2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان امروز روز ۱۵ انتقال جنین هستم. عدد بتام ۱۰۰  بود. امیدی هست؟؟ سری قبل هم بتای اول ...

عزیزم سری پیش تموم شد و رفت...

مبارک باشه مامانی😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله. مثل اینکه زایمان هم انجام میده اگه زایمانی در کار باشه میام مشهد سه ساعته منتظر دکتر نشستم آخ ...

چقدر اذیتت کردن

چقدر بی وجدانن اخه 😔

کاش دکترتو عوض کنی!اینطوری نمیشه که اخه!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله. مثل اینکه زایمان هم انجام میده اگه زایمانی در کار باشه میام مشهد سه ساعته منتظر دکتر نشستم آخ ...

عزیزم مگه تو مشهد نیستی؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان امروز روز ۱۵ انتقال جنین هستم. عدد بتام ۱۰۰  بود. امیدی هست؟؟ سری قبل هم بتای اول ...

مبارکه عزیزم

انشاالله به سلامتی و دل خوش بغل بگیری دردونه هاتو 😙😙

راستی من هزینه ای یو ای رو بگم شاید بدرد کسی بخوره  حدود550 هر مرحله... بدون دارو. . کلا من از ...

سلام عزیزممم به سلامتی ای یو ای کردی😍😍

انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره..بیصبرانه منتظر بتای تپلت هستیم 😍😍

چه خوب که دومرحله ای بوده ...شانس بارداری رو میبره بالاتر.این ماه دوباره مامان میشی انشالله 😙😙

بچه ها حرف از کیست شد  .. من که انتقالم فرش بوده ..امکان داره موقع تخمک کشی چن تا از فولیکولا ...

نه اصلا مهم نيس، بمونه كيستم بشه مهم نيس خودش جذب ميشه طي بارداري، تازه همه شو تميز كردن مطمئن باش چيزي نمونده

...
اناجون.من از روز۳ یا ۴ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک روز یازدهم انتقالمه..روز بروز هم بیشتر میشه

انشالله خيره، درد ميتونه از علائم خوب بارداري و به خاطر لانه گزيني باشه

...

بچه ها من فردا بعدازظهر میخام برم دندون عقلمو جراحی کنم... و مث چییییییییییی میترسم😣😓😭😢

دعا کنید برام.

وا..... یعنی بعد از ای یو ای اینقدر بهم میریزه بدن؟

بخاطر تحریک تخمدانه البته بدن هرکس با دیگری فرق میکنه دیگه. منم تنبلی دارم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

@تورک_آنا   آنا جون من بگفته دکتر ۲۸تا ال دی خوردم.آخریش پنج شنبه شب.و الان منتظر پریودم.

ولی از امروز ترشحات تخمک گذاری دارم.. یعنی چطو شده؟؟؟🤔🤔🤔

مامان رویا به نظرم یه تحقیقی کن و یه دکتر خوب پیدا کن ، که راحت در دسترست باشه.

البته واقعا درک میکنم‌که باید یکی باشه به آی وی اف و اینا تسلط داشته باشه.

اما ان شاالله از این مراحل اولیه که رد بشیم ، هممون به سیر طبیعی بارداری برمیگردیم و دیگه مثل بقیه میشه اوضاعمون.

من که همش منتظر اون روزام.

انقد کا گاهی یادم‌میره باردارم‌و ملاحظاتم یادم میره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ان تی چطور بود؟  هنوز لک داری؟ هماتوم جذب شده بود؟ پریودت کی بود و الان ان تی گف چند ه ...

سلام.ان تی سونو از رو شکم بود ویه آزمایش خون

از چهارشنبه که خونریزی کردم هنوز لک دارم.

هماتوم قبلی نیست یه هماتوم ظریف دیگه دارم.من ۲۹ شهریور پریود شدم.با حساب خودم الان ۱۱ هفته و ۳ روز وبا حساب ان تی ۱۲ هفته و ۲ روز میشه.

هزینه سونو شد ۲۳۰ تومن و هزینه آزمایش ۱۱۰ تومن آزاد حساب کردن.