2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ممنون انشاله کل دوستای گل اینجا مامان شن.....مخصوصا اونایی که بچه ندارن....  امروز روز 8 پ ...

ایشالله که همینطوره عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ان هستن بفرما عزيزم ولي آخه اگه بلد باشم ديگه

عزيزم سلام.من الان هفته پنج هستم.از ديشب هرازگاهيي كه دسشويي ميرم لك صورتي رو دستماال ميبينم.نميدونم بخاطر شيافه يا چيز نگران كننده ايع.زنگ زدم يزد گفتن استراحت كن.خيلي ميترسم.نكنه خارج رحمي باشه خداي نكرده؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم آمار تاپیک نشون داده اونایی که دوران انتقال با همسراشون دعوا داشتن مثبت میشن  میگی نه وا ...

دقیقا....

اولین علامت بارداریه.....

خواهشا دنبال علامت نگردین به جای دعوا راه بندازین.....

خخخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من ۱۷ عدد قرص رو از روز اول پری خوردم و الان دو روز هستش ک قطع کردم و پری نشدم اون ماه ک از رو ...

عزیزم والا من ارتباط بین ضخامت و ال دی رو نمیدونم....

خلاصه سخت نگیر به وقتش میاد.....

عزيزم سلام.من الان هفته پنج هستم.از ديشب هرازگاهيي كه دسشويي ميرم لك صورتي رو دستماال ميبينم.نميدونم ...

عزیزم من تجربه بارداری ندارم ولی اینجا اکثر بچه ها لکه بینی دارن نگران نباش انشاالله چیزی نیست فقط استراحت کن 

خدا جونم شکرت...
آره دقیقا همینطوره  منظورم این بود تیروئید ۳ یه ماه یه ماه و نیم قبل انتقال با قرص کنترل میشه ...

بستگی داره دز داروت مناسب باشه یا نه...

عزیزم من تجربه بارداری ندارم ولی اینجا اکثر بچه ها لکه بینی دارن نگران نباش انشاالله چیزی نیست فقط ا ...

واي خيلي نگرانم.خدا بخير كنه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آنا جون شما قرص لووتیروکسین خارجی خوردی یا ایرانی؟ 

نه عزیزم من سالهاست ایرانیشو میخورم....

همون لووتیروکسین ۰/۱ که کاورش قرمزه....

روزی نصف قرص.....

فقط یه دوره بعد + شدن به خاطر بالا رفتن تی اس هاش بکی خوردن بعد باز کم کردم البته زیر نظر دکتر غدد....

دکتر خزعلی اصلا معلوم نیست کی بیاد من با ایشون مثلا قرار بود عمل بشم😞ولی از کلینیک که می پرسم می گن ...

عوضش میارزه عزیزم....

البته به شرایطتم بستگی داره....

من بین میکروی دوم و سومم یه سال فاصله افتاد....

عوضش هم با خزعلی عمل کردم و به کل از شر آندومتریوز و دردای وحشتناک پریودی خلاص شدم هم مامان شدم اونم دو بار.....

منم ذخیرم پایین بود ولی تخمدانم درگیر نبود و لگنم درگیر شده بود و کم مونده بود به روده هام برسه.....

آناجون،دکتر اصلا بمن ال دی ندادی، فقط گفت هر وقت پریود شدی روز دوم بیا واسه شروع سیکلت، کسی اینجا ای ...

خوب یا لازم نبوده یا روز دوم میری سونو میشی و نیاز باشه ال دی میده....