2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

من دارم برا اماده شدن برا انتقال بعدیم یاسمین‌میخورم، روز ۱۴ هستم ولی با اینکه قرص جلوگیری میخورم باز هم لکه بینی دارم، نمی دونم‌چرا؟؟ یه دفعه به دکترم‌گفتم، گفت علامت خوبی نیست!!😔😔

کسی همچین تجربه ای داشته

الان یه مدتیه، نزدیک به پنج‌روز هم‌قبل پریودم‌ لکه بینی دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان لطفا هر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه من دفعه های قبل برای پانکچرم hcg ایرانی استفاده کرد ...

عزیزم دفعه پیش بهم اویترل داده بودن ایندفعه دکا دادن  گلم از دکترت حتما بپرس چه چیزی باید بگیری و با چه دزی ! من یه ماه جلوتر خریدم داخل یخچال گذاشتم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزيزم رفتم سونو.گفت سن حاملگيت با تاريخ با تاريخ پريودت نميخونه😭

عزیزم اصلا چنین حرفی رو نزن چرا فکر میکنی از دست میدی همونی که داده مواظبش هست قوی باش دختر فسقلیت به مادر قوی نیاز داره!

دوستان لطفا هر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه من دفعه های قبل برای پانکچرم hcg ایرانی استفاده کرد ...

ببخشيد عزيزم من فكر اشتباه خوندم فكر كردم hmg رو پرسيدم.يكم گيجم هنوز.اخه hmg رو يادمه دكترم تاكيد كرد حتما خارجي باشه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اون حرصش گرفته که چرا جای دیگه رفتی آی وی اف ... کاسبن..... دکتر که نیستن

چي بگم بخدا.دنيا بقدر كافي بد شده كاش ادما برا هم بدترش نميكردن😔

عزیزم اصلا چنین حرفی رو نزن چرا فکر میکنی از دست میدی همونی که داده مواظبش هست قوی باش دختر فسقلیت ب ...

خدا كنه الهام جون😔

دخترم اگه بارداری عنبرنسا خطرناکه ها

نه باردار نیستم فردا 12 سیکلم سونو دارم برا ای یو ای؛دارو مصرف میکنم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
😁😁 سنم که کم نیست.ولی صورتم ریزه س..صدامم بچه گونه ست بطور افتصاحی 😆😆متولد ۶۹ م ولی کمتر میزنه.. ...

پس سه سال ازم بزرگتری 😍😘به منم میگن جوجه 😂😂

عزیزم فرقی نمیکنه برا تعیین جنسیت جنین نیاز داری..... اما خوب چرا آی وی اف؟ اینطوری ممکنه تعداد جن ...

واقعا؟؟

چرا؟؟ وقتی مشکل کم تحرکی اسپرم هم نباشه باز هم ممکنه اسپرم ها نتونن همه تخمک ها رو بارور کنن؟؟

ببخشید تو تهران میتونید کسی رو معرفی کنید که هم فیزیوتراپ خوبی باشه و هم اینکا رو انجام بده؟

عزیزم خانم دکتر فریده دهقان منشادی عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه شهید بهشتی هستن. ایشون نامبر وان در زمینه فیزیوتراپی تخصصی زنان و نازایی هستن

توی اینستا هم اگه pelvic floor physiotherapy  رو سرچ کنید خانم غزل خرجی دانشجوی دکترا هستن ایشون هم تهران هستن و تخصصی زنان کار می کنن

😭

بچه ها من دلم داره می ترکه از غصه. اصلا نمی تونم خودمو اروم کنم. ماه پیش که پانکچر شدم فکر می کردم برام انتقال میده ولی گفت بهتره یک ماه صبر کنی.  حال بعد یک ماه انتظار بازم باید یک ماه دیگه صبر کنم تازه باز معلوم نیست کیست هام بره یا نه چون خیلی بزرگ شده. دکتر گفت اگه با یه ماه دارو نرفت یه ماه دیگه هم باید قرص بخوری