2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
اره خودمم فکرمیکنم برم خیالم راحت تره.فقط یکم نوبت گرفتنش اذیت میکنه ادمو.انقد منشیه بداخلاقه😑زنگ م ...

عزیزم منشی است دیگر😅😃

ایشالا استارت خوشگله رو بزن واسه اومدن نی نی های کپل مپل❤😚😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هنوز تازه هفتمین روز انتقالمه ، ان شاالله کامت شیرین خیلی دعام کن با نفس پاکت

عهههه پس من به فال نیک میگیرم.به قول دوستمون ننه شدی رفت 😂یه ننه دیگه داشتیم تبریک نگفتم.قاطی کردم.توام رفتی تو لیست مامانااا😍😙 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
برو بفیض خدا با یک بتای تپل بیای . منم فکر کنم همون جمعه برم هرچی خدا خواسته دیگه معلوم شده

ایشالله شمام بتای تپلتو صفحات بعد ثبت کردی عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منشی است دیگر😅😃 ایشالا استارت خوشگله رو بزن واسه اومدن نی نی های کپل مپل❤😚😍

اره واقعا...فقط راهی داری برای کامل پریود شدنم گلم؟الان‌کیسه آب‌گرم گذاشتم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستای گل سوال دارم........ سینال اف رو در بازو بهتره زد یا ناف من یه جا خوندم همین تاپیک یادم نیس ...

عزیرم معمولا آمپولهای مهار ۸ تا ۱۰ صبح هستن و تحریک تخمدانا ۴ تا ۶ عصر اما خوب با دستور دکتر میتونه متفاوتم بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم مهربونم ، ان شاالله برای خودت مامان شدنت مامان مهربون

ان شاالله هممووووون.به نوبت😍😍😍😍💚💚💚قر بدیم خوشحالی کنیم😃

اره واقعا...فقط راهی داری برای کامل پریود شدنم گلم؟الان‌کیسه آب‌گرم گذاشتم...

عزیزم من کلا به پریودم کار ندارم.. میزارم خودش هرجور دوست داره بیاد.. 😅😃😀

حتی بار آخر با ۱۱ روز تاخیر کاریش نداشتم.

حالا توام میخوای بری سونو دیگه.خودش زیاد میشه با سونوی واژینال نگران نباش 😙🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

تو فکر ثمین جونم هستم...هرجایی امیدوارم حال دلت خوب باشه و کارات درست پیش بره و به زودی خبر مامان شدنتو بخونم

عزیزم من کلا به پریودم کار ندارم.. میزارم خودش هرجور دوست داره بیاد.. 😅😃😀 حتی بار آخر با ۱۱ روز ...

یعنی حله دیگه.امروز روز اول‌پریودم حساب میشه پس؟نگران همین روز اول دومیشم.یعنی محاسبم به هم نریزه یه وقت

عزیزم من پرسیده بودم تازه با خنده بهم گفت اینم از اون حرفهای اینترنتیه ها یا همچین چیزی گفت!!!

آره والا خیلی سخت میشه اونجوری ک بخوایم هی بشینیم و بخوابیم رسما خواب بهمون حروم شده😂...مرسی عزیزم

یعنی حله دیگه.امروز روز اول‌پریودم حساب میشه پس؟نگران همین روز اول دومیشم.یعنی محاسبم به هم نریزه یه ...

عزیزم لک روز اول نیست.. وقتی خون روان داشتی میشه روز اول... میاد کم کم..

سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

عزيزم خيييلييي بهت تبريك ميگم قشنگترين لحظه زندگي تو تجربه كردي😍😍😍انشاالله٨ ماه ديگه صحيح و سالم خدا ميده بغلت جفتشو مطمين باش

ميشه يه سوال بپرسم امروز ك سونو رفتي روز چند انتقالته؟

من روز٢١ انتقالمه و اين هفته وارد هفته٦ شدم

و نميدونم كي سونو برم

چون ٩ ساعت فاصله تا مركزم دارم نميتونم برم اونجا مجبورم شهر خودمون سونوي قلب بدم

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌