2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم. چون سونو نکرد نمی دونم یه دونه ساک حاملگی هست یا دوتا! من برام سه تا جنین توی دو مرحله ...

عزیزم تو انتقال دو مرحله ای روز چندم انتقال باید آزمایش بارداری داد؟؟؟

خداجونم شکرت       
سارا جون شما گفتی روز دوم پریودی که رفتی سونوی سینه هم خودشون نوشتن؟ بنظرت واسه چیه؟ بعد آز پرولاکتی ...

اره یاسی جان

نوشت اورژانسی.زودتر بهم دادن دادن جواب ازمایش رو.

سونوی سینه رو پرسید که تاحالا انجام دادی؟گفتم نه.برام نوشت.گفت باید تو پرونده ت باشه.

ولی اصولی که نگاه کنی به قضیه ؛باید قبل شروع داروها همه اینها انجام بشه..

کاش یه سر میرفتی زودتر میدادی ماماهای قسمت سونو برات مینوشتن که بعدا با داروها و سونوی سیکلت قاطی نمیشد این برنامه ها.من خیلی اسیر ازمایشگاه و سونو گرافی واسه سینه شدم.ازمایشهامم هول هولی شد.اصلا به دلم نچسبید..دفترچه همسرتم ببر.باید همسرتم یه سری ازمایش بده..بهشون بگو سیکل بعدیم میخام ای وی اف کنم.ازمایشهای لازم و سونوی سینه رو برام بنویسید که زودتر انجام بدم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون روز چهارده بودم بتام ششصده  علایم هم هیچی نداشتم فقط لک شدم که امروزم خیلی بیشتر شده هم ...

عزیزممم مبارکت باشه ، الهی که بسلامتی نی نی خوشگلاتو بغل کنی😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها شما دوران انتقال غدا چی میخوردید؟ من همه ی غدا ها برام تکراری شده دوس دارم بزنم تو کار غذاه ...

عزیزم من غذا مختلف خوردم اول که جونم برات بگه روز انتقال مرحله اول از رستوران رویان قورمه سبزی خریدیم هوا خیلی عالی بود رفتیم تو حیاط خوردیم. بعدش دیگه چیزای مختلف یه وعده سوپ یه وعده کباب گوسفندی اما چون گرمی هست در حد سه چهار تیکه خوردم. دو وعده هم مرغ سرخ شده و مرغ آب پز. مرحله دوم انتقال باز توی رویان اما اینبار توی خود رستوران ناهار خوردیم من جوجه سفارش دادم اما چون پرسیدیم گفتن زعفرون داره من کوبیده شوهرم رو خوردم. اما باز سعی کردم غذاهام مرغ باشه که گوشت سرد حساب میشه. شوهرم غذا درست می کرد یه بار مرغ لای برنج یه بار مرغ آب پز یه بار سوپ مرغ که این بار کنار غذا سالاد با روغن زیتون هم می خوردم البته سالاد بدون کاهو و هویج کاهو نفخ میاره زیاد هویج هم زیاد خوب نیست. غذا هم به شوهرم گفتم بیشتر روغن زیتون بهش بزنه بجای روغن کنجد. بعد از شش روز که تهران بودیم اومدیم شهرمون دیگه خونه بابا و مامانم بودم و هر چی مامان درست می کرد می خوردم یه بار خواهرم آش درست کرد یه بار مامانم. ماکارونی هم خوردم که باز از غلاته و غذاهای مختلف دیگه که باز بیشتر با مرغ بود . راستی من هم به سفارش خیلی ها روزی یه لیوان آب و نشاسته می خوردم. و اوایل تخم‌مرغ سرخ می کرد شوهرم اما بعد از مرحله دوم دیگه تخم مرغ آب پز که فقط سفیده خوردم و روزای اول هم بخاطر مشکل یبوست هم صبحانه و هم شب یه لیوان شیر گرم شیرین شده میخوردم و شربت منیزیم هیدروکساید هم خوردم ک چقدر ماما رویان منو ترسوند که گفت ما شیر منیزیم میدیم نه منیزیم هیدروکساید با اینکه میدونستم یکی هستن خیلی ترسیدم. میوه هم روزی سه واحد سعی کردم بخورم. توی این مدت بیشتر سیب و انار خوردم و بعد از اون پرتقال دو بار هم خرمالو و سه بار لبو. قیصی هم برای یبوستم خوردم. آهان من تخمه نمی خوردم قبلا اما چون امگا۶داره توی همون دو سه روز اول یه مقدار خوردم و باز توی سه چهار روز اخیر هم خوردم اما هر دفعه کم. سه روز اول هم نون کامل سبوس دار و بعدش که جابه جا شدیم ساقه طلایی میخوردم. خلافم توی این مدت کیک کشمشی که شوهرم خریده بود و لواشک و قیصی کارخونه ای بود.

چقدر پرخوری کردم😅😅😅

من معمولا بخاطر مشغله ام اصلا مراقب تغذیه ام نیستم  و خیلی وقتا صبحانه و ناهارم یکی میشد اونم ساعت سه یا چهار بعد از ظهر. یا اگه ناهار می خوردم اما شب شوهرم خونه نبود شام نمی خوردم یه بسکوییتی چیزی می خوردماما این مدت چیزای مختلف اما کم خوردم که چیزی غالب نشه و سعی کردم چیزای گرمی رو کمتر بخورم. عسل و چای و قهوه و خرما و نعنا داغ روی آش رو برای خودم ممنوع کردم

عزیزم من غذا مختلف خوردم اول که جونم برات بگه روز انتقال مرحله اول از رستوران رویان قورمه سبزی خریدی ...

باباجان،دهنمونو آب انداخته ازاین همه غذای خوشمزه

پاشم یه قرمه سبزی باربذارم،اینطوری نمیشه😃😃

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من واقعا به کپکتون احتیاج دارم می خوام بدونم اینجا کسی بوده با عمل پانکچر و با وجود کیست بزرگ آندو ت ...

دوست عزیز معمولا دکترها وقتی ببینن کیست داری حالا از هر نوعی بهت دارو تحریک تخمک نمیدن چون خطرناک میشه.

من فقط میدونم که کیست داشته باشی سیکل کنسلِ.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
جدی چطور؟ چون خوباشو جدا میکنن پس خوباش کم هم باشه مهم نیست ؟

موفو یعنی شکل ظاهری اسپرم، شوهرت بیست تا دونه هم که سالم داشته باشه کافیه، چون زیر دستگاه خوبهاشو جدا میکنن و مورفو اصلا مهم نیست

انشالله موفق باشی عزیزم  نه من هنوز پریود نشدم احتمالا ۱۳ پریود شم

اين ماه پري شي انتقال ميدي؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم والا فکر کنم یکی دو روز قبلشه که نباید ن ز د ی ک ی داشته باشی.... بازم از دکترت بپرس....

مرسی اناجوووونم ممنون که با این همه کار بازم بفکرمونی بهمون سر میزنی   

سیکلم کنسل شد دیگه افتاد واسه یکی دوماه دیگه تا هیسترو بشم بعدش میرم انتقال

دوست عزیز معمولا دکترها وقتی ببینن کیست داری حالا از هر نوعی بهت دارو تحریک تخمک نمیدن چون خطرناک می ...

ولی من کیست اندومتریوز دارم الانم کلی دارو مصرف کردم هایپرم که شدم یعنی کاری نمیشد کرد چون کیست من فقط با عمل برطرف میشه پس مجبور بودم

خدا جونم شکرت...
عزیزم من غذا مختلف خوردم اول که جونم برات بگه روز انتقال مرحله اول از رستوران رویان قورمه سبزی خریدی ...

همه ی خوراکی ها و غذاهایی که گفتیو هوس کردم😥مثه این حامله ها....اخه من یه ماخیی میشه رژیم دارم و لب به این غداها نزدم

بی خیالی وارامش فک کنم اصلی ترین فاکتوره حیف که دیر فهمیدم