2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
خاکستری جان میبینم که به سلامتی وارد سیکل شدی...ایشالله که نی نی های تپل مپل میان برات....یکمی این ر ...

اره عزیز دلم وارد سیکل شدم بالاخره.ممنونم مهربونم 😍😘اره یکم‌اولش استرس داره.ان شاالله این مرحله رو به سلامتی بگذرونم و ببینم تخمک خوب دارم.خیلی مهربونی شما.چشم خیالم راحت تر شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
درست عزیزم....حتی پیورگان نزدیکتر به ناف باشه هم مشکلی نداره...مثلا دو انگشت...زاویه رو 45 بزن...توی ...

واقعا ۴۵ بزنم؟اخه من‌همینجا شنیدم بچه ها گفتن اگه شکمت خیییلی تخته باید ۴۵ بزنی.من خودم لاغرم اما شکمم تخت تخت نیس.یه ذره چربی‌داره بالاخره.شما آمپولت پیورگان بوده؟منم ۲۲۵ واحد دارم که میشه همون روزی سه تا ولی واسه من با پن هست

سیکلی‌که پیورگان داشتی اوضاع تخمکات‌خوب‌بود؟دلیل اینکه‌میپرسم اینه‌که اکثر بچه ها یا سینال داشتن یا گونال.یکم برام سواله چرا کمتر کسی این امپولو داشته.ذخیرت‌چقدره‌گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هاانا# ‍جان برو خدا رو شکر کن که جدای از استرس قبل و بعد بارداری،،،از استرسی که دکترا و مراکز میدن ...

نمى گم اينجا همه چيش عاليه

از نظر دارو دادن و حتى وارد سيكل ميكرو شدن برام ١ سال طول كشيد چون همه تلاششونو مى كنن بتونن طرف طبيعى باردار بشه

اما از نظر برخوردهاشون با ماها كه اين همه استرسهاى ديگه هم داريم واقعا ستودنيه

ايران واقعا دكترهاى خوبى هست باسواد و با تجربه 

اما متاسفانه خيلى برخوردهاشون زشت و بى وجدانيه با وجود اين همه استرس براى ماها

بهتره ریسک نکنی.... به جای گرم کردنم با شال پشم ببند اما نه سفت شل باشه که به شکمت فشار نیاد....

چشم گلم ممنونم.همینکارو‌میکنم

به سلامتی عزیزم انشاالله کلی جنین تپل مپل و خوشگل و سالم نصیبتون بشه ❤❤❤ فقط استرس نداشته باش که رو ...

فداتشم عزیزدلم.چشم مهربونم.راستی خودت بهتر شدی؟پریود شدی؟

ممنون گلم.مثلا خیر سرم کلی دارم کار میکنم رو خودم.زیاد اهل استرس نیستم اما خب دوست دارم همه چیو درست ...

دوست عزیز به سلامتی و دل خوش سیکلتو شروع کردی انشاالله که همین دفعه جواب می گیری

من بخاطر بارداری خارج رحم لولم تو عمل لاپاراسکوپی اینطوری شد بنظرتون راهی نیست که دوباره خوب بشه

عزیزم شما ساکن کجا هستی؟ اگه تهران هستی میتونی بری فیزیوتراپی  پیش خانم دکتر فریدهدهقان منشادی ایشون استاد دانشگاه هستن می تونی مشورت کنی با ایشون اگر خودشون هم کار نکنن بخاطر مشغله شون از همکارایی ک توی تهران فیزیوتراپی تخصصی زنان کار می کنن بهتون معرفی می کنن

خدا رو‌شکر... آنا جون... من فکر می کردم دومین بچه تون رو هم خدا از طریق میکرو بهتون بخشیده چون ...

نه بابا عزیزم من برا دومی اصلا نمیخواستم به این روش اقدام کنم، حتی همسرم فریز جنینارو بعد زایمان تمدیدم نکرد که وسوسه نشم....

اگه میخواستمم به دومی فکر کنم تنها راهش امید به معجزه بود....

که قبل این که اراده کنم خدا لطفشو شامل حالم کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون جواب منو ندادید.صفحه ۶۸۰۶ هست

عزیزم یه پستی ازت جواب دادم بازم چک میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام صبح بخیر💐💐💐 دادم پارسال 

چند بود عزیزم؟

یه سوال دیگم دارم این چسبندگی اگه بخوام میکروانجکشن کنم خدای نکرده مشکلی ایجاد نمی کنه؟

نه عزیزم دکترا بارها و بارها گفتن که توی میکرو ما دیگه کاری ب لوله ها و تخمدان ها نداریم مولا من خودم پی سی او بودم. شما هم چون بخاطر بارداری خارج رحمی بوده ک لوله ات مسدود شده و علت دیگه ای مثل اندومتریوز زمینه ساز آسیب ب لوله نبوده پس جای نگرانی نیست و اصلا کاری ب لوله ندارن و در ضمن پزشک هم جواب عکس رنگیت رو‌می بینه و نظر میده و اگه لازم باشه سونوی مخصوص می نویسه و برای رفعش هم اگه دنبالش هستی همونطور ک گفتم باید بری فیزیوتراپی تخصصی زنان

متوجه شدم مرسی عزیزم  من فکر می کردم کل سلول ها کپی و تکثیر هم هستند و نمی دونستم ممکنه یکی ح ...

عزیزم البته اینا برداشتهای منه دقیقا چیه نمیدونم....

فقط میدونم انگاری تقریبا اینجوریه از یه مرحله ای به بعد مجموعه سلولها تقسیم میشن هر کدوم ادامه تقسیماتشون منحصر میشه به یه سری از اعضا و....

دوستای گلم یه سوال دارم  این داروهای تحریک تخمدان و بعدش پانکچر و .... باعث میشه ذخیره تخمک آد ...

عزیزم بله پایین میاد اما خوب به میزان تحریک تخمدان تو هر مرحله هم ربط داره....

ببین من ذخیرم قبل اولین پانکچر ۱/۴ بود و بعد زو تا پانکچر که سر جمع ۱۲ تخمک گرفتن....

حالا اصلا فرض کن ۳۰ تا فولیکول این وسط هدر رفته باشه.....

بعد دو پانکچر ذخیرم از ۱/۴ رسید به ۱/۱۸

انا جون دیشب پریود شدم.انگار که سوزن زدن به بادکنک.انقدر بدنم اروم شد ..خداروشکر تموم شد این مرحله ی ...

خدایا شکرتتتتتتت....

خیالم راحت شد....

همش میگفتم خدایا به دخترش رحم کن.....

همسر من یکی از دلایلی که اصلا بعد دخترم راضی نبود وارد این پروسه ها بشم این بود میگفت دخترمون مادر سالم نیاز داره....

میگفت عمرا بذارم دوباره وارد این داستانها بشی....

خدارو شکر که نیازیم نشد....