالیهای من منفی شدن امانگفتن آزمایشتوتکرارکن 

من ائلین بارم بودانتقال میدادم میخام برای باردوم باتجربه فراوون برم جلواولین کارچیه بعدش چ آزمایشهای بایدبدم که حتمالازمه ممنونم

دوستان توی انتقال میشه برای یبوست تخم شربتی خورد؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عریزم دندونت اذیت میکنه ک.میخای بکشی؟اخه منم سمت راست کشییدم ولی سمت چپ بالاهست کج دراومده دکترقبلا ...

سلام عزیزم.

من حدود شش ماه پیش دندون عقل سمت چپ رو کشیدم.. اوضاع در اومدنش به نسبت بهتر بود از این یکی.. اما خب توش سیاه شده بود‌.

حالا گفتم یسر برم پیش دکترم تا ببینم در چه وضعیتیه کلا دندونام. رفتم عکس انداختم و کلا کج کجه و داره به کرسیم فشار میاره.

هررر چند همیشه ادم کار دندون پزشکی داره .. از پرکردن عصب کشی جراحی لمینت...

اما خب من فعلا گفتم این واجبه و یدونه کرسی ک باید پرشه.

چون مطمعنم دوران انتقال درد میگیرن 😣😐

دکترم تاکیید کرد ک درستشون کنم ک خودم کمتر اذیت شم. از دیشب خواب خوراک ندارم از استرس😁 

توام حتما یسر برو پیش دندون پزشکت. تا دوران انتقال خدایی نکرده اذیت نشی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
***** بچه ها یه سوال دیگه برام پیش اومده،من امروزم امپول دارم همون پیورگان که از دوم پریودم میزدم.ا ...

منظورم اینه ارتباطی بین امپولی که عصر میزنم و اون اورگالوتران هست؟!یا ربطی نداره؟چرا من این سوالا رو وقتی پیش دکترم یادم نمیاد😬😒😑

معمولاعددبتاهفته سوم باحداقل چندشرو ع میشه دیوونه شدم بخدا

عزیزم بتات چند بود دقیقا؟ نیم بود؟یعنی کمتر از یک؟

خواهر جون  یک لحظه به آدمی نگاه بنداز که خیلی گناهکار خیلیا اما باز خدا چطور عاشقانه نگاش میکنه ...

عزیزم واقعا خوشحالم که خدا همسرتو بهت بخشیده.....

هر چه قدر شکر کنی کمه.....

مطمئن باش به شکرانه این نعمت خدا یه معجزه زیبا رو هم بهت خواهد بخشید....

سلام دوستاي عزيز من ديروز انتقال داشتم  پردنيزول رو روزي دوتا گفتن ادامه بدم مشكلي پيش نياد؟

به دکترت اعتماد کن حتما دلیلی واسه این کارش داره....

سلام خانمایی که آی وی اف کردین قبلا پرسیدم جواب ندادین تو روخدا اگه میدونید بهم بگین، من دیروز غروب ...

عزیزم جوابتو دادم اما فکر نکنم به دردت بخوره چون احتمالا تا الان فهمیدی چیکار کنی....

عزیزم کلا این قانون یادت باشه هر ۲۴ ساعت یه روزه.....

تایم تزریق آمپولت مثلا اگه ۴ عصره، و تو ۶ پریود شدی پس روز اولی که پریود شدی روز اول تزریق یا به عباراتی سیکل نبوده.....

یعنی هر ۲۴ ساعت قانونشو در نظر بگیری کافیه.....

سلام،خانما من دیروز انتقال دادم،۳تا جنین،دکتر گفت جنینا ۱۸-۱۷-۱۶ یعنی چی؟چی بخورم چی نخورم؟آناناس و ...

عزیزم مبارکه، به سلامتی بغلش(ون) کنی، والا نمیدونم این اعداد چیه ممکنه تعداد سلولاش باشه....

عزیزم تغذیت باید بر اساس طبع و شرایطت باشه....

مثلا اگه کم کاری داری سویا خوب نیست....

اگه مستعد یبوستی نشاسته نخور.....

پس میبینی کلی اما و اگر داریم پس مناسب شرایطت بخور و از کسی تقلید نکن.....

یعن  از این روزا بگذره نمیگیرن؟اگه دلیلش فقط بارداری باشه که بترسن که شاید باردارم خب میدونم که ...

دقیق نمدونم ربط ب بارداری داره یانه ولی هب حتما لوله ها و اون.چیزای ک بخان بفهمن فقط تو این چندروز قابل مشاهده هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹