2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
خانومای گل دوستان عزیز من هفته 11 هستم خیلی احساس فشار رو واژن دارم .حس پریودی .من قبلا سابقه زایمان ...

آره عزیزم.. طبیعیه. منم بعد انتقال اولم همین مشکل بود دکتر گفت طبیعیه و بعد درست شد😅😃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نمیدونم واقعا موندم من دیروز پانکچر داشتم نرفتم کلینیک اندومتریوز نپرسیدم,نمیدونم تشخیصشون درست بوده ...

پس از كجا فهميدي رودت درگيره ؟ كجا رفتي بهت گفتن؟ كي تشخيص داد شايد درست نباشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنظرم مامان شدی رفت❤❤ امضاتم خوندم مطمعن تر شدم.

نه مامان نيستم پري اومد زد تو ذوقم اما اشكال نداره بازم هرچي خدا بخواد 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نه مامان نيستم پري اومد زد تو ذوقم اما اشكال نداره بازم هرچي خدا بخواد 

اااا ایشالا ماه بعد🍃🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نگو اين حرفو همينكه به خدا نزديكتر شدي يعني خدا قبولت داره نااميدي نكن شيطونو از خودت دور كن از فردا ...

قوربونت برم عزيزم.چشم😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها دلم خيلي گرفته.خيلي.خدا خيلي مهربونه.من هميشه از اينكه چيزي رو بزور از خدا بخوام ميترسيدم.الا ...

خواهر جون  یک لحظه به آدمی نگاه بنداز که خیلی گناهکار خیلیا اما باز خدا چطور عاشقانه نگاش میکنه.....

مطمئن باش خدا خیلی هوا تو داره خیلی فقط قوی باش....

فکر کردی چی؛بقیه که به هرچی میخوان میرسن !؟

فقط یه گوشه چشمی به خدا بنداز چنان نگات میکنه و مشکلاتی که ازش بیخبری رو حل میکنه باورت نمیشه؛

بعضی وقتا شوهرم به خیلیا که مثل تو میشن میگه اگر من و زنم میخواستیم زانوی غم و فکرامون و مشکلاتمون رو بگیریم تا حالا مرده بودیم....... میدونیم پر دردیم امابیخیال میشی؛م سخته اما شدنیه😙

خواهر جون فقط یه نقطه از ناکامی های من مثلا

پارسال همین موقع من باردار ؛شوهر یکدفعه مشکل شدید رگی که اگر دیر رسیده بودیم دور از جون مرده بود،فکر کن تو بیمارستان بستری من خودم دوهفته شب و روز بالا سرش (اما با چه حالی روز سوم بستریش من سونو 8 هفته داشتم فکر کن  دو ساعت رفتم دکتر  اما با خراب شدن بیشتر دنیا رو سرم برگشتم باز بارداریم پوچ بود من جلو شوهرم گریه نمیکردم  یه گوشه پشت به اون خالی میکردم خودمو..کادر بیمارستان  میگفتن الهی شکر مشکل شوهرت حل شده چرا اینجور گریه میکنی!هیچ کس نمیدونست درد من یکی دو تا نیست( جز شوهرم هیچ کس در جریان بارداری نیود )فکر کن فامیل میومدن من میخندیدم اما از درون گریه میکردم ،

من میگم مطمئن باش خدا حکمتی داره ما ازش بی خبریم،

شوهرم رو بهم بخشید قبل از اینکه بفهمم بارداریم پوچه !:

این خیلی ارام بخش بود که شوهرم زندس؛کمی دردم کم میشد برای بارداری های پوچم.

باور میکنی تا یکماه شوهرم جای دیگه بود من خونه خودمون فکر کن من حتی تنها در خانه در هفته 11 با خون باریدن و درد وحشتناک سقط کردم...بعضی وقتا میگفتم چرا اینقدر من درد باید بکشم..و ..(از روزی که امیدم تو این گروه با دیدن دوستان صبور و پر امیدم تصمیم گرفتم امیدم رو خیلی بیشتر کنم از خدا هم خواستم صبر مو بیشتر کنه ).......

الان با اینکه ناراحتم و کلی غصه دارم اما بازم امیدم خداس..

وای چقدر حرف زدم

بخند اینروزا رو بدهن خودتون با دست خودتون تلخ نکن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

من یه سوال دارم لطفا جواب بدید؟

من دیشب آمپول آزاد شدن تخمک رو زدم  امروز سینال رو بزنم مشکلی ایجاد نمیشه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خواهر جون  یک لحظه به آدمی نگاه بنداز که خیلی گناهکار خیلیا اما باز خدا چطور عاشقانه نگاش میکنه ...

قربون دلت برم دوست مهربونم.حق با شماست.خدا ارحم راحمينه.ببخشيد ديشب خيلي نا اميد بودم😔😘😘😘😘ممنونم كه با مهربوني باهام هم دردي كردي.ايشالله بحق حضرت فاطمه دامن همه منتظرا شاد بشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام خانمایی که آی وی اف کردین قبلا پرسیدم جواب ندادین تو روخدا اگه میدونید بهم بگین،

من دیروز غروب حدود ساعت ۶ پریود شدم، دکتر برا آی وی اف گفته بود آمپولامو باید از روز دوم پریودم شروع کنم بزنم، حالا من دیروز رو باید حساب کنم و از امروز آمپولا رو بزنم؟

الحمدالله❤
سلام خانمایی که آی وی اف کردین قبلا پرسیدم جواب ندادین تو روخدا اگه میدونید بهم بگین، من دیروز غروب ...

از دیروز ساعت ۶ تا امروز ساعت شش میشه روز اول.

از ساعت ۶ به بعد بزنی میشه روز دوم.

چه آمپولیه؟ من بودم فردا صبح زود میزدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار