2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
مال منم رگهای واریسی داره... عزیزم آبم زیاد بخور.... انوکساناتم بزن ایشالله خیره بدتر شد حتما دوبا ...

اناجون دكتر من گفت انوكسا ميدم به خاطر اينكه داروها غلظت مياره برا همين ازمايشات انعقادي رو ننوشت برام، گفت بدي ندي انوكسا رو داري،، به مظرت كلا كار اشتباهي ميكنه؟؟ عاقا من ب اين شك كردم

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون و دوستای عزیز یه سوال ، من شنبه میشه ۱۲ هفته ام. غربالگری زنگ زدم وقت بگیرم دکتر خودم نیست ...

یعنی چی زیاد بشه؟

یعنی میگی نیاز باشه پروژستروناتو کم کنه؟

عزیزم خوب من ۱۲ هفته و ۲ روز سونو شدم و گفت هماتوم ندارم اما تا برم ویزیت بشم فکر کنم بیشتر شده بود....

سخت نگیر عزیزم نهایت یه هفته بیشتر میزنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما به مامانای جدید تبریک میگم منم امروز رفتم صدای قلبشو شنیدم اشکم جاری شد خیلی استرس داش ...

خدایا شکرتتتتتتت....

این لحظه شیرین گوارای وجودت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا زجر زیادی کشید..... فکر کن اگه سقط میکرد؟ وای تصورشم وحشتناکه..... کاش دکترا یه کم چی بگم چ ...

وایییییی خدایا یادمه طفلک چه غصه ای خورد یعنی بچه سالم سالمه؟؟؟؟ عجب بی مسئولیت هستن این دکترا😡

آب سرد اصلا نمیخورم.همه چیزایی که گفتی رو رعایت میکنم.ولی نمیدونم چرا رحمم انقدر سرد شده.چیزای گرم ب ...

والا من هر چیزی که گرمه میخوردم....

میوه و سبزیجات و گوشت و....

همه تقریبا از نوع طبع گرم میخوردم....

خرما، شیره انگور، میوه های گرم، گوشت گوسفند، بوقلمون و.....

اناجون يعني راست ميگه؟؟

عزیزم نه میتونم بگم راست میگه نه دروغ....

چون انقدری علمشو ندارم با قدرت بگم چرت میگه....

خلاصه هر چیه ذهنتو درگیرش نکن....

الان فقط برا جنینات انرژی + بفرست....

@تورک_آنا   @مامان_سبحان7   واقعا از ته دلم براتون خوشحالم مطمئنم که یه جایی یه کاری کردین که خدا این معجزه شیرینشو نوش جونتون کرده ،واسه من و کسانی که مثل من منتظر یه کوچولوی نازن خواهشا دعا کنید من احساس میکنم همش جلو پام سنگ میافته و میترسم کفش اهنینی که پوشیدمو دربیارم تو رو خدا دعامون کنید🙏

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
اناجون دكتر من گفت انوكسا ميدم به خاطر اينكه داروها غلظت مياره برا همين ازمايشات انعقادي رو ننوشت بر ...

والا من شخصا جاش بودم چک میکردم....

معلومه داروها غلظت خون میارن اما به هر حال باید دز داروی رقیق کننده کسی که مشکل انعقادی نداره و فقط دارو غلظت خونشو بالا میبره با کسی که مشکل داره و داروها هم دوبله غلظت رو بالا میبرن وجود داشته باشه....

یا باید دز داروی رقیق کننده افراد سالم از نظر غلظت خون کمتر از امثال من که مشکل دارن باشه یا مال ما دزش بالا باشه....

نگمنطق من میگه چک کردن بهتره....

وایییییی خدایا یادمه طفلک چه غصه ای خورد یعنی بچه سالم سالمه؟؟؟؟ عجب بی مسئولیت هستن این دکترا😡

آره عزیرم دخترش کاملا سالم بوده....

خودش پست گذاشت برامون و خبرشو داد....

@تورک_آنا   @مامان_سبحان7   واقعا از ته دلم براتون خوشحالم مطمئنم که یه جایی یه کاری ک ...

عزیزم اون سنگها حکمت دارن....

مثل سنگهای جلوی پای روشانیلو جون که نذاشتن دردونشو سقط کنه....

نگران نباش و کفشاتم دو گره ببند که درش نیاری...

تو تلاشتو بکن و نتیجه رو بسپار به بالا سریه......

عزیزم نه میتونم بگم راست میگه نه دروغ.... چون انقدری علمشو ندارم با قدرت بگم چرت میگه.... خلاصه هر ...

انا جون كلي نوشتم پاك شد

ممكنه ببيني ميتوني بخوني اينو يا نه؟

...
عزیزم اون سنگها حکمت دارن.... مثل سنگهای جلوی پای روشانیلو جون که نذاشتن دردونشو سقط کنه.... نگران ...

مرسی بهترین مامان دنیا فقط خدا خودش کمکم کنه خیلی واسم سخت شده همش میزنم زیر گریه و دوباره عزممو جزم میکنم خدایا به داد ما برس

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
😭 بچه ها من دلم داره می ترکه از غصه. اصلا نمی تونم خودمو اروم کنم. ماه پیش که پانکچر شدم فکر می کر ...

عزیزم میدونی چقدر این صبر به انتقالت کمک میکنه هم رحمت دوباره آماده میشه هم جنین میگن بیشتر بمونه بهتره هیچ کاری بی حکمت نیست میفهممت که چقدر بی تابی ولی نتیجه اگه برات مهمه به خودت آرامش بده