2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
قربونت برم...مرسی گلم ❤❤ منم امروز برم سونو ببینم دکترم چی میگه. عضلات پشت پام ؛پشت رون و ساقم خیل ...

خداروشكر كه راحت شدي ايشالا با مثبت شدن و ني ني دار شدن جبران اينروزا بشه برات

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

مبارك باشه عزيزم🎉🎊💕الهى كه بهترين روزها رو در پيش داشته باشين🙏🏼🌸💕و از اين اتفاقهاى عالى نصيب تك تك منتظرها🙏🏼🌸💕

خوشگلا یه سوال...من توی سیکل انتقالم...دیشب یادم رفت ال دی بخورم الان خوردم ...ایرادی نداره؟باید میذ ...

اشكال نداره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

خداروشكر ايشالا كه بسلامتي تا اخرش بري براي همه منتظراهم دعا كن 🙏❤️

دیدی هانا میگفت بعد انتقال به جز بیست دقیقه نمیزارن دراز کش بمونیم و خیلی از خانما حتی بعد انتقال با ...

من ٥ دقيقه بعد انتقال هم نخوابيدم عزيزم و لباسمو پوشيدم و اومدم خونه

همه كسان ديگه هم قبل من هم همين جورى بودن 

به هيچ وجه اينا به بعد انتقال خوابيدن و استراحت مطلق اعتقاد ندارن

اصلا خودتونو نگران اين چيزها نكنين ايشالا به حق خدا تك تكتون به زودى زود دلتون پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

دوستای خوبم سلام  من امروز۷ انتقال هستم ومحتاج دعاتون که ان شاالله مثبت بشم شوهرم خیلی امیدوا ...

دقيقا منم چند روز قبل آزمايشم گريه كرده بودم چون هيچ حسى جز حالت پريودى نداشتم 

ايشالا كه مثبتى🙏🏼💕استرس و افكار منفى رو از خودت دور كن

خدا شاهده علامتها از هفته ششم و هفتم مى يان 

براى من تهوع و بد اومدن از همه غذاها و بوهاست اما هنوز هنوزه سينه هام نه درد دارن نه سفت شدن 

ازت خواهش مى كنم نگران نباش و از خدا مى خوام به زودى زود دل خودتو همسرتو شاد كنه عزيزم🙏🏼🌸💕

دارم ميميرم از ترس تي تي جون.خدا بخير كنه.الان دستم بجايي بند نيست.نميخوام برم اورژانس.خدا كنه تا عص ...

هیچی نیست عزیزم...توروخدا نترس...همه اینطوری شدن...استرس که برات بدتره...نترس فدات بشم...فقط دراز بکش...هیچ کاری نکن تا عصر...نترس خواهر جون

دارم ميميرم از ترس تي تي جون.خدا بخير كنه.الان دستم بجايي بند نيست.نميخوام برم اورژانس.خدا كنه تا عص ...

عزيزم با ترس كه خونريزيت بند نمى ياد ديگه اينجا خيلى از دوستان بودن كه اين شرايط رو داشتن و ختم به خير شد

اصلا نترس و قوى باش و شك به دلت راه نده حتما هماتوم هست استراحت بيشتر كن

فكراى منفى نكن ايشالا امروز دلت آروم مى گيره🙏🏼🌸

هیچی نیست عزیزم...توروخدا نترس...همه اینطوری شدن...استرس که برات بدتره...نترس فدات بشم...فقط دراز بک ...

ممنونم عزيزم.الان لكه هام قهوه اي شده بينشون لخته هاي كوچيك سياه هم هست.دلم گرفته.الان به هيچ دكتري تا عصر دسترسي ندارم.دستم به جايي بند نيست.فقط داريم با شوهرم گريه ميكنيم و پر پر ميزنيم.ديگه سپردم به خدا بچمو😢😢😢

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ممنونم عزيزم.الان لكه هام قهوه اي شده بينشون لخته هاي كوچيك سياه هم هست.دلم گرفته.الان به هيچ دكتري ...

استرس تو بیشتر ضرر داره تا اون چند قطزه خون، استرس باعث تشکیل نشدن قلب و یا از کار افتادن قلب جنین میشه

استرس تو بیشتر ضرر داره تا اون چند قطزه خون، استرس باعث تشکیل نشدن قلب و یا از کار افتادن قلب جنین م ...

ممنونم عزيزم.سعيمو ميكنم توكلمو قوي تر كنم.خدا بزرگه.ممنونم از همدليت عزيزم

ممنونم عزيزم.الان لكه هام قهوه اي شده بينشون لخته هاي كوچيك سياه هم هست.دلم گرفته.الان به هيچ دكتري ...

رویاهم دقیقا مثل شما بود لخته سیاهم دیده بود...اصلا نگران نباش...توروووووخدااااا اعصابتونو بهم نریزین...یه چی بخور بذار نی نی جون بگیره...اینطوری کنی که بچه میترسه به خدا...اصلا نگران نشو...وقتی به خدا سپردیو بهش اعتماد داری این کار میشه ناشکری عزیزم...پس همه چیو بسپر به خدا و شاد باش که اون خودش حافظ نی نی تپلیه...پاشو صورتتو بشورو یه چیز مقوی بخور بذار نی نی دلگرم بشه که مادرش قویه

رویاهم دقیقا مثل شما بود لخته سیاهم دیده بود...اصلا نگران نباش...توروووووخدااااا اعصابتونو بهم نریزی ...

قربونت برم خواهر جون.چشم.التماس دعاي فراوون دارم.😘😘😘