2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
وای عزیزم باورم نمیشه.طبیعی باردار شدی؟خدا رو شکر انشالله ک سلامت بیاد تو بغلت

سلام به همه دوستان عزيزم ، واقعا خودم هم حداقل تا سونو نرم باورم نميشه ، بله عزيزم طبيعي باردار شدم ، ان شا الله قسمت همه باشه از اين معجزه هاي شيرين .

از تبريك بقيه دوستان هم خيلي خيلي ممنون . 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که همه چی رو به راهه  اصلا بهش فک نکن  میگن لوبیاسبز و گوجه فرنگی برای ضخامت خوب ...

منم پس استفاده کنم امروز سونو کردن گفتن ضخامتم  نازکه تا چهارشنبه صبرمیکنن اگر همین باشه انتقال برای ماه دیگه میوفته🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم مبارکت باشه الان هزینه بیمارستان مهر و خود دکتر کتابی چه حوری من سه بار دکتر کتابی برام ...

مرسی گلم هزینه پانکچر ۴/۵ بجز داروها به گمانم انتقال ۲تومن هر بار

سلام عزیزم. واقعا بزرگی خدا اینجور جاهاست که معلوم مسشه عزیزم.خداروهزار بارشکر.انشاالله بسلامتی عزی ...

سلام خانمي واقعا خدا خيلي بزرگه ، عزيزم من خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم واريكوسل داشت كه چند سال پيش عمل كرد ، دخترم رو هم با ميكرو بعد از ٦ سال باردار شدم و توي اين ٦ سال هم هميشه اقدام طبيعي داشتيم ولي نميشد ولي بعد از زايمانم توي اين ٨ ماه فقط ٦ الي ٧ بار اقدام داشتيم كه اينجا آدم ميفهمه خدا چه قدر بزرگه .

فدات عزیزم اره بابا ی مسیر طولانیه ک دیگه وقتی قدم گذاشتیم توش باید خسته نشیم و تا اخرش بریم تازه ا ...

دقیقا همینطوره تا اخرش جلو میرم تا به نتیجه ام برسم 🤲فدای خواهرگلم انشالله به مراد دلت برسی لطفت رو فراموش نمیکنم ❤️🌹😍🥰

منم پس استفاده کنم امروز سونو کردن گفتن ضخامتم  نازکه تا چهارشنبه صبرمیکنن اگر همین باشه انتقال ...

آره یادمه خانومایی بودن که با خوردن روزی دو تا گوجه فرنگی و لوبیا سبز و بصورت خوراک درست میکردند 

ضخامتشون بالا رفت 

خداجونم شکرت       
آره یادمه خانومایی بودن که با خوردن روزی دو تا گوجه فرنگی و لوبیا سبز و بصورت خوراک درست میکردند&nbs ...

خداکنه عزیزم منم باید استفاده کنم هیچ دارویی ندادن بهم !

اگر این ماه نشه ماه دیگه دارو تجویز میکنن دقیقا مثل موش ازمایشگاهی شدم براشون 😂

راستش من يزد رفتم.ولي الان يك شهر ديگه ام.يزد فقط تا انتقال همراهيت ميكنن.بعدش ديگه با دكتر خودته تو ...

عزیزم منم یزد انتقال دادم لکه بینی و خونریزی هم داشتم زنگ اورژانس بیمارستان مادر زدم گفتم من شهرستانیم دکتر  شهرمون گفتش باید از مرکز بپرسین  اینو که گفتم دکتر اورژانس وصل کردن دکترهم بهم گفت شیاف هارو قطع بجاش دوتا امپول پروژسترون 50 میل بزن من این روند  رو تا هفته نه زدم بعد رفتم یزد پیش افلاطونیان گفتش دیگه دوتا نزن روزی یه امپول با دوتا شیاف 400

ای بابا چقد بد یعنی چی‌بعدش با خودمون باشه.اخه منطقه ای که‌من هستم دکترای خوب نداره اصلا.وظیفشونه ج ...

عزیزم زنگ بیمارستان مادر که زدید بگید پزشک اورژانس وصل کنن یزره پیاز داغشو زیاد کنید که تو دهات هستین و فلان پزشک راهنماییتون میکنه 

من که والا علائمی نداشتم که نظرمو جلب کنه درد پریود قبل آزمایش داشتم. درد سینه هم که هیچ. تهوع هم ی ...

ترشحات واژن چی؟ اونم نداشتید ؟یا اینکه حس کنید سینه هاتون سنگین شده انگار

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!