2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
ممنونم از راهنماییت عزیزم  خیلی حالم بده همش سردرد  شدید و تهوع دارم یک شب درمیون زیر سرم ...

فدات عزیزم....

ایشالله که به خیر میگذره....

خیلی مراقب خودت باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بجه ها من از شدت نفخ نیتونم نفس بکشم😢😢😢😢😢 زنگ زدم بهم گفتن دایمتیکون بخور  ؟ کسی بعد از ...

بله بخور....

ایشالله جواب بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت تزریق میکردی؟من خودم واقعا جراتشو ندارم.ولی‌شوهرم همیشه شیره واسه اینکارا😂خلاصه برام زد.امپولو ...

من مجبور بودم خودم بزنم. شوهرم هر کاریش کردم قبول نکرد میگفت برو کلینیک. واسه این تزریق های زپرتی زورم میومد پول بدم دیگه مجبور شدم خودم بزنم..... هر چند هر بار جیگرم در میومد چون میترسیدم.

منم تو هیچ کدوم از تزریق ها پوست شکمم رو نگرفتم

بچه ها سلام خواهشا اگر كسي با روش خاصي  يا دارويي تونسته  dfi همسرش رو پايين بياره بگع😞

عزیزم والا برا ما نمیدونم پایین اومد یا نه اما هوب خنک نگهداشتن ب ی س ه و تغذیه مناسب طبع و خوردن مکملهای تجویزی توسط دکتر فکر کنم بیتاثیر نبوده.....

بچه ها من یکم ایمنیم بالا بود دکتر دانایی برام نوشته برم پیش مشاور ایمونولوژی.بنظرتون نیازه.چرا میفر ...

خوب میخواد زیر نظرش نیاز باشه دارو بگیری....

خوبه که....

اتفاقا درستشن اینه تو هر زمینه زیر نظر متخصص مربوطه دارو بگیری....

اين شاخص dfi رو چرا بعضي مراكز ناباروري اندازه نميگيرن؟ عرفان و گاندي ما ازمايش داديم اين شاخص رو اع ...

عزیزم این تست مجزاست....

هزینسم به نسبت بالاست....

حتما تو نسخه نبوده....

آره آناجون.دو تا دکتر سنتی رفتم جفتشون گفتن سرد و خشک ولی کف دست و پاهام آتیشه.رنگ پوستمم سبزس

خلاصه احتیاط کن بهترین کار اعتداله....

هر کسی میتونه بیمه دانا بشه؟؟  منظورم من الان بیمه تامین اجتماعیم مثلا تکمیلی روبیمه  دان ...

عزیرم ما تکمیلیمون داناست و از طرف محل کار همسرمه....

تازه نوع قراردادش عالیه وگرنه دانا داریم خیلی از هزینه هارو نمیده....

اگر بیمه تکمیلی دانا منظورتون هست زنگ بزن شعبه مرکزی  در شهرتون بپرسید چون متاسفانه قانونا هر ...

عزیرم نوع قراردادا فرق دارن....

البرزم بیمه خوبیه به شرطی که قراردادش تپل باشه....

شما احتمالا حق بیمه البرزتون پایینه....

اگر بیمه تکمیلی دانا منظورتون هست زنگ بزن شعبه مرکزی  در شهرتون بپرسید چون متاسفانه قانونا هر ...

البرز با قراداد بالاش سالی بیست میلیون هزینه ناباروری میده....

شما نوع قرادادتون پایینه....

حق بیمه ای که میدین پایینه....

بچه هاااا يه سوال اورژانسي انتقال چندم سيكله معمولا؟؟

نمیشه دقیق گفت....

برا من ۱۶، ۱۷، ۱۹ سیکلم بودن....

۲۵ و ۲۷م من یادم میاد....

یعنی بازه وسیعی میتونه داشته باشه....

به آماده شدن رحم مربوطه....

سلام آنا جون خوبی ایشالا،،،،آنا جون از ثمین و روشانیلو چه خبر،من دیر به دیر میام تاپیک،چیزی ازشون پی ...

عزیزم ثمین دنبال درمان بود دیگه خبری نداده....

روشانیلو جونم به لطف خدا دخترشو سالم بغل کرد.....