2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
کاملا گیجم  چقدر زحمت میکشیم و هزینه اما اینا ساده میگیرن.... امشب به نظرتون دیرتر بزنم؟

هر وقت گفتن بهت بزن دوستم، من میترسم راهنمایی اشتباه کنم🌹 بنظرم ما چاره ای نداریم جز اینکه به این دکترا اعتماد کنیم، ایشالا بهترین اتفاق برات میفته😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خونریزی دارم 

دارم وارد هفته 14میشم 

خیلی میترسم دلیلش چیه نمیدونم چکارکنم 

سونوی ان تی مشکلی نبود 

یعنی جفت پایینه وبهم نگفتن؟؟

نکنه دکترم اشتباه کرده وباید تا هفته 12

پروژسترون روزانه روزی دوتا میزدم وبهمین دلیله

از هفته 12من پرولوتون رو شروع کردم 

دکترم مسافرته

واي راست ميگي چقدر زياد ميشه 😩😩😩 تو ميخواي چيكار كني نگفتن كي مياد؟ من بيستم وقت دارم تا اونروز ب ...

نمیدونم واقعا موندم من دیروز پانکچر داشتم نرفتم کلینیک اندومتریوز نپرسیدم,نمیدونم تشخیصشون درست بوده یا نه با سونو گفتن.

خدا جونم شکرت...

دوستانی که آی وی اف یا میکرو کردین و جواب منفی گرفتین، ببخشید می پرسم ، ولی بعدش توی رابطه اذیت می شین ؟؟ خیلی خشک شده محیط واژنتون ؟؟ من شدم شبیه دخترهای ۱۴-۱۵ ساله ای که تاحالا چیزی رو تجربه نکرده ! 😞😞😞😞😞😰😰😰