2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
از کجا فهمیدی دارم گریه میکنم ..😭😭😭 نمیتونم .اخه همه با من بودم قلب رو دیدن جز من .. دست خودم ن ...

عزیزم از حرفات معلومه چقدر ناراحتی 😔قربونت برم حتما زود بوده مادرم خواهرامو نمیذاشت سونو برن میگفت الکی استرس و چندتا حرف دیگه میزنن تا دوماهگی نمیذاشت برن !توهم نگران نباش احتمال زیاد جوجه هات خیلی فسقلی هستن انشالله دفعه بعد بری صدای قلبشون رو میشنوی 🤲🤲🌹🍀😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
کاش اینطوری بود.... اما مرکز من همه رو حروم میکنه. من فقط دو بسته جنین دارم که یکیش استفاده شد. هر چ ...

چرا آخه؟؟؟مگه مى شه اينقدر بى انصاف بود

حق هر كسيه كه بعد از اين همه تلاش و زحمت بدونه چند تا جنين داره چند تاشو انتقال مى دن و چند تا براش تو بسته هاى مختلف فريز شده

به خدا رويا حرف مركزتو مى زنى حرصم مى گيره شديد😤😤 هر چيزى حدى داره ديگه حق هممونه كه از پروسه درمانمون خبر داشته باشيم خيلى اخلاقت خوبه كه مراعاتشونو مى كنى من بودم عمرا نمى تونستم جلوى عصبانيتمو بگيرم

اينجا همون روز پانكچر بهم گفتن كه ٩ تا تخمك داشتم و تا چند روز بعدش نامه اومد دم در خونمون كه تمام جزييات رو توضيح دادن چند تا جنين شد و چند تا برام فريز كردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم 😙 انشاالله همه چیز اوکیه 

حراجی   بذار مادر من بشینم   دفع میشه حتما تازه خاله ات اومده میخوای یه دفعه بگه بعععععع   بشین خووو فکرای الکی دیگه نکن من اینجام 😆

الهام سونوت چى شد عزيزم؟؟؟همه چى خوب بود؟؟؟

قربونت گلم همه چی خوب بود تخمدانها نرمال و کیستی نبود !

قرار شده جمعه دوباره سونو بشم گفتن هفته ی اینده انتقال داری ببینم چی میشه گلم

چرا آخه؟؟؟مگه مى شه اينقدر بى انصاف بود حق هر كسيه كه بعد از اين همه تلاش و زحمت بدونه چند تا ...

هانا نگو که دلم خونه از دستشون. اینقدر هم طلبکارن که اگه یه چیزی بگی قورتت میدن

ففط خدا خودش منو از دست اینا خلاص کنه

[QUOTE=76155616]هانا نگو که دلم خونه از دستشون. اینقدر هم طلبکارن که اگه یه چیزی بگی قورتت میدن ففط خدا خودش منو از ...[/QUOTE

ایشاله نی نی هات خوب خوبن و کپل مپل

متاسفانه متاسفانه مراکز و دکترهایی که خیلی معروف شدند بزور جواب رو میدن اونم با حالت بد چه برسه توضیح......نمونش دکتر من از نظر کار و تبحر معرکس اما حیف که وقت نمیزاره برا مریضا تازه من مطبش رو انتخاب کردم پروسم طولانی نشه اما خب به نظرم فرقی نمیکنه با کلینیکاشون!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چرا آخه؟؟؟مگه مى شه اينقدر بى انصاف بود حق هر كسيه كه بعد از اين همه تلاش و زحمت بدونه چند تا ...

کجایی که انقدر عزت و احترام میزارن😆

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم من الان وسط هفته پنج هستم.لك صورتي ديدم از ديشب.ولي پيوسته نه،ميرم دسشويي دستمال ميزارم ترشح ص ...

عزیزم نگران نباش همه چی داره خوب پیش میره....

مال من از صورتی و قهوه ای گذشت رسما خونریزی بود کف دستم پر خون قرمز و تازه شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه... من که قبلا باردار شدم خارج رحم آیا واسه منم لازمه آزمایش ایمنی ...

والا چی بگم؟

هر چیزی ممکنه....

بارداریت ادامه دار نبوده ببینی ختم به خیر میشه یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حراجی   بذار مادر من بشینم   دفع میشه حتما تازه خاله ات اومده میخوای یه دفعه بگه بعععع ...

نمیدونم والا.گفتم این شانسی که من دارم.بعید نیست کار به اونجاها بکشه 😁

اخ جوون الهامی..هفته ی دیگه ننه میشی 😁😍😍😍 خداروشکر که همه چیز خوب بود..انشاالله بهترین روزها رو پیش رو داشته باشی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚