2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046350 بازدید | 684509 پست
ای جونممممم عزیزممم مبارکه😍😍😍😍 الهی که این معجزه شامل حال همه ی دوستان بشه 

ان شا الله ، راستي دوستان من تقريبا دو ماه و نيم بود كه ورزش پيلاتس ميرفتم و الان هم اصلا دلم نمياد نرم اين قدر كه بهم انرژي و لذت ميداد ، به نظرم اون هم خيلي موثر بود .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شا الله ، راستي دوستان من تقريبا دو ماه و نيم بود كه ورزش پيلاتس ميرفتم و الان هم اصلا دلم نمياد ...

یکی از اقوام ما ۱۲ سال بچه دار نشدن با انواع دارو و درمان ،ایشونم یکماه رفت ورزش طبیعی باردار شد ، یکماه پیش هم نی نی نازش بدنیا اومد😍😍😍 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

دوستان من ميرم بخوابم امشب هم دخملي زود خوابيده هر روز كه كله سحر بيداره امشب فكر كنم نصف شب بيدار بشه ، فردا ميام بهتون خبر ميدم حتما ، دعا كنيد هر چي به صلاحم هست اتفاق بيفته ، شب همگي به خير و خوشي .

اگه لوله تخریب نشده باشه و صرفا چسبندگی باشه بله درمان پذیره

ببخشید تو تهران میتونید کسی رو معرفی کنید که هم فیزیوتراپ خوبی باشه و هم اینکا رو انجام بده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم برا مهاره.... اگه اشتباه نکنم جلوی تحریک بیشترو میگیره و فرصت میده فولیهای تحریک شده بزرگ بشن ...

مرسی ازت آنای مهربون😘 😘،😘 😘یه سوال دیگه من داروهامو بازو تزریق کردم این سه تا رو میشه دور ناف تزریق کنم؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
الهام جون چندم سيكلت ميوفته انتقالت؟

۱۷ سیکلم که شنبه میشه گلم حالا به گفته خودشون باید ضخامت رحم رو هم در نظر بگیرن اگر نازک باشه شاید ۲۰ سیکلم انتقال بدن ! خداکنه همه چی خوب پیش بره همیشه ضخامت رحمم خوب بوده اگر ایندفعه  دسته گل به اب نده 

انتقال شما کی میوفته گلم ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

مبارکه مامان سبحان جون ان شالله که بهترینها واست رقم بخوره ونی نی به سلامت بیاد بغلت