2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
فعلا زیر پتو قایمم سرده😂بایداماده بشم هنوز صبحانه هم نخوردم😆  الان ۷:۵۰ دقیقه هست ۹:۵۰دقیقه ...

به سلامتی عزیزم 😙 انشاالله همه چیز اوکیه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  عامانوئیل بود که متاسفانه منفی شد

آخی انشالله خدا براش  جبران کنه.مثلا اومدم خبر خوب بشنوم حاام خوب شه بدتر شدم.انشالله خدا ب دل همه منتظرا نگاهی کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آخییییییش خدا رو شکر

😊😙😙😙😙

انشاالله روزهای اینده با خبرای خوش از تو دلیات خیالمون راحتتر بشه.رویا جون خوب استراحت کن و ریلکس باش...همه چیز ردیفه اون تو..❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آخی انشالله خدا براش  جبران کنه.مثلا اومدم خبر خوب بشنوم حاام خوب شه بدتر شدم.انشالله خدا ب دل ...

الهی آمین 🍀🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نمیدونم والا دکترم اینجوری گفت جنسیتشون مشخص نبود شما چی بهتون گفتن جنسیتو

برای منم جنسیتشون معلوم نشد من دیروز سلفری دادم .. 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

واوووو ..... چقدر معروفی جوجو😁

ای بابا.... اینقدر تو این راه غصه واسه خوردن هست تا به اینا برسی شب شده

بعضی بچه ها یادشونه.... من قبل اینکه آزمایش بدم شوهرم فقط به خواجه حافظ شیراز نگفته بود. چقدر من هی گریه کردم.... البته الانم که فکر میکنم دلم میخواست اون آدم ها ندونن اما خب حالا که شده باید روحیه تو نگه داری برای غصه های بزرگتر. البته غصه که نه.... سختی های بزرگتر

سلفری منظورتون همون غربالگری اوله؟

سلفری همون نیفتی free cell dna هستش ازمایش ژنتیکه نمونه خونو میفرستن خارج و بررسی میشه احتمال بررسی سندروما ...هزینشم بالاس من دیروز دادم واسه دوقلو دومیلیون و یکصد شد

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
ننه حواست باشه من اینجام گریه کنی به خدمتت میرسم😆عزیزم مثبت باش میدونم راحت بدست نیوردی و سختی کشید ...

از کجا فهمیدی دارم گریه میکنم ..😭😭😭

نمیتونم .اخه همه با من بودم قلب رو دیدن جز من ..

دست خودم نیست ..هزار فکر و خیال میاد سرم ..

سعی میکنم اروم باشم ..توکل بخدا ..هر چی اون بخواد ..

برام دعا کن .مهربون.

انشاالله که خدا حاجت رو به زودی بده عزیزم .😘😘

عزیزم ایشالله چیزی نیست.... بازم به دکترت بگو که خیالت راحت بشه....

مرسی عزیزم

رفتم انتی بیوتیک ازسترومایسین داد عفونت داشتم ظاهرا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
از کجا فهمیدی دارم گریه میکنم ..😭😭😭 نمیتونم .اخه همه با من بودم قلب رو دیدن جز من .. دست خودم ن ...

عزیزم چرا نگرانی. سونو که گفته ۵ هفته. پس نبایدم ببینی قلبو.

شاید لقاحشون دیرتر بوده.

من کسی رو اینجا ندیدم ۵هفته قبل دیده باشه.همه شش به بعد بوده.بیشترم هفته ۷.

بد بدلت راه نده.

به این فکر کن دو تا هستن.شانست دوبرابره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار