2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزم نمیدونم چه برنامه ایی داره...الان اون سیکلم که باید ال دی بخورم...احتمالا دیفرلین داده پریود ک ...

عزیزم اینو بدون من که دارم مطب میرم هیچ فرقی با کلینیک نمیکنه پس خیالت راحت باشه اینجا دکترای خوب همینن.... هرجا باشن کارشون یکیه خیلی توجهی ندارن🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستا یه سوال😕آمپول میکرولین واسه چیه؟ بعدشم ضخامت اندومتر 15 سیکل 5 باشه خوبه؟کم نیست؟😦

روزی چن تا استرادیول خوردی ک ضخامتت پنج شده گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

مبارک باشه عزیزم  

واقعا این فکر ۹۰ درصد قضیه است منم تو محل کارمون همه کسایی که اولی رو ivf کردن دومی رو ناخواسته حامله شدن 

قدمش پر خیر و برکت باشه براتون . سلامت باشه و سایه تون بالا سر هر دوشون

سلام خانما دکترم این ماه گفته ال دی بخورم از ماه آینده پروسه رو شروع کنه .من دیروز 17 پریودم بود دیدم لک دارم رفتم دکتر گفت عادیه چون ال خوردی.

بهم آمپول داد از 21 پری استفاده کنم گفت هر روز 50 میل دور ناف بزن. شما خودتون آمپولاتون رو تزریق میکنین؟ آمپولم سوپر پرفکت هست. برای چیه؟

آهان پنج هفته و پنج روزی.... یعنی ۹ روز تاخیر داشتی.... پس احتمال زیاد یه داداشی تو راهه....

بله عزيزم تقريبا ٩ روز البته چون بعضي وقتها سيكلام ٣٢ روزه ميشد گفتم يك هفته ، توكل به خدا واقعا برام هيچ فرقي نداره هر چي باشه فقط سالم و صالح باشه .

سارا جان از عملهای دکتر ب ه ر ا م ی تو صارم چیزی نشنیدی؟ نمی دونی چه جوریه؟

عزیزم از دکتر بهرامی خیلی تعریف میکنند تو بیمارستان.همیشه هم تایمش پره.لابد دکتر خوبیه دیگه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا زندی ام عالیه اخلاقش، انقدر مهربونه ولی زندی و لاهوتی و چن تا از دکترای دیگه یبار شنیدم میگفتن ...

اره پورمطرود علم پزشکیش از اونا بالاتره..سونوهاشم همیشه از اون  یکی دکترها دقیق تره..من دیروز رفتم پیشش سونو.خیلی خوب سونو کرد و دقیق همه چیو بهم توضیح داد..قبلا تو اهواز تومرکز ناباروری ای وی اف میکرده.خیلی ها هم راضی بودن ازش.تاپیک بچه های اهوازو خوندم..خیلی ها جواب گرفته بودن ازش..

وااای سارا راست میگی😱😱😱😱😱کی این اتفاق افتاده بوده؟ اخه لاپاراسکوپی که عمل راحتیه😢😢 بخدا من سه ...

عزیزم بعد عید بود.من میرفتم واسه ای یو ای سومم..شنیدم اینطور میگفتن.اصلا حس خوبی به فیضی نداشتم از اول..

@تورک_آنا   @مامان_سبحان7   واقعا از ته دلم براتون خوشحالم مطمئنم که یه جایی یه کاری ک ...

عزيزم من هميشه دعاگوي همه دوستان هستم ، عزيزم همه ما اين روزهاي سخت رو گذرونديم ، من خودم وقتي فكر ميكنم هميشه توي زندگيم قبل از اينكه مواجه با اين مشكل بچه دار شدن بشم چه قدر آدم عجولي بودم و صبرم كم بود با خودم ميگم اين آزمايش براي اين بود كه توي زندگي آدم صبوري بشم حتما حكمت خدا براي همه ماها چيزي هست كه بعضي وقتها توي ذهنمون نميگنجه ، ان شا الله كه خدا به شما هم كمك ميكنه دوست عزيز .

میدونی مامان آینده، بخدا اینجا نمیخوام انرژی منفی تزریق کنم، ولی به قول این جمله که میگه آنچه خوبان ...

دورت بگردم ...من چی بگم لوله دارم تخمدانام رفته هرکدوم یه طرف واسه خودشون کارمیکنن..رحمم هم انحراف پیدا کرده..اصلا معلوم نیست جنین بمونه یا نه ...ما همه مون مشکل داریم. و امیدمون و نگاهمون به دستای خداست..

آخه میدونم پماد ای روزا بده؛ با اجازه آنا و شما فلوکونازول انداختم بالا و عنبر نسارا دود میکنم..... ...

ای جانم

درکت میکنم

انشاالله به همین زودی با تیکر صورتیت خوشحالمون کنی  😚😚

میدونی مامان آینده، بخدا اینجا نمیخوام انرژی منفی تزریق کنم، ولی به قول این جمله که میگه آنچه خوبان ...

منم یه بار رفتم ام ار ای.احساس خفگی میکردم.میخاستم بکوبم به دیوارش بگم دارم خفه میشم.بیاریدم بیرون.مثل خودت با بغض تحملش کردم.خیلی مزخرفه ...