2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
😭 بچه ها من دلم داره می ترکه از غصه. اصلا نمی تونم خودمو اروم کنم. ماه پیش که پانکچر شدم فکر می کر ...

چرا غصه!!!!! 

اگر این بهترین حالتی که برات اتفاق افتاده تازه باید خوشحال باشی، اگه کارهاتو سپردی به خدا و به خدا گفتی برات برنامه ریزی کنه از هیچ چیزی نباید ناراحت بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من قراره این سیکل آی وی اف شم. ماه مهر ای یو ای ناموفق داشتم. تا حالا پریود نشدم. ۱۷ روزه پروژسترونم زدم. بتامم منفی بود . کسی اینجوری بوده تا حالا؟؟؟. همیشه ۵ روز بعد امپول میومد. فقط یه بار ۱۴روز طول کشید. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
چرا غصه!!!!!  اگر این بهترین حالتی که برات اتفاق افتاده تازه باید خوشحال باشی، اگه کارهاتو سپر ...

دیدی چی شد؟ این سه روز همش کیسه اب گرم گذاشتم ولی فایده نداشت. انگار خدا نمی خواد این انتظار برای من به سر بیاد

خیلی به این ماه امیدوار بودم و الان خیلی تو ذوقم خورده

واااي بچه ها، من ب دكترم شك كردم،، ميگم خانم دكتر پرولاكتينم بالا بوده يه ماه قبل از پانكچر، آيا ممكنه اون باعث ضعيف شدن تخمك بشه؟ ميگه نه، هيچ چي نميتونه رو تخمك تاثير بزاره وقتي تخمك ضعيفه يعني يه چيز ذاتيه😳

خدايا، احساس ميكنم خنگه، عاخه يعني چي پس اينهمه كار ميكنن و متفورمين ميدن و ال و بل واس تقويت تخمك و تخمدان يعني چي پس؟؟؟؟ الكيه وقتي كيفيت تخمك ذاتيه؟؟

@تورك_آنا

...

سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت همگي ممنونم و اين حال خوش رو براي همه آرزو ميكنم ، من امروز آزمايش دادم بيرون بودم نرسيدم زودتر بيام خبر بدم خدا رو شكر بتام ٩٦٠ بود ، ان شا الله قسمت همگي ، دعاگوي همه هستم و ملتمس دعاي بسيار . 😍😍😍

خدا خودش میدونه که فقط به امید قدرت خودشه که دارم ادامه میدم و با وجود درد و خونریزی میام اینجا حرف ...

افرين خوب كاري ميكني از اينجا به بعد نه دست تو نه دست دكتر نه دست من ديگه دست خداست تو زحمتتو كشيدي حالا خودتو بسپار به اون بالايي حتما بهترينارو برات ميخواد شك نكن روحيتم از دست نده مطمئنم ارفاقي نيفتاده  فقط كي ميخواي بري دكتر تا از استرس بيرون بياي؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
وای مامان سبحان عزیزمممممم😍😍😍 خیلی هیجان انگیز بود واسم! وقتی ریپلای یکیو به پیامت دیدم دلم گفت ...

واقعا براي خودم هم هيجان انگيز بود ، واقعا آخه تعجبم از اين هست كه ما باور ميكني كلا توي اين ٨ ماه بيشتر از ٦ الي ٧ بار اقدام نداشتيم . دخملي من هم تقريبا همسن دختر شما هست ديگه ، ان شا الله اگر شما هم دوست داري زودي قسمتت از اين مدليش بشه . 😍😍😍

😢😢😢😢 کلی کیست دارم تو هر دوتا تخمدان و نوشته برام هایپر چقد دلخوش کرده بودم به این ماه که انتق ...

عجله نكن عزيزم حتما صلاحت به اينه با انرژي مثبت فكر ني نيات باش مثل برق و باد ميگذره ميرسي به انتقال 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من دیسک کمر دارم میتونم پیلاتس برم ؟ من جنین اهدایی گرفتم  دکتر گفت اندومتر و جنینام خوبن گری ...

عزيزم ميتوني بري فقط به مربي بگو خودش بهت ميگه يك ورزشهايي رو انجام ندي يا به صورت ديگه اي انجام بدي .

سونو واژينال رفتم.از صبح ديگه از لكه صورتي تبديل به خون شد.دكتر گفت بايد بري سونو.بهم گفت خيلي به خو ...

عزيزم تروخدا ناراحت نباش فقط توكل كن به خدا هرچي اون بخواد توكه ديگه كاري از دستت برنمياد ايشالا هيچ مورديم نيست و اين روزاي سختم برات به خوشي ميگذره فقط استرسو دور كن با گريه و زاري با ناراحتي همه چي بدتر ميشه با خدا خلوت كن ندر كن ايشالا ايشالا كه هيچي نميشه و ني ني نازتو بغل ميكني 

وای عزیز دلمممممممم.... عزیزممممممممم.... به خدا،خدا ماهارو خیلی دوست داره..... صبرمونو محک میزنه ...

ان شا الله عزيزم واقعا من هم چنين فكري ميكنم ولي هنوز هم باورمنميشه فكر ميكنم دارم خواب ميبينم .  ان شا الله از اين خوابهاي شيرين قسمت تك تك دوستان بشه .🤗🤗🤗

سلام انا جون.من رفتم سونو واژينال.من طبق تازيخ پريود بايد الان پنج هفته و شش روز باشم ولي سن بارداري ...

به سونو اهميت نده اولش زياد دقيق نميگن فكرتو از سونو بيار بيرون بايد هفت هفته به بعد ميرفتي عجله كردي