2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا یعنی دکترت اصلا بهت قرص نداد به خاطر پرولاکتینت؟ 

چرا قرصو كه از قبل دكتري كه قبلا پيشش ميرفتم بهم داده بود و من طبق تجويز قبلي ادامه ميدادم و با آز چك ميكنم

ولي مسئله اينجاس كه اين يكي دكتري كه پيشش سيكلمو شروع كردم ميگه اين پرولاكتين رو قوي يه ضعيف بودن تخمك اثري نميزاره😳 اين عقيده ش باعث شد شك كنم،، شنيده بودم ب شدت روي كيفيت تخمك اثر داره،،، چي بگم شايدم اشتباه شنيدم

...
محیا یعنی دکترت اصلا بهت قرص نداد به خاطر پرولاکتینت؟ 

ميدوني من بهش گفتم خانم دكتر يكي دو ماه قبل از پانكچر پرولاكتين بالا بود و به محض داييم اومدن فوري پانكچر كرديم و نكنه واس همون تخمك ضعيف بوده يعني فرصت نداشته بعد از كاهش پرولاكتين فوري تخمك كشي رفتيم، سوالم بود خير سرم، اونم برگش گف نه قوي ضعيف بودن تخمك يه چيز ذاتيه و هيچ چي روش اثر نداره حتي پرولاكتين

...
چرا قرصو كه از قبل دكتري كه قبلا پيشش ميرفتم بهم داده بود و من طبق تجويز قبلي ادامه ميدادم و با آز چ ...

راستش منم شنیدم باعث عدم تخمک گذاری میشه، که اصلا فولیکولات رشد نمیکنن، خودمم اینطوری ام، ولی روی کیفیت تخمک اثر نمیذاره، کیفیت تخمک شاید سن روش تاثیر بزاره  یا مثلا استرس شدید،  که تو ام سنی نداری

راستش منم شنیدم باعث عدم تخمک گذاری میشه، که اصلا فولیکولات رشد نمیکنن، خودمم اینطوری ام، ولی روی کی ...

ميگفت حتي هيچ چي رو تخمك اثر نميزاره، چي بگم، شايد استرس داشتم،  توكل به خدا، برام دعا كنين نينيام به اذن الهي حيات پيدا كنن

...
ميدوني من بهش گفتم خانم دكتر يكي دو ماه قبل از پانكچر پرولاكتين بالا بود و به محض داييم اومدن فوري پ ...

در واقع محیا درستش همینه، چون دکتر منم گفت اگر پرولاکتین یکم بالا باشه، و دقیقا تو سیکل پانکچر باشی، با اولین قرصی که میخوری سریع میاد پایین و سیکلت کنسل نمیشه ولی اگر خیلی خیلی زیاد باشه مثل من که دو برابر حد طبیعی بود، باید مسائل دیگه مثل غده هیپوفیز بررسی بشه، هورمون پرولاکتین در واقع یه هورمون مظلومه، سریع میره پایین، اثری ام رو کیفیت تخمک من نشنیدم بزاره

در واقع محیا درستش همینه، چون دکتر منم گفت اگر پرولاکتین یکم بالا باشه، و دقیقا تو سیکل پانکچر باشی، ...

برا من حدودا از حداكثر ازمايشگاه كه حدود ٥٠٠ بود يه ٤٠٠تايي بيشتر بود يعني نزديك ٩٠٠ بود خب تقريبا زيادي بالا بوده، ميگن از استرسه باز خدا ميدونه، به راحتي پايين نرفت، خيلي طول كشيد و كابرگولين هم زياد موثر نشد به سختي داستنيكس گير آورديم كه قحطيش اومده بود، دو ماه كابر دو ماه داستنيكس و دو ماهم باز كابر دارم ميخورم

...