2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
نه بابا نگران نباش ..من اونجا میکرو نداشتم ..نمیخاستم نگرانت کنم شما که تو مراحل آخری و ایشاله که نت ...

درست میگی ...هزینه تخمک کشی و فریز و انتقال به من گفتن پنج و پونصد.نمیدونم جای دیگه چقدره!! فکرکنم یه تومن بیشتر از جای دیگه ست..هزینه بستری اونجا بالاست..ولی خوب رسیدگی داشتن ..از من ۱۶۰۰ گرفتن شبی.ولی هنوزم میگم حلالشون باشه.من داشتم میمردم.نجاتم دادن...

هزینه زایمان هم بالاست اونجا.به زایمان طبیعی ۶ تومن گرفتن.هزینه سزارین اون سه قلوها هم ۱۲ تومن شده بود.ولی ازشون پرسیدم که راضی بودید میگفتن اره..

حالا پول بگیرن ؛فقط گند نزنن.پولمون فدای یه تار موی بچه ها...من خیلی میترسم جنین شناسش ناشی باشه..استرس گرفتم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

وای مامان سبحان عزیزمممممم😍😍😍

خیلی هیجان انگیز بود واسم! وقتی ریپلای یکیو به پیامت دیدم دلم گفت شاید تو باشی! الان گل دخترت ۸ ماهشه دیگه؟ وای تو زدی رو دست آناجون😊

خیلی خیلی ذوق زده شدم! انشاالله که هر چی باشه خیر و برکت باشه واستون😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو چه زود استرس میگیری ...شما که تخمک کشی کردی و نصف بیشتر راهتو رفتی ...دیگه فقط انتقالت موند ...

نه عزیزم اخه منم تحقیق نکردم زیاد..الان میبینم همه میرن ابن سینا.هیچ کی از صارم نیست تو تاپیک!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

باسلام به همه مهربونا

خانمای گل حالم خیلی خرابه من ۳همین ماه سه تاجنین باگرید a انتقال دادم امروزی بیبی زدم منفی بود خیلی گریه کردم حالم بده دیگه نه زمانشودارم ونه پولشو همش میترسم آزمایشم هم منفی بشه معمولاروزچتدم بیبی میزنن

نه عزیزم اخه منم تحقیق نکردم زیاد..الان میبینم همه میرن ابن سینا.هیچ کی از صارم نیست تو تاپیک!!

جنین شناساش خوبن نگران نباش ...تو این مراحلو گذروندی  میدونی که دکتر صارم این تکنولوزی رو وارد ایران کرد ...ولی فکر کنم ایشون مدیریتشون یکم ضعیفه ...میتونست دکترای با تجربه و مطرحتری رو تو بیمارستانش مشغول بکار بکنه  مثلا همون مورد که یه خانوم جوان تو عمل لاپاروسکپی فوت کرد خیلی بده برای اعتبار بیمارستان..دیگه فک نکنم کسی بره اونجا لاپاراسکوپی بشه

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
دوستان مثبت شدم ۱۳۲۰ عدد بتامه

مباااارک باشه دوست خوبم🍃🍀☘

التماس دعا❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مبارک باشه بانو سریع رنگش عوض شد؟ منم امروز بی بی چک استفاده کردم. روز ۱۲ هستم. بعد از ۲ ساعت هاله ...

ان شاالله که مثبته ، ینی همون موقع خط دوم هاله ننداخت؟ مارک مدیکور فک کنم از همه دقتش بالاخره و خطا نداره

نود درجه میزنی؟ شکمت تپله؟ والا مال من هر از گاهی درد میکنه اما معمولا نه.....

دوبار ۴۵ و ی بار نود . شکمم لاغر نیست نسبتا تپله ولی ن زیاد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزيزم همسر منم واريكوسل گريد ٣ داشت و تعداد اسپرمهاش خيلى كم بود از همسر شما كمتر گفتن بايد جراحى كن ...

ممنون از راهنماییتون من سنم ۲۷سال هنوز وقت دارم ولی نگرانم که طبیعی بچه دار نشم😞😞😞

عزیزم خوب تعداد پایینه اما خوب مهمتر از اون مورفو و تحرکه.... عدد مورفو باید ببینی تو مرکز ناباروری ...

نه درد که نداره یعنی با عمل تعدادش بالا نمیاد؟اخه خیلی دیدم که بعد از عمل باردار شدن

ممنون از راهنماییتون من سنم ۲۷سال هنوز وقت دارم ولی نگرانم که طبیعی بچه دار نشم😞😞😞

با توجه به سنت به نظر من ارزش داره جراحى كنين و بعد يه مدت اقدام كنى ايشالا كه طبيعى باردار مى شى🙏🏼🌸💕

خيلى ها بعد از جراحى بهتر شدن اما براى همسر من رو تعداد تاثيرى

نداشت

عزیزم دکا هم کارش مثل سینافکت و دیفیرلین و.... هست یعنی کارش مهاره نه تحریک..... عزیزم به بستن لوله ...

ممنون آنا جان.

درباره بستن و یا برداشتن لوله ها دکتر تو لاپراسکوپی تشخیص میده و انجام میده.

گفته بودم بهش که ببند بر ندار

گفت بستگی داره چقدر از لوله سالم باشه که فقط راهش لاپرا ست.

میدونی که لوله های من هیدروسالپنکس شده و فکر نکنم قابل تعمیر باشه

شما لاپراسکوپی شدی 

چند تا سئوال دارم

بعد عمل لاپراسکوپی چقدر اذیت شدی؟

خارج شدن گاز و جای بخیه ها (البته میدونم کوچیکه)اما از تو هم بخیه میخوره دیگه...

درد و ناراحتی ش چقدره ؟

زود سرپا میشم؟

البته من تحمل دردم خیلی بالاست ولی میخوام قبلش بدونم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام اناجان ودوستای عزیز من یازدهم روزسوم پریودیم بود رفتم گفت ضخامت رحمم هفته زیاده وبهم امپول میکر ...

عزیزم من میکروی اول میکرولین داشتم ماه قبل انتقال.. مثبت شد اما نموند برام.

این ماهم زدم.ک بعد پریود انتقال بدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه تیروئید نبود، زیاد بالا بود حدودا رنج از ۴۰ بود تا ۴۵۰ برا من ۹۰۰ بود، داروی خارجی داستنیکس گفت ب ...

کلا هر نوع مشکل هورمونی روی تخمک تاثیر میزاره

اما الان دیگه چرا باید بهش فکر کنی

فریز داری و بسلامتی انتقال میدی دوقلو هم باردار میشی و میبینی خدا با سایز و اینجور چیزا کار نداره.

اما قبل انتقالت حتما باز سطح پرولاکتین ت رو چک کن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی