2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست
نميفهمم چكار كنم.يزد يه چي ميگه اينجا يه چيز ديگه.فردا ميرم يه دكتر ديگه.دكتر خودم سونو نميكنه.ميرم ...

آره حتما برو سونو انشاالله که ساک قشنگشو می بینی سرجاش عزیزدلم ساکشو که دیدی بسلامتی همون لحظه واسه منم دعا کن که خیلی وقته انتظار می کشم واسه این لحظه😍😍🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم به خونت خوش اومدی.... دلم برات تنگ شده بود..... ایشالله دیگه این دفعه مامانی.....

فدات آنای عزیزم،منم همینطور، میل به مادرشدن بازم منو کشید توی این راه،امیدوارم این دفعه بادست پربرگردم،البته عدد۷عدد شانس منه میدونم تو هفتمین انتقالم دیگه مامان میشم💪💪💪

آناجون ،امروزویزیت شدم به دکترگفتم بهترنیست اینبارجنین اهدایی انتقال بدم،کیفیت جنیناروکه دید گفت کیفیتشون خیلی خوبه حیفه،درباره هپارین وپردنیزولون هم پرسیدم ،گفتم تاالان توی تمام انتقالام داشتم،گفت پس اینباربرات نمینویسم اگه میخواست برات اثرمثبت داشته باشه تو۶انتقال قبلی اثرداشت،من توی آزمایشای ایمنی وانعقادیم فقط آنتی تی پی اوم بودکه مشکل داشت،سری پیش خانم دکترتوکلی گفت مشکلت نیازبه سرم نداره اماچون شکست مکرر داشتی برات مینویسم،آزمایشهاهم برام تکرارنکردن بنظرت بااین اوصاف خودم پیشنهادمشاوره ایمونولوژی ندم؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

التماس دعا بهار جون.اي خدا ادم فكر ميكنه تو برزخه😔😔😔😔

حق داری نگران باشی عزیزم برات دعا می کنم انشاالله بیای بگی همه چی خوب بود🙏🙏🙏

آره حتما برو سونو انشاالله که ساک قشنگشو می بینی سرجاش عزیزدلم ساکشو که دیدی بسلامتی همون لحظه واسه ...

قربون دلت خواهر جون.الهي دل همه منتظرا شاد بشه بحق حضرت فاطمه😘😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
قربون دلت خواهر جون.الهي دل همه منتظرا شاد بشه بحق حضرت فاطمه😘😘😘😘

سلامت باشی خوشگلممم😍😍انشاالله انشاالله خدا دل تو هم شاد کنه🙏🙏🙏

سلام دوستاان.بالاخره منم اولین آمپولمو زدم! دیشب رفتم سونو گفت رحمت خوبه و کیست نداری خداروشکر.الان ...

آره عزیزم روش زدن امپول زیر جلدی دورنافی همینه و فقط یه نکته اینکه باید بین دو انگست  نگه دارید بافت رو و بعد تزریق کنید بعد از اتمام تزریق هم چند ثانیه مکث کن و بعد سوزن رو در بیارین. خیلی ها میگن دو انگشت اما دقیق بخوام بگم با فاصله پنج سانت سمت راست یا چپ ناف باید تزریق انجام بشه

فدات آنای عزیزم،منم همینطور، میل به مادرشدن بازم منو کشید توی این راه،امیدوارم این دفعه بادست پربرگر ...

عزیزم مطمئنم موفق میشی من هم از سری قبل به دلم افتاده بود که دفعه چهارم میشه. شما هم که به عدد هفت برای شانست باور داری حتما میشه شک نکن. موفق باشی عزیزم. ان شا الله به زودی بیای و با خبر مامان شدنت خوشحالمون کنی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها من یکم احساس خارش دارم به نظرتون فلوکونازول اثر داروهای ای یو ای رو کم میکنه؟؟؟

تورک_آنا#  

سارا1369#  

mahya#  

و بقیه دوستان اگه میدونید راهنمایی کنید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
[QUOTE=76088833] هانا جون دقیقا نفهمیدم کدوم فاکتور رو میگی.. اما اگه منظورت آزمایش انعقادیه .. من ه ...

عزیزم من این لیدن فاکتور ب چشمم نخورد تو آزمایش هام..

اما همینو بگم که من که آزمایش هامو بردم پیش دکترم گفت کلا وقتی تو بحث انعقادی مشکل هست باید دارو بگیری واسه رقیق شدنش.. آسپرین هپارین سلکسان و آنوکساو.... مثلا ب خود من گفت هپارین رو از روز انتقال دادم شاید الان زودتر بدم.. و حتما این ب۶ و ب۱۲ رو باید استفاده کنی .. فک نکن ویتامینه و لازم نیست کم و زیاد کنی خوردنش رو...

من تو افت بتای قبل ،بهم گفت لانه گزینی صورت گرفته،ارتباط خونی جنین و رحم توسط مویرگ ها انجام شده اما بعدش به احتمال زیاد خون لخته شده یا غلیظ شده و ...متاسفانه رشد نداشته..

یعنی میگفت وقتی جهش داری این داروها واجبته.. اما دزش باید بررسی کنم کم و زیادشو.

حالا توام اون لیدن فاکتورم در نظر نگیریم مث من هترو هستی .. پس اسپرین میخوای دیگه‌... دکترت حتما لازم دونسته تجویز کرده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
[QUOTE=76088833] هانا جون دقیقا نفهمیدم کدوم فاکتور رو میگی.. اما اگه منظورت آزمایش انعقادیه .. من ه ...

عزیزم من بدون اون لیدن فاکتورم آسپرین داشتم.. حتی سیکل قبلم ک هنوز آزهای انعقادی رو ندادم داشتم...

با خوردن ال دی برام شرو میشد.چون خون غلیظ میکنه ال دی.

حالا شاید الان برات آسپرین تجویز کردن .. بعد سونو غربالگری .. منظور جلوتر بری هپارین بدن‌

اینجام اگه اشتباه نکنم یکی از دوستان جدیدا هپارین براش تجویز شده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بهار جون از كي ميفهمن خارج رحميه؟من الان هفته پنجم.دكترم گير داده بايد سونو شي ممكنه خارج رحمي باشه. ...

عزیزم تا جایی که من میدونم و شنیدم خارج رحمی فوق العاده درد داره و بتاهم زیاد زیاد بالا میره... 

شک به دلت راه نده عزیزم🍃🍀

عزیزم من این لیدن فاکتور ب چشمم نخورد تو آزمایش هام.. اما همینو بگم که من که آزمایش هامو بردم پیش د ...

مرسى عزيزم از توضيحات🌸💕

اما من از زمان باردارى ديگه B6 نمى خورم و B12 نمى زنم 

اينا هم اصلا بهم نگفتن بزن 

اما از فردا آسپرين رو شبها شروع مى كنم از يه دكترى هم كه آلمان هست پرسيدم امروز

آزمايشمو هم ديد گفت هم مى تونى هپارين داشته باشى هم آسپرين

و اينكه هپارين يه مقدار كنترلش سختتره و آسپرين امن تر هست

ديگه توكل بر خدا اعتماد مى كنم بهشون و ايشالا تجويزشون برام خوب بوده باشه🙏🏼🌸