2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عزيزم اوايل كه هم به من و هم به همسرم ميگفتن هيچ مشكلي نداريم ولي هر كاري ميكرديم با داروهاي تحريك ت ...

برنامه ریز اصلی زندگی هامون خداست، ایشالله بهترین چیزها نصیب خودت و خانواده ات بشه گلم. 

واي دقيييقاً همينجوريه، خييييلييييييي سخخخختهههه، خدايا كمك، دقيقا همينطوره كه گفتي، فك كنم اين افت ...

زیاد نرو تو جزییات .چون جز اذیت شدن خودت چیزی نداره ...یعی کن بعضی اوقات زیاد کنجکاو نباشی ..چون ندونستن بعضی چیزا بهتر از دونستنه.

ببین با چی حالت عوض میشه .اون کار رو بکن ..چون فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس خیلی خیلی مبارک .خدا رو شکر . فکر کردم ناراحتی .. اره بخاطر دخترت اذیت میشی حتمان ..ولی بازم ...

خودم خيلي مهم نيست اذيت بشم برام دعا كنيد بتونم تمام تلاشم رو بكنم كه دخترم اذيت نشه ، ولي واقعا براي ما كه اين همه سختي كشيديم خيلي لذت بزرگيه ان شا الله قسمت همه دوستان بشه . 

حتما تا فردا بعدازظهر ميام خبر ميدم .

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

مامان سبحان جون ..قربون بزرگی خدابرم.وای ک چه حس خوبیه..واقعا برای خدا هیچ کاری نشد نداره اگه بخاد.اشکم درامد.خداروشکر عزیزم.تو این حالت دوستای گلم ومن رو هم دعا کن ..امیدوارم این معجزه ها قسمت تک تکمون بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برنامه ریز اصلی زندگی هامون خداست، ایشالله بهترین چیزها نصیب خودت و خانواده ات بشه گلم. 

ممنون عزيزم ، واقعا همينطوره ان شا الله براي همه دوستان و همينطور برادر خودم كه همسايه بالاييمون هم هست كه ان شا الله خيلي زود صاحب فرزنداني سالم و صالح بشن و اين قدر روي سقف خونمون پا بكوبن كه من فقط قربون صدقه شون برم . و همينطور خواهر همسرم كه سنش بالا هست و اميدوارم خيلي زود خدا معجزه اش رو شامل حالش بكنه .

بچه ها ببخشيد حال ناشادم رو ابراز كردم مجبور شدم به هيييچ كس نميتونم بگم همين الان داشتم جلو همسرم ميخنديدم ولي گردنم خيسه اشكه امّا نميزارم ايشون ببينه و متوجه بشه مجبور شدم حداقل اينجا به شما بگم كه دارم دق ميكنم و خيلي دلواپسم تا كمي خالي شم و از كمك هاي هميشگيتون بهره مند

...
خوب فکر کنم منطقیه که بالا بره.... نمیدونم والا....

انا جون ماکزیمم igG 1600 بود آز من 2200 

دکتر دستور داد واکسن کزاز دیفتری بزنم بعد یکماه مجدد آز دادم آز رسیده به 3/700   بعد ازم میپرسه Ivigتزریق کردی ؟ ؟

میریم یه مشکلمون حل بشه یکی دیگه اضافه میکنن،خدا کنه بلایی سرم نیومده باشه 

بچه ها ببخشيد حال ناشادم رو ابراز كردم مجبور شدم به هيييچ كس نميتونم بگم همين الان داشتم جلو همسرم م ...

عزیزم راحت باش ما اینجاییم ک ب هم کمک کنیم وپای درو دل همدیکه باشیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مامان سبحان جون ..قربون بزرگی خدابرم.وای ک چه حس خوبیه..واقعا برای خدا هیچ کاری نشد نداره اگه بخاد.ا ...

واقعا همينطوره عزيزم ، ان شا الله خدا براي همه بهترين تقديرها رو مقدر كنه من هم دعاگوي همه دوستان هستم هميشه هميشه .