2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
فکر کنم همون غربالگری مرحله دوم باشه چرا برای دوقلوها ،انجام نمیدن؟ منم دوقلو باردارم آزمایش خون تو ...

نمیدونم والا دکترم اینجوری گفت جنسیتشون مشخص نبود شما چی بهتون گفتن جنسیتو

عزیزم والا تغذیت باید مناسب طبعت باشه.... آب زیاد بخور.... چهار مغز و چیزای مقوی و پروتئین و.... ...

ممنون از جوابتون.دعام کنید.ماه بعد بعد از پریودم باید برم واس انتقال.دکتر گفتش تو پریودی ماه بعد برم پیشش.ان شالله ک وضعیت رحمم خوب باشه ک همون ماه انتقال بده

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بانو..... مقاومت کن.... تن به سونو نده..... تا وقتی که لک باشه طبیعیه.... به نظر من اگر هم خونری ...

اره.خودمم خيلي ميترسم.نميخوام برم اصلا.فعلا دارم سر ميكنم با همين شرايط.اصلا حس خوبي به سونو ندارم.خدا بخير كنه😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
من دیشب از درون خیلی داغ بودم. امروز پاهام یخ کرده. نمیدونم خوبه یا بد

اصلا نگران نباش من بعد از انتقالم به جای اینکه داغ کنم سردم میشد پاهامم همش یخ بود ولی خدا رو شکر مثبت شدم با وجود اینکه همیشه دمای بدنم بالا بود

مطمئنم این دفعه که انتقال بدی مامان هستی انشالله که به زودی جشن مامان شدنت رو توی تاپیک میگیریم 🌹🌹

خیلی مبارک باشه عزیزم ان شاالله در پناه خدا وائمه صحیح و سالم بدنیا بیان یه سوال؟ بین دوقلوها اختلاف سن هست؟ مثلا یکی در هفته 20 یکی کمتر باشه ؟ و از کی شکمتون بالا اومد؟ 

سلام آنا جون خوبی ... خسته نباشی دلاور ..چیکار میکنی با وروجکهات .خدا نگهدارشون باشه .. من هفته ...

انشالله که همه چی خوبه عزیزم..... روی پیشگویی های سونو شکمی خیلی حساب باز نکن. اجازه بده جنین ها بزرگتر بشن بعد..... معمولا تو این هفته ها سونو شکمی بر اساس حدس و گمان نظر میده😒

رويا بهترى عزيزم؟؟؟

خدا رو شکر در حال حاضر خونریزیم خیلی کمه.... امشب درد پریودی دارم طوری که میگم الان از جام بلند شم خونریزی میکنم ولی فعلا خبری نبوده.... حساب کردم دیدم موعد پریودمه خدا کنه فقط به خاطر همین باشه

عزيزم من الان وسط هفته پنج هستم.لك صورتي ديدم از ديشب.ولي پيوسته نه،ميرم دسشويي دستمال ميزارم ترشح ص ...

عزیزم یادمه یکی از بچه ها میگفت وقتی شیاف رو واژینال بذاری دهانه رحم نازک میشه شاید لک صورتی تو به این خاطر باشه و جنین ها جاشون امنه